Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada
Odesláno

Tada: :D

Gasik nasypal kreos, poctive zere a doplnuje protein, dre 5 krat tydne s trenerem, dobre spi a behem mesice a pul vyletel na 93 kg :) Uz na svych 178 cm vypada alespon trochu, ze cvici :)

Si taky zobnu nějaké bobule, jen jestli to není špatný na prut hele... Nerad bych... :D To jo, 93kg není špatné, skoro bych se tě i lekl nebýt o hlavu větší :D Ale nepovolim, duch zvítězí nad hmotou...

Návštěvník Tada
Odesláno

Tak po dvou letech je to fakt dost no... :D Si tě pamatuju, když jsem tě viděl na prvním srazu cca před třema, čtyřma rokama a pak po roce najednou taková vazba a furt by se někde pral... :D

Návštěvník Tada
Odesláno

ty vole, ja, kdyz te videl, tak ac nejsem vazba, taky se mi svira pata v pest :)

tak pokud tě to nějak omezuje v běžném životě, šel bych to konzultovat s praktickým lékařem.

Odesláno

Tada: vyska je ti prd platna :) o vikendu jsem sel ve 3 rano z baru, nechal jsem debil v penezence hodne penez co jsem mel na vino, co se nestalo, ve flora parku me prepadli dva ko.koti, ze chcou penize ( hodinky nechteli, mel jsem jen rolexky :D ), pomatuju si je z toho baru, jeden mel cca 190 cm a 120 kg. Pravidelny dril v K1 zvitezil nad chlastem, jeden zlamany nos, druhy utek s rozervanym obocim, co z toho plyne ? Se.r na fitko, stoupne ti sebevedomi :D

Návštěvník Tada
Odesláno

To říkám, furt by ses rval ... :D To dělaj ty bobule... :D Počkej, ještě na tebe zavolaj policajty, že se jen chtěli zeptat kolik je hodin a tys je seřezal jak psy :D

Odesláno

Tada: vyska je ti prd platna :) o vikendu jsem sel ve 3 rano z baru, nechal jsem debil v penezence hodne penez co jsem mel na vino, co se nestalo, ve flora parku me prepadli dva ko.koti, ze chcou penize ( hodinky nechteli, mel jsem jen rolexky :D ), pomatuju si je z toho baru, jeden mel cca 190 cm a 120 kg. Pravidelny dril v K1 zvitezil nad chlastem, jeden zlamany nos, druhy utek s rozervanym obocim, co z toho plyne ? Se.r na fitko, stoupne ti sebevedomi :D

Takové zm*rdy jsem zažil před 14 dny, jeden otravoval, že chce drobné a čuměl mi do peněženky. Evidentně nakukoval kolik v ní mám. Pak za mnou šel i s tím druhým kokotem od Drápala až k autobusáku, kde jsem naštěstí nastoupil do tága, ale jít parkem, tak jsem asi otrhanej jak samice.

Odesláno

Cece zadna pr.del ... Tohle by me v OL nenapadlo ani omylem. Sedeli na baru a cumeli jak lidi plati. Pak v parku mensi s klackem a velkej ze dej penezenku. No babu bych vecer pesky nepustil ani centrem mesta, celkem mazec, normalne su drsny jenom na prazaky, ale udelal jsem vyjimku :D

Návštěvník Tada
Odesláno

No hele, já za tři roky v Olomouci ani snad neslyšel, natož abych zažil něco takového a to jsem furt někde šmajdal pěšky, páč jako student jsem neměl ani na to tágo :D Ale tak nepodcenil si situaci a začal si cvičit ještě než to tam zdivočelo a teď se můžeš parkem prohánět jak Zoro mstitel a mít to místo sparingu :D

Odesláno

Cece zadna pr.del ... Tohle by me v OL nenapadlo ani omylem. Sedeli na baru a cumeli jak lidi plati. Pak v parku mensi s klackem a velkej ze dej penezenku. No babu bych vecer pesky nepustil ani centrem mesta, celkem mazec, normalne su drsny jenom na prazaky, ale udelal jsem vyjimku :D

No já seděl s kamošama u Drápala, už pěknou řádku roků si posíláme na společný účet 500,- a jednou za čas se sejdeme a nalejeme si to do xichtu a ten blbeček viděl při placení, že tam něco mám a normálně na mě čekal s tím druhým lulinem venku, oba v kšiltovce a v bundě s kapucí, ten jeden byl takovej upatlanej hromotluk a ten druhý mi nějak neutkvěl, ale jak říkám, pocit nic moc, sem se bál...

Odesláno

Rlx v poho, sel jsem do nich rovnou ze zadni ruky plus loket, levacku jsem podvedome setril :)

Kazdopadne nova zkusenost, priste budu opatrnejsi, uz to nemusi byt jen dva drbani s klackem ...

Odesláno

Moc pěkný. To bereš monohydrát či jinej kreáč? :)

Za ty prachy stačí starý dobrý monohydrát (ale musí se cyklovat, někdo to žere dva roky v kuse sa diví se, že už to není ono jako první dva měsíce)

Návštěvník Tada
Odesláno

To bych se nedovolil, ale instantní klacek bude asi něco jiného než instantův klacek, na který opravdu nemám v úmyslu sahat :rolleyes:

Odesláno

Pravnik skazi kazdy vtip. Mal si kontrovat na teleskopicku temu.. Inac, prezrad, co robi vyziabla teflonova mozgova bunka ako ty v tomto svalnatom vlakne? :) tri repliky a sme u nejakej zazracnej zbrane..

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...