tombed Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Tak chlapi, kdopak z okolí mi ho prosím, zakoupí na Šternberských slavnostech 8.9.2012?dík http://www.regiony24.cz/11-160928-sternberk-bude-mit-svoje-vlastni-lokalni-platidlo http://olomouc.idnes.cz/ve-sternberku-se-bude-platit-i-sternberskym-koleckem-p0i-/olomouc-zpravy.aspx?c=A120817_1817771_olomouc-zpravy_stk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Pozná někdo, co je to za strojek chronografu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 (upraveno) SeaGull ST19. Ale co bylo jeho švýcarskou předlohou nevím Google říká Venus 175 / Lemania 2310 Upraveno 2. září 2012 uživatelem Jakubisko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 V 2. 9. 2012 v 14:22, Jakubisko napsal: SeaGull ST19. Ale co bylo jeho švýcarskou předlohou nevím Google říká Venus 175 / Lemania 2310Díky za potvrzení. Taky jsem si to myslel, že je to nově vyráběný SeaGull ST19, neboli původně švýcarský Venus 175. Je o tom tady docela hodnš vláken. Do jednoho jsem dokonce přispěl. Sice to ve Štenberku asi tak nemysleli, ale je to pěkná symbolika toho, jak štenberský EUTECH (dědic Chronotechny) prodal národní značku PRIM společnosti MPM-QUALITY, která nejen že dováží čínské hodinky, ale je navíc spoluvlastněná čínskými subjektem (přesněji hongkongským). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 V 2. 9. 2012 v 14:10, tombed napsal: Tak chlapi, kdopak z okolí mi ho prosím, zakoupí na Šternberských slavnostech 8.9.2012?dík Já bych chtěl taky jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Co to stojí?Snad by šla udělat i limitka chronomagu,to by bylo super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 hodnotu má mít 40kč, předpokládám tedy, že 40kč než z něj bude eventuálně rarita Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 V 2. 9. 2012 v 18:25, bohus76 napsal: Co to stojí?Snad by šla udělat i limitka chronomagu,to by bylo super. To bych chtěl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Tak snad by to šlo objednat přímo z Jablonce z mincovny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 tombede, vem mi taky jeden ten kulatej nesmysl, prosim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 2. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2012 Mně se to teda moc nelíbí, spíš vůbec. Proč maj na minci ne moc pěknej čínskej strojek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Mně by zajímalo, jak tu minci razí takhle barevně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2012 Chtělo by to vidět fotku naživo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Možná se tam dnes po obědě stavím,takže bych pár kousků vzal,jestli budou.Akorát po neděli bubu pryč,takže bych to poslal až koncem týdne (čtvrtek,pátek).Pokud má ještě nekdo zájem tak se do oběda připište.Zatím:tombed Kamil zekon7302 little_w Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Tak dukáty jsou doma.Samozřejmě vypadají jinak,než na obrázku v úvodu vlákna.Ale když už jsem tam byl,tak jsem těch 5 kusů vzal.Jeden si nechám a výše uvedeni zájemci ať napíšou jestli je chcou.Pokud ne nabídnu je tady ostatním.Jo materiál je Nordic gold,což je (jak sem vygoglil) mosaz obohacená o další kovy, které mají zaručit větší stálost kovu a menší náchylnost ke změně barvy kovu.Takže teď ještě nicmoc foto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Já bych si jednu minci vzal, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 (upraveno) Jestli to ještě jde, tak taky jednu, díky. Edit: chybka Upraveno 8. září 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2012 Pokud by Ti jedna zbyla,tak si také jednu vezmu s dovolením.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 Takže momentální stav: Kamil - zájem potvrdil zekon7302 - zájem potvrdiltombed - rezervace,zatím se neozval little_w - rezervace,zatím se neozvalHonza.manta - náhradníkbohus76 - náhradník Od zítřka do středy jsem pryč,mimo net,takže nebubu komunikovat,ale klidně sem pište.Ve čtvrtek a pátek to vyhodnotím a rozešlu.Možná seženu i další pro náhradníky v sobotu bych měl jet přes Šternberk,takže další zájemci se mohou klidně dopsat do seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2012 (upraveno) V 9. 9. 2012 v 9:29, Stýf napsal: Takže momentální stav: Kamil - zájem potvrdil zekon7302 - zájem potvrdiltombed - rezervace,zatím se neozval little_w - rezervace,zatím se neozvalHonza.manta - náhradníkbohus76 - náhradník Od zítřka do středy jsem pryč,mimo net,takže nebubu komunikovat,ale klidně sem pište.Ve čtvrtek a pátek to vyhodnotím a rozešlu.Možná seženu i další pro náhradníky v sobotu bych měl jet přes Šternberk,takže další zájemci se mohou klidně dopsat do seznamu.Já bych si s dovolením také vzal. Možná dokonce radši dvě. Protože je mi jasný, že až se jeden kamarád chronomagor probudí ze sexuálního bezvědomí, bude mu líto že nemá taky Upraveno 9. září 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se