jankoxxx Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Na vianoce si chcem dopriat nieco zaujimave a nejaka pekna tepla kozena bunda by bola fajn. Vedeli by ste mi poradit este nejake ine alternativy v dobrej kvalite? Zatial ma najviac zaujima tento model, ale rozmyslal som ze nieco trochu dlhsie by nebolo od veci... http://www.noble-house.eu/catalog/product_info.php/cPath/37/products_id/47 Cenovo poprosim tak do 500 EUR viac uz fakt nie.. Vdaka,J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Výborné vlákno Janko, budu rovněž rád za každý tip Já dostal tip na kůže českého výrobce KARA ZDE, ale žádné bližší reference o kvalitě jsem nedostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Pokud mohu poradit,tak výrobky z kůže nakupuji u Strnad a Červinka,obchody mají v Kolíně(profesionální jednání)v Brně a Ostravě.Ceny jsou docela velké,ale kvalita špičková.Jejich int.stránky-www.strnad-cervinka.cz.Spíše je lepší zajít do prodejny.Bundu,kterou máš vyfocenou,tak ji měli.Ale cenu nevím. Ještě jsem nakupoval v Olomouci v Prioru,firma Evoco(obchody mají v celé ČR).Ceny od 4tis.kč nahoru.Už mám od nich bundu léta a měnil jsem pouze zipy.Mají velmi slušný výběr.Adresa www.evoco.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 janko, jestli nemas dvouplosnik, nebo aspon nejaky stary mg, tak si to radsi nekupuj.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Souhlas, kdykoli vidím někoho v téhle bunde na ulici, musím se zasmat. Vypadá jako blázen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 karu som pozorne prezrel ale ich aviator model sa mi velmi nepaci.. tie noble house bundy sa mi v podstate pacia, len by som chcel vidiet nejake live fotky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 http://thekeystonearmory.com/products/luftwaffe-winter-flight-jacket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 http://thekeystonearmory.com/products/luftwaffe-winter-flight-jacketodhliadnuc od hakoveho kriza na prsiach je tato bunda nikolkonasobne nad limitom Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Souhlas, kdykoli vidím někoho v téhle bunde na ulici, musím se zasmat. Vypadá jako blázen :-) No dovol... BTW: mám už tak 12 let Avirex a spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 No dovol... BTW: mám už tak 12 let Avirex a spokojenost No tebe jsem ještě nepotkal :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 No abych to uvedl na pravou míru, tak mě se smějou lidi i bez bundy A jelikož mám na tom Avirexu i kapuci, tak vypadám nějak takhle a nikdo mě nepozná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Tak já bych kouknul ještě do tohoto vlákna: kožené bundy ... jsou tam taky nějaké odkazy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 janko, jestli nemas dvouplosnik, nebo aspon nejaky stary mg, tak si to radsi nekupuj..stavim sa, ze jeansy nosis, ale kona doma v garazi nemas... a do akej hlbky si sa naposledy potapal? na co sa tu budeme hrat? ja si tu bundu nekupujem pre svoje okolie, ale pre mna a to co si o mne mysli moje okolie alebo frantik neriesim uz hodne dlho dakujem za dalsie odkazy, pozorne prestudujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 (upraveno) No dovol... BTW: mám už tak 12 let Avirex a spokojenost to su tie s tymi nazehlovackami? na to nemam povahu Upraveno 29. září 2012 uživatelem jankoxxx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 stavim sa, ze jeansy nosis, ale kona doma v garazi nemas... a do akej hlbky si sa naposledy potapal? na co sa tu budeme hrat? ja si tu bundu nekupujem pre svoje okolie, ale pre mna a to co si o mne mysli moje okolie alebo frantik neriesim uz hodne dlho dakujem za dalsie odkazy, pozorne prestudujem.Chtělo by to trochu nadhledu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 29. září 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Chtělo by to trochu nadhledu :-)frantik, na to su tam tie smajliky.. okrem toho sa snad nenecham rozprudit od vrchneho prudica Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 frantik, na to su tam tie smajliky.. okrem toho sa snad nenecham rozprudit od vrchneho prudica Jo, tak to sem rad :-) Peace :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 (upraveno) to su tie s tymi nazehlovackami? na to nemam povahu Zadny nažehlovačky to nemá, ta moje teď odpočívá ve sklepě a čeká na sezónu, tak jen pár fotek z webu jako důkaz (ta 1. je tý mojí hodně podobná):Úžasný je, že i při mrazech jaký byly loňskou zimu se bunda chytala a těch 12 let jí spíš přidává na kráse Jinak se koukni ještě sem: http://www.cockpitus...eepskin-jackets Upraveno 29. září 2012 uživatelem Andrew Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 To jsou bundy jak na sibiř ty jo.Jinak ten synek to má tak o 5 čísel větší bundu:-).Ale v tomhle zima asi jen tak nebude:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 29. září 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2012 Co tady Janči http://clothing.pricegrabber.com/mens-jackets-coats/bomber-20:1120/p/978/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se