Přejít na obsah

Šternberské kolečko

tombed

Doporučené příspěvky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 2. 9. 2012 v 14:22, Jakubisko napsal:

SeaGull ST19. Ale co bylo jeho švýcarskou předlohou nevím :worried_anim:

Google říká Venus 175 / Lemania 2310

Díky za potvrzení. :notworthy:

Taky jsem si to myslel, že je to nově vyráběný SeaGull ST19, neboli původně švýcarský Venus 175. Je o tom tady docela hodnš vláken. Do jednoho jsem dokonce přispěl.:smile_anim:

Sice to ve Štenberku asi tak nemysleli, ale je to pěkná symbolika toho, jak štenberský EUTECH (dědic Chronotechny) prodal národní značku PRIM společnosti MPM-QUALITY, která nejen že dováží čínské hodinky, ale je navíc spoluvlastněná čínskými subjektem (přesněji hongkongským).:whistle:

Odkaz ke komentáři

Možná se tam dnes po obědě stavím,takže bych pár kousků vzal,jestli budou.Akorát po neděli bubu pryč,takže bych to poslal až koncem týdne (čtvrtek,pátek).Pokud má ještě nekdo zájem tak se do oběda připište.

Zatím:tombed

Kamil

zekon7302

little_w

Odkaz ke komentáři

Tak dukáty jsou doma.Samozřejmě vypadají jinak,než na obrázku v úvodu vlákna.Ale když už jsem tam byl,tak jsem těch 5 kusů vzal.Jeden si nechám a výše uvedeni zájemci ať napíšou jestli je chcou.Pokud ne nabídnu je tady ostatním.Jo materiál je Nordic gold,což je (jak sem vygoglil) mosaz obohacená o další kovy, které mají zaručit větší stálost kovu a menší náchylnost ke změně barvy kovu.Takže teď ještě nicmoc foto.

post-13363-017444600 1347128752.jpg post-13363-068995800 1347128801.jpg

post-13363-094509500 1347128810.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže momentální stav:

Kamil - zájem potvrdil

zekon7302 - zájem potvrdil

tombed - rezervace,zatím se neozval

little_w - rezervace,zatím se neozval

Honza.manta - náhradník

bohus76 - náhradník

Od zítřka do středy jsem pryč,mimo net,takže nebubu komunikovat,ale klidně sem pište.Ve čtvrtek a pátek to vyhodnotím a rozešlu.Možná seženu i další pro náhradníky v sobotu bych měl jet přes Šternberk,takže další zájemci se mohou klidně dopsat do seznamu.

post-13363-097348500 1347182873.jpg

Odkaz ke komentáři

V 9. 9. 2012 v 9:29, Stýf napsal:

Takže momentální stav:

Kamil - zájem potvrdil

zekon7302 - zájem potvrdil

tombed - rezervace,zatím se neozval

little_w - rezervace,zatím se neozval

Honza.manta - náhradník

bohus76 - náhradník

Od zítřka do středy jsem pryč,mimo net,takže nebubu komunikovat,ale klidně sem pište.Ve čtvrtek a pátek to vyhodnotím a rozešlu.Možná seženu i další pro náhradníky v sobotu bych měl jet přes Šternberk,takže další zájemci se mohou klidně dopsat do seznamu.

post-13363-097348500 1347182873.jpg

Já bych si s dovolením také vzal. Možná dokonce radši dvě. Protože je mi jasný, že až se jeden kamarád chronomagor probudí ze sexuálního bezvědomí, bude mu líto že nemá taky :smile_anim:

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...