Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Docela zajímavej počin od LACO - Abacus, kterej bych si teda určitě nekoupil. Hodinky nemaj jedinou ručku, čas ukazuje kulička pohybující se po ciferníku, zřejmě tahaná nějakym magnetem.

post-8501-098973800 1349353297.jpg

Odesláno

Co udělají, když s němi někde majitel ťuke? Kulička se odkutálí a potom zase přilepí na místo??? A odečet času bude potřebovat slušnej cvik...

Odesláno

Připomínaj mě tu hru, kterou jsem hrál jako dítě - kuličky nahnat do jamky na druhou stranu , hurá, otočit a hrát znovu.

Odesláno

Přesně to mě napadlo, že se s tím dá nějakou chvilku vydržet v čekárně u doktora. :smile_anim: nebo půjčit děckovi...

• po 2 týdnech...
Odesláno

To se mne na nich prave libi. Kulicka se vzdycky chytne zpatky na magnet. Tz. na otazku kolik je hodin ukazes kutalejici se kulicku. Clovek vubec.nebude.chapat, ty mezitim opatrne pootocis a tam, kde se kulicka chytne na magnet poznas kolik je. Fakt genialni napad...

V 4. 10. 2012 v 12:45, funf5 napsal:

Co udělají, když s němi někde majitel ťuke? Kulička se odkutálí a potom zase přilepí na místo??? A odečet času bude potřebovat slušnej cvik...

Odesláno
  V 16. 10. 2012 v 14:02, uff napsal:

To se mne na nich prave libi. Kulicka se vzdycky chytne zpatky na magnet. Tz. na otazku kolik je hodin ukazes kutalejici se kulicku. Clovek vubec.nebude.chapat, ty mezitim opatrne pootocis a tam, kde se kulicka chytne na magnet poznas kolik je. Fakt genialni napad...

Tak si to kup, ale budeš asi jedinej :D

Odesláno

Tak ono tu jde spíše o kuriozitu. Ani ta cena není nějak přemrštěná žejo.. ale jako taky bych si to nekoupil.

Odesláno

Ono ak by tuto verziu vybavili dvoma drazkami:

Laco-Abacus-L.jpg

tak by to bola ina frajerina....

(a v baleni za kilo nahradnych guliciek asi :)

Odesláno

ono ruku na srdce, hodinku uz jsou stejne prezitek, jde o doplnek a maserku u drazsich modelu, cas mas stejne porad pred ocima na mobilu, takze jako doplnek proc ne

• po měsících...
Odesláno

Tak tohle asi ne a co hodinky, kde čas bude ukazovat bublinka? To by byl, ale pořádně tvrdej oříšek!

Odesláno

DPDLE...  Horhe máš pravdu, tyhle jsou o něco propracovanější. :wacko:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...