panedge Odesláno 22. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2013 Ty Sporty jsou uzasny Financi.Ja nejsem zadnej fanda Primu,ale tohle je perfektni.Klidne bych si je koupil,ale kdyz voni jsou hodne malinky...nebo teda na ruce jsem je nemel,ale 38 mm nebo kolik,to uz se mi zda na 19 cm ruku malo no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Ty Igeny jsou famózní. Skoro mě až mrzí, že to šlo mimo mě. Ale co. Jinak tahle vášeň pro oživování starejch kusů je skvělá. Chtěl bych na to mít trpělivost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Zatím poslední renovační přírůstek je projekt limitky Elton Sport 2013.Cílem této limitky bylo vyrobit hodinky co nejpodobnější původním Elton Sportům.Hodinky vznikly v počtu 13 kousků, základem je běžné Igenovské renovační pouzdro, plné dýnko je ražené a to včetně Eltonské pětkošestky, uprostřed dýnka je pak pořadové číslo limitky 13001 - 13013.Ciferník je pololesklý s malými indexy, barva indexů se mírně liší od nejpoužívanější "orlíkovské". Nápis Elton Sport odpovídá původně použitému fontu, ručky jsou bombírované a celek doplňuje duralová vložka lunety Poděkování patří Honzovi.Mantovi za celkové zajištění projektu. Takto to začalo: DSCN3888.JPG A finále: DSCN5953-001.JPG v jakych detailech se to lisi od LE 2012? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2013 v jakych detailech se to lisi od LE 2012?Tyhle jsou bliz originalu, fanouskovska edice.Je v nich puvodni kal. 68, matrice ciferniku odpovida presne predloze, maji plastovy sklicko, dynko je razeny, jen ta raznice stala balik.A je jich jen 13 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 26. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2013 Aha, zajimavy. Na kolik to prislo? Muzes dat prosim foto cifru ukazujici rozdil? Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 Vyšlo to o něco víc než běžná renovace, ale dělalo se 13 ks, udělat takhle 1 kus by vyšlo násobně víc. Zleva doprava - běžný renovační ciferník, původní velikost indexů, Elton Sport 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2013 ES2013 a ES2012 Původní Elton Sport a ES2012 fotky pochází odsud z fora, moje jen ta první Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jony Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Diky za poučení :-) to jsem o Arniem nevěděl, ale vim ze je to také velký sběratel hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2013 Diky za perfektni nafoceni a znazorneni! Sent from my HTC using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Tak ted lituju ze jsem do toho nesel.... :-(((( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Tak ted lituju ze jsem do toho nesel.... :-(((( To mi povídej. Limitka ES 2013 se opravdu povedla...zvažuji, že se vrátím k ES 2012. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Nebrečte - jak to zde sleduji, tak než se rok s rokem sejde, tak pár kousků změní majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Muj zustane doma. Pristi rok bych rad jeste neco s cislem jedna pridal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 (upraveno) Na těch nových ES2013 máš širší indexy,jsem si všiml /oproti ES2012/ ? Jinak jsem byl včera na pivko s Elda76 a ohromně se mu líbily traktory se lvíčkem.Doufám,že brzy ukážeš ty Snowflaky naživo a nějaké to srovnání se SARB./fotky/. Upraveno 31. prosince 2013 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 31. prosince 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2013 Na těch nových ES2013 máš širší indexy,jsem si všiml /oproti ES2012/ ? Jinak jsem byl včera na pivko s Elda76 a ohromně se mu líbily traktory se lvíčkem.Doufám,že brzy ukážeš ty Snowflaky naživo a nějaké to srovnání se SARB./fotky/.Na safírových jsou širší indexy. Na ES2013 jsou podle původní matrice.A na renovacích se používají ještě širší indexy než na safírových ES2012 - safír, kal. 94 50 ksES2013 - dle originálu, kal. 68, 13 ks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oťas Odesláno 1. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2014 Já obvykle nic moc nekomentuji,ale tohle musím...to je fakt super retro samozřejmě jako správně videem odkojený kluk jsem po těhle hodinkách toužil,abych byl jako šváca...je vidět,že když člověk hodně chce,tak jde všechno. fakt cool počin. gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 9. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 A máme tady další oživovací pokus, tentokrát se ke mně dostaly Breitling Premier z roku 1945, reference 777, uvnitř je chronograf Venus 175. Hodinky mají průměr 38mm Na hodinkách je vše původní, strojek prošel generální opravou, ručky mají novou lumi, pouzdro prošlo lehkým a pečlivým přeleštěním. Je neskutečný, co se vyrábělo na konci druhý světový války V tomto stavu jsem je přinesl domů. Nefunkční Mezistav Fináleřemen je pštrosí noha od mistra Šímy z místního bazaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 Financi, ty seš prostě klasik. Tvá cílevědomost je oslňující a následováníhodná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 To je nádhera! Tohle už není koníček, to je normálně služba lidstvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 9. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2014 zavidim ti miesta kde na tieto kusky chodis!! toto vlakno sledujem velmi rad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se