Chinasky Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Minulý týžden som v Reportéroch na ČT1 videl pána, ktorý v rámci toho že šéfuje českej centrále cestovného ruchu v, cez svoju bývalú firmu tuneluje český štát. V dnešnej dobe nič nenormálne, ale o tom som nechcel. Pán s bohurovným výrazom rozprával do kamery veci, ktorým veril len on sám, čiže som ho zacal dôkladnejšie pozorovať. Neušlo mi že má na ruke dobré hodinky. A samozrejme boli veľké, skoro cez celú ruku.... Moj negatívny dojem z veľkosti hodiniek mohol byť ovplyvnený tym že ich mal na ruke hnup. Co som si ale uvedomil,že tých veľkých hodiniek začína byť veľa. V duchu že čo je drahé musí byť aj vidieť to začinajú robit všetci. Číňani sú v tom tiež ako doma. Sám som si pred časom kúpil od Steinharta chrona,ktoré su veľké. Strašne sa mi to páčilo. Teraz som v takom neutrále. Keď vidím okolo seba záplavu veľkých náramkovych budíkov,začina ma to ťahať preč. Ked som prvý krát mal v ruke napríklad Omegy Speedmastre, alebo Rolex Submarinery, prišli mi tie hodinky malé. Teraz zisťujem že súu veľkosťou úplne ideálne. Ako to vidite vy ?
Vit Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Mám hodinky malé (40mm) i velké (44mm) a nosím ty, na které mám náladu.
bandicoot Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Velky domy, auta, kabelky, hodinky...Driv to bylo o velikosti hradu, kone, mece, stitu...Furt stejny principy, furt stejny lidi...
gougy Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Velky domy, auta, kabelky, hodinky...Driv to bylo o velikosti hradu, kone, mece, stitu...Furt stejny principy, furt stejny lidi...Tak proč dřív nosili malé hodinky? Edit: už vím, protože to byla větší machrovina.. (a proč já tak zoufale chci malé auto namísto rodinných kombíků, co už pár let sedlám?) Upraveno 4. října 2012 uživatelem gougy
sashator Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Já jsem zastáncem hodinek 40-45mm, těžko říct, jestli jsou velké nebo malé, záleží na pohledu člověka a na velikosti ruky, taky na tvaru pouzdra. Menší se mi ale už příliš nelíbí, respektive na ruce tak trochu zaniknou a to je podle mě špatně
bandicoot Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Tak proč dřív nosili malé hodinky? Edit: už vím, protože to byla větší machrovina..Nikoliv, protoze hodinky vubec machrovina nebyly. V ty dobe frcely jiny atributy uspechu.Velky vily, bricha, kniry, chaty... jak je libo dle ruznych obdobi. Hodinky az ted od nedavna...
David_B Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Ja to vidim takhle: 34mm To snad ani nemůže být 34mm. Nevím jaký obvod kolem zápěstí máš, ale já mám ruku relativně útlou (17,5cm) a dneska jsem měl na ruce vintážní Doxy 36mm a připadaly mi mnohem menší, než ty Tvé Rolexy na fotce.
Locque Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 38mm a 36mm. Ideál. Nedávno jsem měl na ruce steelfishe a nedoved jsem pochopit, že jsem je kdysi na ruce unes :-)
gougy Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Nikoliv, protoze hodinky vubec machrovina nebyly. V ty dobe frcely jiny atributy uspechu.Velky vily, bricha, kniry, chaty... jak je libo dle ruznych obdobi. Hodinky az ted od nedavna...Je škoda, že se upustilo od těch břich, měl jsem náběh na pozici a teď se horko těžko vracím k anorexii Se zmenšováním hodinek jsem měl na mysli mechanickou frajeřinu, co nejmenší strojek.
Návštěvník Zmizík Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Velký hodinky na velký ruce můžou vypadat malý a naopak - toto je velká myšlenka. Nedávno jsem si ověřil, že s hodinkama 45mm vypadám objektivně jako kašpar. To by mě před třema čtyřma rokama ještě asi nenapadlo, proháněl jsem se s Herculesama nebo Panériema a myslel sem si, jakej nejsem chronomág, přitom jsem s 17,3mm vypadal spíš jako blázen. Teď už si dokážu v pohodě představit 39, 40mm a i ty hodinky vypadaj v týhle velikosti kolikrát hodinkovatějc. Takže u mě je to spíš jakýmsi chronozráním nebo co.
instant Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Moj negatívny dojem z veľkosti hodiniek mohol byť ovplyvnený tym že ich mal na ruke hnup. Pockaj az spoznas povab mojej osobnosti, velke hodinky si doslova zamilujes..
cretino Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 (upraveno) Ja to vidim takhle: 34mm dobra zachodova fotka ja nosim velke hodiny tiez (47 a 48mm) a divne na mne vyzeraju skorej spominane rozmery okolo 40, 42mm.. podla mna ked dotycnemu neprecnievaju nozicky cez ruku a nevyzera, ze hodinky nosia jeho tak je to v poriadku.. Ine su predsa hodinky s primerom 36mm na niekom, kto je nizsi a ma 60kg ako na vysokom jedincovi s vahou cez 100kg.. EDIT: 47mm a ruka s obvodom 196mm Upraveno 4. října 2012 uživatelem cretino
jankoxxx Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Pockaj az spoznas povab mojej osobnosti, velke hodinky si doslova zamilujes..
Návštěvník dlubix Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 maly hodinky nosej jenom maly pindici Ještě že máš ten svátek vole, jinak bych ti něco řek
Frantik Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Ještě že máš ten svátek vole, jinak bych ti něco řek Nemuzes, cheche, nemuzes
JKsro Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Ja mam vetsinu hodinek 41 a male prijde mi to malo
Návštěvník dlubix Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Odesláno 4. října 2012 Jsem jedinej kdo tudle hlasku nechape?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se