Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Drazí kolegové, po dlouhé době je konečně mám. Tím pádem mám úplně všechny hodinky, co (ne)potřebuji, zruším tu účet a už sem nikdy nepřijdu (kéž by to šlo). Chystám se v brzké době na recenzi a lepší foto (zatím jen mobilem), do té doby dvě fotky pro představu a pár základních info po prvních minutách na ruce.

Rád bych úvodem vyzdvihl profesionální přístup prodejce pro ČR, paní Ježkové. Mohu jen doporučit!

Hodinky mají obligátní průměr 40mm, na ruce sedí perfektně. Řemínek kožený, velice tuhý, asi jako každá nová kůže(?). Až to dopíšu, jdu učinit objednávku na strapshop.cz. Překvapením je malá výška, vypadají opravdu tence. Bije v nich ETA 2804, splňuje mé požadavky manuálního nátahu a centrální vteřinovky. Strojek je pěkně zdobený, fotky dodám do recenze. Indexy krásně plastické, s ručkami úžasně modré, překvapivě lesklé. Zpracování celkově velmi kvalitní, pouzdro leštěné.

Za kvalitu fotek se omlouvám a doufám, že se sem můžou dávat krapet větší...

FOTKY SI ZMENSI

Odesláno

Krásné hodinky, gratuluju a těším se na více fotek.

Jaká je alepoň přibližná oficiální cena v ČR? (kolegovi se líbí)

Odesláno

Opravdu nádherný kousek. Gratuluji k dobrému výběru. Ať jsi dlouho spokojený a hodinkově v klidu :)

Odesláno

Můžu poprosit toho moderátora, který mi smazal fotky, aby se příště podepsal? Děkuji. Navíc jsem měl pocit, že v chlubícím vlákně se velký fotky můžou...

Odesláno (upraveno)

Sypu si popel na hlavu, koukal jsem jinam, fotky dodám menší!

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Red Dwarf
Návštěvník Kamil
Odesláno

Můžu poprosit toho moderátora, který mi smazal fotky, aby se příště podepsal?

Byl jsem to já a zapomněl to napsat.

Odesláno

Gratuluju k výběru,líbí se mi a průměr 40mm je ideál.Když tak mi pošli také prosím SZ s cenou,jen pro informaci /teda pokud ji nechceš uveřejnit ve vlákně/.Dík /B/

Odesláno

Kamil: Díky za přiznání, s fotkama si dám příště majzla ;o)

bohus76: SZ, ale s cenou už se prosím obracejte na Herisson - viz. výše

Mám ovšem problém. Za poledne na slunci jsem si je pořádně neprohlídnul a teď večer koukám, že ty indexy nejsou vůbec modrý, ale stříbrný! Tak jsem zvědav, co napíše výrobce, třeba modrý vůbec nedělá. Ale i na oficiálních fotkách to vypadalo modře sakra... :suicide_anim:

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Vážení Chronomágové,

tak jsem se také stal majitelem těchto hodinek DAVOSA CLASSIC MANUAL WINDING. Ref. 160.404.16

Děkuji členovi Red Dwarf za inspiraci :smile_anim: Jsem z nich nadšený. Mám radost, jako malej :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...