StanoBare Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 Perfekto fotky aj Romanov nápad s válčekom Všimnite si ako tie chlapské hodinky pekne dámam pasujú.
Andrew Odesláno 26. září 2012 Nahlásit Odesláno 26. září 2012 asi nevyhraju, no.... ale pamatujte si, že tenhle pokus mě zejtra bude stát botičky nebo svetříček Náhodou, skvělá tématická fotografie pro každého chronomagora
Čumil Odesláno 27. září 2012 Nahlásit Odesláno 27. září 2012 Lepší botičky než přijít o ty Béčka :-) asi nevyhraju, no.... ale pamatujte si, že tenhle pokus mě zejtra bude stát botičky nebo svetříček
gmic@1986 Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 asi nevyhraju, no.... ale pamatujte si, že tenhle pokus mě zejtra bude stát botičky nebo svetříček :-) :-) Vazne vyborna:-)
Marfael Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Stálo to za trochu přemlouvání .... Edit: je to moje choť .... Fantastic.problém je,že hodinky vůbec nesleduju a to bude problém této soutěže,protože se nebudou hodnotit hodinky,ale slečny...ale pokud tomá být miss chronomag v ženách zdejších členů,pak super.ale s hodinkama to tady nebude mít nic moc společného... Ale Jarett super,velmi povedená a hezká fotka celkově.
gas Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Na zadost moda premistuju sem, opakuji, mel jsem 15s s mobilem pri prevlikani tricka v aute, ale draha si udela cas a ja vemu konecne fotak 9
m.n. Odesláno 28. září 2012 Nahlásit Odesláno 28. září 2012 Něco ze soukromého archivu do soutěže. Jen škoda, že neumím fotit... 10
Návštěvník Kamil Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Jen škoda, že neumím fotit... Co takhle?
NIGHTinGALE Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Něco ze soukromého archivu do soutěže. Jen škoda, že neumím fotit... Fotka kvalitou nic moc, ale jinak kásná ženská, hned mám hezčí ráno.
Trololo Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Nemáte nějakou fintu jak k tomu přitulkyni donutit? Pořád odmítá.
ivan_989 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 Nemáte nějakou fintu jak k tomu přitulkyni donutit? Pořád odmítá. Uplne ju chapem. A myslim ze NUTIT partnerku k niecomu co nechce neni asi ok. Taketo veci si treba uzit a nie byt k nim donuteni.Ja to ani neskusam. Moja by si vyznamne poklepala na celo ci mi uz uplne sibe, keby som prisiel ze idem ju fotit s hodinkami aby som ju mohol vycapit na internet.
NIGHTinGALE Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 2. Jak ten Elton nemám moc rád, tak teď začínám starým Primkám přicházet na chuť. Hlavně sportům dvojkám. Paráda
tmoris Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Odesláno 29. září 2012 a to jsem si myslel, ze krome igenu pekne primky neexistuji
sect Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Tak včera jsem přítelku přesvědčil nejen k tomu, že jí budu fotit s hodinkama, ale i k tomu, že nejlepší fotka bude s výhledem na Lysou horu. Bohužel po 2,5 hodinovém šlapání do kopce se otočilo "světlo". Takže zatím jenom první pokus, ty příští budou určitě úspěšnější 2
Cyber Odesláno 30. září 2012 Autor Nahlásit Odesláno 30. září 2012 (upraveno) Kateřina a SeaDweller Upraveno 30. září 2012 uživatelem Cyber 9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se