Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hledám hodinky za maturitu, ta je ještě v nedohlednu, ale nedá mi to spát :D. Cenově se mám pohybovat někde kolem 5000. Zatím mám tři kandidáty 1. Autran and Viala Flieger (ty zatím vedou), 2. Junghans Milano Solar (krásné, až na tu cenu) 3. Traser Translucent Silver (i v té černé barvě). Hodinky nemusí být nové, kdyby někdo prodával nějaké např. Junghans (třeba anytime voyager), v pro mě rozumném cenovém rozmezí, určitě bych si dal říct :D.

Odesláno

Rád bych Safírové sklíčko, vodotěsnost mi stačí do 50 m, na kůži, chtěl bych elegantní hodinky k obleku, svetru, košili. Vedou u mě jednoznačně Němci, ale designově se dost líbí severský design.

Odesláno

Pokud jsi z Prahy nebo okolí mrkni do Outletu ve Vodickovy. Mohl by jsi tam něco vybrat ze zbytku značek Certina a Tissot v požadovaném cenovem limitu.

Odesláno

Chlapi, jsem rád, že jsem tu napsal, fakt pěkné kousky :D. Možná ještě přehodnotím ty Autran and Viala. Bohužel z Prahy nejsem a v té prdeli co bydlím, si nevyzkouším ani casia :D. Moc se mi líbí Lemansy a ty Hamiltony. Btw. co si myslíte o Těch autran and viala, není to moc známe, máte s tím někdo zkušenost?

Odesláno

Chlapi, jsem rád, že jsem tu napsal, fakt pěkné kousky :D. Možná ještě přehodnotím ty Autran and Viala. Bohužel z Prahy nejsem a v té prdeli co bydlím, si nevyzkouším ani casia :D. Moc se mi líbí Lemansy a ty Hamiltony. Btw. co si myslíte o Těch autran and viala, není to moc známe, máte s tím někdo zkušenost?

Já to slyším poprvé od Tebe.Ale nejsem žádnej znalec.

Odesláno

Možná o tom něco vyčteš tady

Já bych do toho asi nešel, radši bych značku s větší tradicí a zkušenostmi.

Koukni ještě na stránky Jacque Lemas třeba tě ještě nějaká zaujmou, mají velký výběr a jsou to hodinky dle mého gusta :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Ahoj, možná bych se zkusil mrknout na něco od značky Skegen . Do cenového limitu se vlezeš, elegantní jsou téměř všechny. Bohužel nemají safír, záleží k jakým účelům je budeš nosit. Jedny mám už přes rok, takové "polooblekovky"...kromě sklíčka (které jsem si sám dorasoval svojí blbostí) vypadají pořád skvěle...

edit: ještě koukám na tu WR...u Skagenu 3atm, takže žádné plavání :) ale to bych si nelajznul teda ani při 5 atm...

Upraveno uživatelem Ondoni
Odesláno

Jestli sháníš chronogafy, tak se se podívej na Tissot PRC 200. S bílým ciferníkem a na tahu jsou dokonalé. Dají se sehnat od 7 000 od autorizovaného prodejce Tissot. Nebo taky Certiny z řady DS Podium nebo DS Podium Chronograph GMT. Strojky by v tom měly být myslím velmy podobný. Sám na ně právě čekám :)

Odesláno

O těch skagenech jsem uvažoval, ale odradila mě recenze, autor si dal záležet i s fotkama, o tom, že podle něj nejsou příliš kvalitní. Laco mě neláká vzhledem, vzhledově se mi líbí ty Lemansy, Tissoty i ty Certiny, takže je ještě zkouknu. O Autran and Viala jsem slyšel taky poprvé, ale říkal, jsem si, že záruka kvality může být už to, že jsou ke koupi na chronoshopu. Kdybych si mohl vybrat hodinky za 20 000, tak by to bylo lepší :D

Odesláno

O těch skagenech jsem uvažoval, ale odradila mě recenze, autor si dal záležet i s fotkama, o tom, že podle něj nejsou příliš kvalitní.

Jestli můžeš, hoď link...klidně do SZ, rád bych si to pro zajímavost přečetl...Skagen sice nejsou žádná Haute Horlogerie, ale s kvalitou dle mého souzení na štíru rozhodně nejsou ;) Ty svoje nosím víc jak rok každý den do práce a kromě skla stále jako nové, včetně řemenu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...