Mike. Odesláno 3. února 2009 Nahlásit Odesláno 3. února 2009 Seiko Spring Drive Spacewalk ZDROJ: James Dowling, www.mwrforum.net ZDROJ + větší rozlišení: http://spaceflight.nasa.gov/gallery/images...018e014412.html
Dantechno Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Tak tyhle seika nebo něco z řady GS je můj sen ..........
Jarett Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 V pátek nás čeká výročí ... 40.let od přistání Apolla 11 na Měsíci. Samozřejmě i s legendou Omega Speedmaster Professional.
PhoeniX Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Koupím lahváče a medovinu. Asi se nametu...
PepaSFI Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Jarett napsal: V pátek nás čeká výročí ... 40.let od přistání Apolla 11 na Měsíci. Samozřejmě i s legendou Omega Speedmaster Professional. v pátek???? Asi mám jinej kalendář :-)
PhoeniX Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 (upraveno) Wiki vyhodila tohle. Čili je to zítra - už. 2x týdně "na plech" jsem nebyl ani nepamatuju. Snad to v úterý rozchodím. Upraveno 19. července 2009 uživatelem PhoeniX
1Lachtan Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 afrikab napsal: Chapu, ze maji v letadle jiste nejake palubni, ktere maji presnejsi cas nez mechaniky, ale i tak. Tech nekolik G, co dnesni stihaci letadla udelaji mechanikam k prenosti asi moc neprida. Jestli to spis neni jen o image. Není to až zase tak pravda, jako palubní hodinky se používají i mechanické. Tohle konkrétně je fotka (uznávám, že mizerná, ale lepší nemám, příště udělám lepší) čínského chronometru v Y-12, nicméně naprosto stejné létají i v F-7P. Je to šmejd non plus ultra, na několika mašinách jsem si je natahoval a zjišťoval jak jsou přesné a za 24 hodin ty nejpřesnější měli odchylku cca 20´ a ty nejhorší cca 2°30´ Mám v plánu, že někdy časem založím topik s leteckými palubními měřiči času i s fotkama Ale zpátky k tématu - jaké hodinky měl při svém prvním letu Gagarin ???
Hugo14 Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Tuhle fotku mám rád a až nyní jsem si těch omeg opravdu všiml.
Jarett Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 PepaSFI napsal: v pátek???? Asi mám jinej kalendář :-) No jo ! ... nějak mi uniklo, že 24. se chlapci vrátili zpět na Zemi ...
Jarett Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Gagarin měl tyto ... jinak hodinkám kosmonautů apod. se věnuje také další téma zde na chronomagu . Asi by stálo za to obě témata sloučit, abychom nediskutovali paralelně ...
Gilius Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Jarett napsal: jinak hodinkám kosmonautů apod. se věnuje také další téma zde na chronomagu . Asi by stálo za to obě témata sloučit, abychom nediskutovali paralelně ... Už jsem to zkoušel,ale nechce mne to nechat sloučit...... Buď dělám někde chybu,nebo nevím......
Jarett Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Tady je odkaz na archív všech dostupných fotografií z programu Apollo ... neuvěřitelné !!!
farářskej Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 Americkej astronaut v Česku! Tak co, kluci, kdo se ho půjde zeptat na hodinky?
VS Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 http://www.google.com/moon/ Třeba tam nějaké nechali
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 (upraveno) Prave sleduju http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?id=1368163 a zatim jsem tam zahlednul dvoje celocerne chronografy pripnute pres scaffander, ale nepoznal jsem, co to bylo. Jinak kluci bez hodinek. Asi maji jine starosti. Nechapu... :-) Upraveno 16. listopadu 2009 uživatelem Hasňa
Hasňa Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Byl jsem napjaty jak guma u teplaku. Jak se snerovali do tech zidli a jak si clovek uvedomil, na cem to vlastne sedi a ze princip pohonu toho stroje s dvema miliony pohyblivych soucastek od nejlevnejsich dodavatelu je ten, ze jim to zapali pod prdeli, tak jsem byl nervozni za ne. No, kluci jsou nahore, budou ted 11 dni mit fajne vyhledy.
PhoeniX Odesláno 16. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2009 Jen doplním info tímto článkem.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se