Andrew Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Rád bych zkusil vydražit nějakou věcičku, ale prodejce posílá pouze do Německa. Není tu někdo, kdo by za úplatu přijal malý balíček a ten mi poslal do ČR (obsah je bezpečný Díky A.
Peter78 Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Rád bych zkusil vydražit nějakou věcičku, ale prodejce posílá pouze do Německa. Není tu někdo, kdo by za úplatu přijal malý balíček a ten mi poslal do ČR (obsah je bezpečný Díky A. je ..az vydrazis, dej vedet, poslu ti SZ adresu do mnichova a pristi sobotu jsem v Praze, tak ti to muzu predat osobne. Musis to ale stihnout dorucit do patku
Peter78 Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Andrew, a teda predpokladam, ze se jedna o hodinky.. kuprikladu privesny vozik ti fakt vozit nebudu
Andrew Odesláno 8. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Andrew, a teda predpokladam, ze se jedna o hodinky.. kuprikladu privesny vozik ti fakt vozit nebudu SZ
Patrik Odesláno 8. září 2012 Nahlásit Odesláno 8. září 2012 Pokud bude chtít zaplatit převodem, tak doporučuji www.europlatba.cz. Lepší kurzy než u banky a žádná poplatek za přeshraniční platbu
NIGHTinGALE Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 Patriku, díky za tip, to je zajímavá služba.Je to bezpečný? Není to nějaká lumpárna? Abych jim nepřevedl peníze a pak se nedivil... Ty jejich podmínky jsou až podezřele výhodný.
Gustaf Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 taky na to koukám, a přijde mi až mooooc výhodný a jednoduchý. Jestli to funguje, tak je to paráda...a určitě službu využiju....
Patrik Odesláno 9. září 2012 Nahlásit Odesláno 9. září 2012 (upraveno) Provozuje to společnost Easychange. Vlastní "malou" (pro obrat do 3 milionů EUR za rok) devizovou licenci od ČNB, viz můj článek: http://trhy.mesec.cz/clanky/prisnejsi-podminky-procistily-trh-devizovych-spolecnosti-nektere-neprezily/Já přes ně normálně platím (většina mých plateb se pohybuje do 100 EUR), i když nepoužívám tu jednorázovou službu europlatba.cz, ale mám s nima klasickou rámcovou smlouvu - jednak to dřív ani nešlo, tahle "light" verze přišla později a navíc mám něco jako "internetové bankovnictví", kde mám přehled realizovaných plateb a uložené příjemce. Pro drobné platby se může nově vyplatit mBank a Zuno, viz http://www.mesec.cz/aktuality/mbank-rusi-dalsi-poplatky/. Kurzy sice horší, ale poplatky za SEPA také nulové. EDIT: přidal jsem příklady mých obchodů Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. září 2012 uživatelem Patrik
Patrik Odesláno 10. září 2012 Nahlásit Odesláno 10. září 2012 Jen pro zajimavost - vcera vecer jsem zadaval jednu platbu a posilaji i takovy odkaz na sledovani platby:http://europlatba.cz/Overeni.aspx?id=684500004&kod=a3a206f44a9a4d0fa0249c25417a07e2
Andrew Odesláno 3. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Ahoj pánové (a dámy), je to tu znova. Po včerejší nezdárné aukci jsem nevzdal svůj boj a začal dražit znovu, bohužel známý se vrací z Berlína už tuto středu a aukce končí až v neděli. Našla by se zde dobrá duše, která by přijala balíček na německé adrese a poslala/dovezla jej (podle vlatních preferencí) do ČR?Odměna je samozřejmostí. Předem děkuji za kontakt.
Qwuiddo Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 ahoj,doporucuju sluzbu http://mailboxde.cz , pokud nesezenes nikoho ochotneho. Mam s nimi vlastni zkusenosti (hodinky, pruty na ryby) a vse vzdy v poradku!
Andrew Odesláno 3. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Díky, tuhle službu jsem taky objevil a Tvé doporučení tomu dává nový rozměr. Jednoho ochotníka už mám a jako zálohu tohle, tak jdeme do nich!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se