Přejít na obsah

Kozena bunda

Doporučené příspěvky

Na vianoce si chcem dopriat nieco zaujimave a nejaka pekna tepla kozena bunda by bola fajn. Vedeli by ste mi poradit este nejake ine alternativy v dobrej kvalite? Zatial ma najviac zaujima tento model, ale rozmyslal som ze nieco trochu dlhsie by nebolo od veci... http://www.noble-house.eu/catalog/product_info.php/cPath/37/products_id/47

Cenovo poprosim tak do 500 EUR viac uz fakt nie..

Vdaka,

J.

post-8088-016176500 1348916483.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud mohu poradit,tak výrobky z kůže nakupuji u Strnad a Červinka,obchody mají v Kolíně(profesionální jednání)v Brně a Ostravě.Ceny jsou docela velké,ale kvalita špičková.

Jejich int.stránky-www.strnad-cervinka.cz.Spíše je lepší zajít do prodejny.Bundu,kterou máš vyfocenou,tak ji měli.Ale cenu nevím.

Ještě jsem nakupoval v Olomouci v Prioru,firma Evoco(obchody mají v celé ČR).Ceny od 4tis.kč nahoru.Už mám od nich bundu léta a měnil jsem pouze zipy.Mají velmi slušný výběr.Adresa www.evoco.cz

Odkaz ke komentáři

janko, jestli nemas dvouplosnik, nebo aspon nejaky stary mg, tak si to radsi nekupuj..

stavim sa, ze jeansy nosis, ale kona doma v garazi nemas... :) a do akej hlbky si sa naposledy potapal? na co sa tu budeme hrat? ja si tu bundu nekupujem pre svoje okolie, ale pre mna a to co si o mne mysli moje okolie alebo frantik neriesim uz hodne dlho :)

dakujem za dalsie odkazy, pozorne prestudujem.

Odkaz ke komentáři

stavim sa, ze jeansy nosis, ale kona doma v garazi nemas... :) a do akej hlbky si sa naposledy potapal? na co sa tu budeme hrat? ja si tu bundu nekupujem pre svoje okolie, ale pre mna a to co si o mne mysli moje okolie alebo frantik neriesim uz hodne dlho :)

dakujem za dalsie odkazy, pozorne prestudujem.

Chtělo by to trochu nadhledu :-)

Odkaz ke komentáři

to su tie s tymi nazehlovackami? na to nemam povahu :)

Zadny nažehlovačky to nemá, ta moje teď odpočívá ve sklepě a čeká na sezónu, tak jen pár fotek z webu jako důkaz (ta 1. je tý mojí hodně podobná):

Úžasný je, že i při mrazech jaký byly loňskou zimu se bunda chytala a těch 12 let jí spíš přidává na kráse :)

Jinak se koukni ještě sem: http://www.cockpitus...eepskin-jackets

post-679-033826500 1348948917.jpg

post-679-086351400 1348948923.jpg

post-679-064403700 1348948933.jpg

post-679-028545100 1348948934.jpg

post-679-055339200 1348948935.jpg

Upraveno uživatelem Andrew
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...