Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 77
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ako to Seiko robí, že na hodinkách dokážu nastaviť čas presne 10:08:42 a mať pritom zaskrutkovanú korunku? To majú všetko makety alebo je v tom iný trik?

Odesláno

S neochotou čašníkov cielenou práve na mňa som sa zatiaľ nestretol. Možno je iba treba sa častejšie holiť. :)

ja sa neholim ani kvoli matke mojich deti, ukaz mi takeho casnika zeby ma to len na sekundu napadlo... okrem toho ked platim tak mozem mat aj rohy a kopyto :)

Potvory titánové. Zatiaľ statočne odolávam.

Su chvile ked na statocnost nie je vhodna doba :)

Ako to Seiko robí, že na hodinkách dokážu nastaviť čas presne 10:08:42 a mať pritom zaskrutkovanú korunku? To majú všetko makety alebo je v tom iný trik?

pochopitelne sa s tym pohraju grafici..

Odesláno

Su chvile ked na statocnost nie je vhodna doba :)

11 SD, z toho 5 GS SD je tak akurát... ;)

pochopitelne sa s tym pohraju grafici..

Naživo som to videl u Seika už viackrát, až teraz som sa nad tým zamyslel.

Odesláno

Naživo som to videl u Seika už viackrát, až teraz som sa nad tým zamyslel.

ty si iny fanatik na medene cievky..

no tak ked si to videl nazivo, tak bud to mali prisposobene - myslim hacking - alebo to bolo klasicke bosoractvo. u nich si nie som isty nicim

Odesláno

no tak ked si to videl nazivo, tak bud to mali prisposobene - myslim hacking - alebo to bolo klasicke bosoractvo. u nich si nie som isty nicim

Keď nad tým uvažujem, možno len stačí skrátiť naťahovací hriadeľ a sekundovku osadiť na pozíciu 42.

Odesláno
btw, o peripetiach s vyzorom mozem pisat knihy.. clovek zase poziva iste vysady, napr. komfort sukromia aj v obvykle preplnenych priestoroch, a tak. akurat casnici su nesmierne neochotni. ale to bude asi tym podtatranskym genofondom :)

Napiš adresu, pošlu ti holící strojek. Já ho stejně nepotřebuju :D

Myslím, že hromadnou fotkou kolekce bys nám udělal obrovskou radost... :)
Odesláno

Myslím, že hromadnou fotkou kolekce bys nám udělal obrovskou radost... :)

Přesně tak, skoro bych řekl, že při takové sestavě je to povinnost. :)

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno (upraveno)

Nějak mě tyhle velký hodinky pronásledujou. Chtěl jsem si je prohlídnout v Basileji, ale tam měli jen Spacewalk ve vitrínce a ještě se se mnou tradičně nikdo nechtěl bavit, stejně jako každej rok.

Budou mi velký jak Crepas Milisákovi.

Ale jsou z titanu, nebudou těžký. Ta lumi na GMT ručce je skvělá. Nemají korunku na trojce, aspoň nebudou tlačit do ruky.

Seiko za 60 litrů??? Nejsem debil ....

Spring drive jen za šede??? To přece jde...

Počkám, až mi FÚ pošle daňový přeplatek, zatím se jim to nepovedlo. Vloni to poslali na jiný účet, doufám, že to nezvopakujou.

post-59-0-46597100-1367499639_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Viktor
Odesláno

Jsou to bezesporu jedny z nejzajímavějších hodinek, které Seiko za poslední dobu uvedlo do produkce. Bylo to přání mnoha fanoušků, aby vznikl model na bázi SpaceWalk, a asi málokdo čekal, že se tak opravdu stane. Těžko těm hodinkám něco vyčítat, snad jen velikost, ale ta je opodstatněná.

Teď jen verzi s chronografem a vesmír bude opět v rovnováze :)

A protože se mi to nechce dávat jinam, tak přidám nástřel chrono verze. Izul rulezzz :)

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jsou to bezesporu jedny z nejzajímavějších hodinek, které Seiko za poslední dobu uvedlo do produkce. Bylo to přání mnoha fanoušků, aby vznikl model na bázi SpaceWalk, a asi málokdo čekal, že se tak opravdu stane. Těžko těm hodinkám něco vyčítat, snad jen velikost, ale ta je opodstatněná.

Teď jen verzi s chronografem a vesmír bude opět v rovnováze :)

A protože se mi to nechce dávat jinam, tak přidám nástřel chrono verze. Izul rulezzz :)

Tak ten nastrel je fakt skvostny, kde si na to narazil ??

Odesláno

Izul bol pokus o zalozenie noveho sub brandu typu Credor, Prospex, Ananta apod., ktory by neskor reprezentoval sportoveho ducha znacky. Komercne to bolo nevyvazene s prilis odvaznym dizajnom, ktory medzitym dosiahol status kultu, zatialco hodinky po vyrobeni blizsie nespecifikovaneho mnozstva kusov to komercne dotiahli az k "discontinued". kto kupil moze si suchat dlane a podivne sa usmievat, sanca na kupu z druhej ruky prakticky neexistuje a ceny neklesaju. cim vas vitam medzi abstinujucimi izulianmi :)

boli 4 modely v dvoch dizajnoch, na tahu a na kozi, vzdy verzia s ciernym a svetlym cifernikom. inac je to hommage stopiek ktore vyvinula znacka Seiko specialne pre OH 1964 v Tokiu /v dejinach znacky dolezity milnik/

podla mna tie na kozi su dizajnovo neprekonane sportove chrona - pri vsetkej ucte ktoru prechovavam k pruhovanym hujerom, ktore su tesne cislo dva.

post-4112-0-26664900-1368716315_thumb.jpg

post-4112-0-24542400-1368716329_thumb.jpg

post-4112-0-80908100-1368716339_thumb.jpg

post-4112-0-61314800-1368716349_thumb.jpg

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tak, som tu vďaka instatnému ambasádorovi značky Seiko :-) a musím uznať, že tento model (ale i ďalšie Seika) vyzerajú vážne skvostne (sic!) a ja som ich doteraz fakt "úspešne" prehliadal. Idem si doštudovať...tak na zdravie  :cheers:

F.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...