Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

asi nevyhraju, no.... ale pamatujte si, že tenhle pokus mě zejtra bude stát botičky nebo svetříček :D

post-1551-022255500 1348684692.jpg

Náhodou, skvělá tématická fotografie pro každého chronomagora :smile_anim:

Odesláno

Lepší botičky než přijít o ty Béčka :-)

asi nevyhraju, no.... ale pamatujte si, že tenhle pokus mě zejtra bude stát botičky nebo svetříček :D

Odesláno

:-) :-) Vazne vyborna:-)

Odesláno

Stálo to za trochu přemlouvání .... :)

Edit: je to moje choť .... :fyou:

Fantastic.problém je,že hodinky vůbec nesleduju a to bude problém této soutěže,protože se nebudou hodnotit hodinky,ale slečny...ale pokud tomá být miss chronomag v ženách zdejších členů,pak super.ale s hodinkama to tady nebude mít nic moc společného...

Ale Jarett super,velmi povedená a hezká fotka celkově.

Odesláno

Nemáte nějakou fintu jak k tomu přitulkyni donutit? Pořád odmítá. sad01_anim.gif

Uplne ju chapem. A myslim ze NUTIT partnerku k niecomu co nechce neni asi ok. Taketo veci si treba uzit a nie byt k nim donuteni.Ja to ani neskusam. Moja by si vyznamne poklepala na celo ci mi uz uplne sibe, keby som prisiel ze idem ju fotit s hodinkami aby som ju mohol vycapit na internet.
Odesláno

Tak včera jsem přítelku přesvědčil nejen k tomu, že jí budu fotit s hodinkama, ale i k tomu, že nejlepší fotka bude s výhledem na Lysou horu. Bohužel po 2,5 hodinovém šlapání do kopce se otočilo "světlo". Takže zatím jenom první pokus, ty příští budou určitě úspěšnější :thumbsup_anim:

post-11054-086538900 1349014718.jpg

• Dát hlas 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...