JaRooN Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Ja se přidám. Sice to nebylo hodinkového charakteru, ale domluva byla v pohodě a co řekl, to i splnil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2016 Naprosto uzasny! Hodinky mi poslal jeste driv, nez dorazila platba, super komunikace, na jednicku Dekuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 2. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2016 Tomáš je jeden Nej lidí, které jsem na fóru poznal. Pohodový, je s ním sranda, vyzná se ve víně, no moc fajny Vychodňar Hodinky mi podržel několik týdnů a poslal mi je až jsem dal dohromady sumu na jejich koupi, moc mi pomohl. Tome, ještě jednou díky a zas někdy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maiestatus Odesláno 27. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2016 Musím potvrdit, Tomáš je super. Úžasně rychlý a co se domluví, to platí.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bradda Odesláno 11. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2016 Další super obchod s Tomášem. Netřeba říkat víc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 19. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. května 2016 Všechno v naprostém pořádku, rychlá domluva a bleskové doručení. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasan Odesláno 20. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2016 ..tady ma rychlost jinou dimenzi ,zvlast u prevodu penez..jsem si rikal,ze to ani neni technicky mozny..no u tomase asi jo diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal444 Odesláno 15. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2016 Dakujem Tomas, aj ked nechcel nic predavat tak v pohode predal, vzdy plati vsetko co povie a som rad, ze tu mame takeho cloveka Este raz diky a vrelo doporucujem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Znate urcite pohadku o dedeckovi co menil, az vymenil... nejak tak si prijdu ve vztahu s kolegou huhu4d. Zase deal po nejakej dobe a zase vse tak jak ma byt! Co dal?! Asi nic a priste zas! Howgh! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Rychlá komunikace i pošta, zboží tip top... mohu doporučit, za mě OK... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC3 Odesláno 12. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. září 2016 Deal z kategorie 110%Tomas este raz velka vdaka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 30. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2016 Tak zas jeden kšeft a o5 na 1*. Platba rychlostí blesku, rychlost komunikace omezuje jen šířka mého datového pásma. Co víc si přát?! Snad jen příště zas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2016 Nehodinkový nákup, ale radost s Tomášem obchodovat. Rychlá domluva a expedice. +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
calv Odesláno 31. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. října 2016 Nemůžu než doporučit. Přes nějaké počáteční komplikace bylo vše vyřízeno k plné spokojenosti i s příjemným bonusem. Takhle se spolehlivý prodejce rozhodně pozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 11. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2016 Asi budu nosit dříví do lesa, ale chvály není nikdy dost. Super obchod, rychle, spolehlive, perfektní stav hodinek Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavzez Odesláno 20. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2016 Přidám se s chválou na bezproblémový obchod. Díky Tome. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2017 Jasna rychla komunikace-co bylo domluveno,platilo Diky a doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 29. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2017 I ja som mal tu cest, na daleky vychod putovali za Tomasom Alpinisty, a vobec sa nemozem stazovat.Snad sa niekedy vidime aj nazivo. Vdaka! F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvecer Odesláno 14. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2017 Připojuji se k ostatním, super rychlá domluva i platba. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2017 další úspěšný obchod, tentokrát šel tovar na Slovensko, peníze druhý den na účtě, vše proběhlo jak po másle, samozřejmě doporučuji:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se