Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Tomáš je jeden Nej lidí, které jsem na fóru poznal. Pohodový, je s ním sranda, vyzná se ve víně, no moc fajny Vychodňar :)

Hodinky mi podržel několik týdnů a poslal mi je až jsem dal dohromady sumu na jejich koupi, moc mi pomohl.

Tome, ještě jednou díky a zas někdy :cheers:

• po 4 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsíci...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dakujem Tomas, aj ked nechcel nic predavat tak v pohode predal, vzdy plati vsetko co povie a som rad, ze tu mame takeho cloveka :)

Este raz diky a vrelo doporucujem :)

Odesláno

Znate urcite pohadku o dedeckovi co menil, az vymenil... ;) nejak tak si prijdu ve vztahu s kolegou huhu4d. Zase deal po nejakej dobe a zase vse tak jak ma byt! Co dal?! Asi nic a priste zas! Howgh! ;)

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak zas jeden kšeft a o5 na 1*. Platba rychlostí blesku, rychlost komunikace omezuje jen šířka mého datového pásma. Co víc si přát?! Snad jen příště zas! ;)

• po 3 týdnech...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Nemůžu než doporučit. Přes nějaké počáteční komplikace bylo vše vyřízeno k plné spokojenosti i s příjemným bonusem. Takhle se spolehlivý prodejce rozhodně pozná.  :smile_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

Asi budu nosit dříví do lesa, ale chvály není nikdy dost. Super obchod, rychle, spolehlive, perfektní stav hodinek

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

I ja som mal tu cest, na daleky vychod putovali za Tomasom Alpinisty, a vobec sa nemozem stazovat.

Snad sa niekedy vidime aj nazivo.

Vdaka!

F.

• po měsíci...
Odesláno

další úspěšný obchod, tentokrát šel tovar na Slovensko, peníze druhý den na účtě, vše proběhlo jak po másle, samozřejmě doporučuji:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...