bcmike Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Gratulace, jsou fantastický. Taky trochu závist neb na ně asi nikdy nedosáhnu.
Daemonultimate Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Díky,jsem zvědavej jaký budou na tahu.Co mě dostává je ta jednoduchost.Někdy nahodim recenzičku,ale to až budu vědět o čem píšu a až mě pustí chronofever.
Návštěvník ?po Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 http://www.youtube.com/watch?v=jW_j4O1dyPo recenze sou už léta hotový - prostě kukačky
Daemonultimate Odesláno 2. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Ted si mě dostal,koukám na to dokonce a pak jsem si to pustil znova.
kdojinej Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Taky se přidávám, jsou perfektní...moje vysněné.
panedge Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Ty volve, to je nadšení. Mě zarazila ta velikost. Měl jsem PO na ruce u Dušáka, mám menší průměr zápěstí a zdálo se mi že mi "sedí". Ty máš o chlup širší zápěstí a máš to tak akorát. Mám obavu že jsou na mě velkýAsi jsem byl u Dušáka zaslepen,kurnik.Na gumě vypadaj větší,kor na fotkách to zkresluje.
Moty Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Tak konečně jsme se k tomu dostal, krásný to máš Hansi, tak ještě jendou a veřejně, gratuluju a užívej je, ty moje mě po víc jak 35 dnech pořád neskutečně bavej, čučím an ně furt, blejskám je a když jdu skrz futro dávám si je za záda, abych náhodou nebřinknul, i když by se možná nic nestalo
sashator Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Taky se musím přidat ke gratulantům, jelikož Omega je moje srdcovka a tyhle jsou další na řadě, sice to bude asi ještě chvilku trvat ale snad se jednou taky dočkám. Každopádně ti přeju ať dlouho vydrží (nejlépe jak říkáš napořád) - taky mám takovou vizi u svých SMP a Pan Europů, ale člověk nikdy neví, jednou sem nakoukne a už se to nedá zastavit
kvejkr Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Velka gratulace, taky sem po nich koukal ale byls hrozne rychlej, tak mi nezbejva nez zavidet:) za tu cenu si myslim ze super kauf, precejen se tu neobjevi kazdy den:) Uzivej a kdyby te prestaly bavit tak sz
Daemonultimate Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Tak mám s nima za sebou první noc.Ve tmě paráda,plynule jdoucí vteřinovka s osvětleným hrotem nemá chybu.Jenom datum mi neskočilo,sakra co jsem zas udělal blbě.
Návštěvník pitrs182 Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Tak mám s nima za sebou první noc.Ve tmě paráda,plynule jdoucí vteřinovka s osvětleným hrotem nemá chybu.Jenom datum mi neskočilo,sakra co jsem zas udělal blbě.Máš čas posunutý o 12 hodin, tedy místo půlnoci poledne.A jinak gratuluji. Tohle jsou mé vysněné hoďky číslo jedna
haky73 Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Máš čas posunutý o 12 hodin, tedy místo půlnoci poledne. tak to víš, Ostrava je daleko Mír
Návštěvník pitrs182 Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 tak to víš, Ostrava je daleko MírOde mě né, sem ve stejném časovém pásmu
Daemonultimate Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Já si myslím totéž,ale čekám na oběd,jestli poskočí.Asi je zamknu do skříně a koupim radiokontroly a bude to. :D:D
lukin_ova Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Gratuluji k nákupu. Planet Ocean je i moje srdcovka. Dobrý výběr a dobře popsaná cesta k nim. Jen si dovolím lehce pochybovat o tom konci cesty, o kterém píšeš ... Vím o čem mluvím .... Jediný způsob je přestat číst toto fórum a to je na druhé straně škoda.
Daemonultimate Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Já jsem psal o konci cesty tohohle případu ne o konci cesty ,určitě přibudou další,který budou přicházet a odcházet,ale ne už v téhle třídě. Pořád se mi líbí Fortis,oblekovky od Longines a mnoho mnoho dalších.A nebo nějaký seamastery bondovky,to je fuk a to ukáže čas.Cesta za dream watch skončila a už se nikdy nezopakuje.
VITASS Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ty hodinky jsou neuvěřitelně fotogenické. K nákupu gratuluji, KRÁSA.
Daemonultimate Odesláno 3. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Ty hodinky jsou neuvěřitelně fotogenické. K nákupu gratuluji, KRÁSA. Díky,s tím focením máš pravdu,já jsem rozenej fotografickej antitalent a to čím fotím to jen potvrzuje. Dokonce se podařilo vyblejsknou i ten úžasnej antireflex.
sashator Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Odesláno 3. října 2012 Cesta za dream watch skončila a už se nikdy nezopakuje.Tak i ja bych si dovolil trochu oponovat- taky jsem si myslel, ze SMP jsou moje dream watch (svym zpusobem porad jsou), ale po jejich koupi se level zase trochu zvysil na PO a kdovi co bude nasledovat po nich...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se