Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle hodinky dávají pojmu "vysoká hodinařina" úplně novej význam. Hodinky jsou fakt hezký, ale ETA se tam vyloženě nehodí. Jo, a už slyším ty PR gegly Koboldu, jak zisk z prodeje těchto hodinek půjde na podporu svobodného Nepálu... :suicide_anim:

Odesláno (upraveno)

Ked si kliknete na contact vylezie USA adresa (len USA) + fotka telefonu zn. Land Rover ktoru isto nemaju dovod ani pravo pouzivat, vysvetli mi to niekto?

podla http://www.pittsburg...1/Kobold-Watch/ sa chvalili ze ich hodinky robia v Pitsburgu ... takze ten made in  nepal by som bral veeelmi zhovievavo...

edit: najdeny text "Assembled in the new Kobold facilities in Kathmandu, Nepal by the two men's former Sherpa mountain guides." vysvetluje to made in...

Upraveno uživatelem Chocholusik
Odesláno (upraveno)

Moc pekne, dik....

Zahada Landrover telefonu tiez objasnena... ten chlapik co ho drzi nosi tuto znacku (Ranulph Fiennes). Otazka je, co na to Sonin, a co na to Land Rover :) 

Upraveno uživatelem Chocholusik
Návštěvník admira
Odesláno
  V 2. 9. 2012 v 6:29, Chocholusik napsal:

a co na to Land Rover :) 

Ten to zrejme neresi...

landrover.jpg

• po měsících...
Odesláno
  V 6. 11. 2012 v 17:51, kuncák7 napsal:

Cena je fakt vysoká, až mě to zaráží. Kupce najdou, o tom žádná, ale u nás jich moc nebude.

To su tie prave hodinky pre teba, pre horolezca :D Zo strechy sveta ;)

Odesláno
  V 6. 11. 2012 v 18:03, Roman-ZA napsal:

To su tie prave hodinky pre teba, pre horolezca :D Zo strechy sveta ;)

Tak vysoko se já už nikdy nepodívám. Pro mě byl loni strop ten Pamír a i tam už mě bylo blbě. Navíc ta cena je pro mě fakt hodně mimo.

Odesláno
  V 6. 11. 2012 v 20:14, kuncák7 napsal:

Tak vysoko se já už nikdy nepodívám. Pro mě byl loni strop ten Pamír a i tam už mě bylo blbě. Navíc ta cena je pro mě fakt hodně mimo.

Kongur ?

Jinak hodinky moc krásné, se šutrem ze summitu Everestu a vyrobené v Nepálu :smile_anim: Chtěl bych je, ale ne jak píšete za tuto cenu, tak je fakt trošku přemrštěná :huh: Ale nápad dost dobrej a mám dojem, že zájem bude obrovskej, protože každej pikolík co udělá Everest je bude chtít a pokud mají okolo 800.000,-Kč na permit a výstup, tak tahle cena už nikoho nezrujnuje :)

Odesláno
  V 8. 11. 2012 v 10:11, African napsal:

Kongur ?

Jinak hodinky moc krásné, se šutrem ze summitu Everestu a vyrobené v Nepálu :smile_anim: Chtěl bych je, ale ne jak píšete za tuto cenu, tak je fakt trošku přemrštěná :huh: Ale nápad dost dobrej a mám dojem, že zájem bude obrovskej, protože každej pikolík co udělá Everest je bude chtít a pokud mají okolo 800.000,-Kč na permit a výstup, tak tahle cena už nikoho nezrujnuje :)

Taky bych je chtěl ( za jinou cenu ), ale bojím se trochu toho, že až kluk čínská zjistí, že mu ty kameny vynesou nesmrtelnost, tak rozebere nejen Everest :smile_anim: .

• po měsících...
  • po měsících...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...