Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rád bych zkusil vydražit nějakou věcičku, ale prodejce posílá pouze do Německa. Není tu někdo, kdo by za úplatu přijal malý balíček a ten mi poslal do ČR (obsah je bezpečný ;)

Díky A.

Odesláno

Rád bych zkusil vydražit nějakou věcičku, ale prodejce posílá pouze do Německa. Není tu někdo, kdo by za úplatu přijal malý balíček a ten mi poslal do ČR (obsah je bezpečný ;)

Díky A.

je :) ..az vydrazis, dej vedet, poslu ti SZ adresu do mnichova a pristi sobotu jsem v Praze, tak ti to muzu predat osobne. Musis to ale stihnout dorucit do patku

Odesláno

Pokud bude chtít zaplatit převodem, tak doporučuji www.europlatba.cz. Lepší kurzy než u banky a žádná poplatek za přeshraniční platbu :)

Odesláno (upraveno)

Provozuje to společnost Easychange. Vlastní "malou" (pro obrat do 3 milionů EUR za rok) devizovou licenci od ČNB, viz můj článek: http://trhy.mesec.cz/clanky/prisnejsi-podminky-procistily-trh-devizovych-spolecnosti-nektere-neprezily/

Já přes ně normálně platím (většina mých plateb se pohybuje do 100 EUR), i když nepoužívám tu jednorázovou službu europlatba.cz, ale mám s nima klasickou rámcovou smlouvu - jednak to dřív ani nešlo, tahle "light" verze přišla později a navíc mám něco jako "internetové bankovnictví", kde mám přehled realizovaných plateb a uložené příjemce.

Pro drobné platby se může nově vyplatit mBank a Zuno, viz http://www.mesec.cz/aktuality/mbank-rusi-dalsi-poplatky/. Kurzy sice horší, ale poplatky za SEPA také nulové.

EDIT: přidal jsem příklady mých obchodů

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Patrik
  • po měsících...
Odesláno

Ahoj pánové (a dámy), je to tu znova.

Po včerejší nezdárné aukci jsem nevzdal svůj boj a začal dražit znovu, bohužel známý se vrací z Berlína už tuto středu a aukce končí až v neděli. Našla by se zde dobrá duše, která by přijala balíček na německé adrese a poslala/dovezla jej (podle vlatních preferencí) do ČR?

Odměna je samozřejmostí.

Předem děkuji za kontakt.

Odesláno

Díky, tuhle službu jsem taky objevil a Tvé doporučení tomu dává nový rozměr. Jednoho ochotníka už mám a jako zálohu tohle, tak jdeme do nich!! :headset:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...