Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Panove (a damy),

radte... Omegy nebo Primky? Oboji je stejne tezko k sehnani a stoji taky +/- stejne - alespon podle toho, co jsem zjistil tady, na WUS, eBay a Aukru... Orliky jsou moje (zatim nenaplnena) srdcovka, ty Omegy jsou zase "original" (ledaze by je soudruzi ze Svycarska odkoukali od soudruhu z CSSR) a maji centralni sekundovku, co se mi libi vic...

Pro znale snad postacuje, pro ostatni prikladam fotky - jsou z www.rwg.cc, bez kreditu puvodniho fotografa, takze pokud je nekdo spozna, tak se omlouvam.

Orlik:

upe7a4ys.jpg

Seamaster:

ahydezum.jpg

Takze, babo, rad... :-) A dik predem za vsechny nazory, tipy a komentare...

---

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Odesláno

prikladam fotky - jsou z www.rwg.cc, bez kreditu puvodniho fotografa, takze pokud je nekdo spozna, tak se omlouvam.

Che, fotky jsou mi fuk, ale hodinky moje :)

Že vůbec váháš...

Orlík je legenda a vždycky bude.

Odesláno

Tak za mě každopádně Orlíky...pokud je teda seženeš a budeš ochoten zaplatit. Taky je otázka, zda je chceš nosit, nebo do vitríny :) Omegy jsou na pravidelnější nošení, Orlíky bych nasadil možná tak na svátek - udělat si radost ...teda podle mě :)

Odesláno

Půjdu trochu proti proudu, za mě Omegy- líběj se mě rozhodně víc a i po stránce kvality bych jim věřil krapítko více.

Odesláno

Původně jsem chtěl napsat, že Orlíky, ale nakonec půjdu taky proti proudu. Přišetři peníze, zdvojnásob své úsilí a sežeň a kup oboje :) Abys měl ve sbírce Orlíky i jejich předlohu.

Odesláno

@gougy @Mari: No, mozna to i tak nakonec dopadne, kdyz rozprodam co pujde a jeste k tomu neco vydelam... ;-)

@Lihard: Myslim si, ze hodinky by se mely nosit; kdyz lezi v krabicce v trezoru, tak je z nich jen polovicni radost... Takze "na noseni", asi ne kazdodenni (5 dni v tydnu nosim oblek), ale snad castejsi nez "na svatek"...

@ostatni: Jak koukam, zatim prevazuji pro-Orliky (tak nejak jsem to i predpokladal)... Kdyz vidim ty SM300 samotne, tak je chci :-), ale s temi Orliky to je tak 50/50... a pak samotne Orliky taky chci a se SM300 opet 50/50 :'( - takze jeste si necham chvilu radit :-) a pak zacnu resit - Vanoce se blizi a je potreba si udelat radost ;-)

A jeste me napadla jedna (kacirska) myslenka - co Orlik 45 LE? Vedet o ni v roce 2010, tak bych asi nevahal, ale ted by me spise zajimal nazor (stastnych a spokojenych?) majitelu..?

---

Návštěvník Kamil
Odesláno

Che, fotky jsou mi fuk, ale hodinky moje :)

Jsou to puvodne moje Orliky a fotky jsou ode mne.

... pro ostatni prikladam fotky - jsou z www.rwg.cc, bez kreditu puvodniho fotografa, takze pokud je nekdo spozna, tak se omlouvam.

Posli mi odkaz, pls.
Odesláno

andieme, s Orlíkama 45 LE už se dostáváš někam jinam. Těm odpovídají dnešní Seamastery. A tam už omegy mají asi trochu navrch.

Odesláno

Původní Orlíky seženeš dost těžko a byl by je asi i hřích nosit. Omega je jistě dostupnější, ale jinak dost tuctová záležitost. Takže za mě Orlík 45LE .... nebo Rolex, ale to už je zase vyšší level :)

Odesláno (upraveno)

Já jsem šel cestou Prim Orlík LE 45 a současně Omega Seamaster 300m (ref. 165014), což úplná tuctovka není - viz chrono24

Upraveno uživatelem Josef01
Odesláno

No, Rolex mam - Submariner 5513 :-) a souhlasim, je to (asi) nekde jinde... a ty (Orliky) na fotce zavidim... :'(

No vidíš, 5513 jsem měl, SUB Red taky, SeaDwellery, keramický SUBy a nakonec mi zůstaly jen DeepSea a Orlíky na nošení do práce :) ... i když po pravdě se mi občas zasteskne po Red SUBech ..

Já jsem šel cestou Prim Orlík LE 45 a současně Omega Seamaster 300m (ref. 165014), což úplná tuctovka není - viz chrono24

... myslel jsem tuctovka ve smyslu šance na pořízení, kde je myslím šance na koupi oproti Orlíkům řádově vyšší :)

Odesláno

A jeje, Red Sub, feet first... veery nice :-) Jak by rekl jeden znamy - I'm a sucker for domed plexiglass :-D, takze u me (Rlx) jen no-date; kyklop se mi proste nelibi... :-( / :-)

Ale abych nebyl ve vlastnim vlakne OT - zatim to vypada, pokud umim pocitat, 5:4 pro Orliky (vcetne 45 LE); a, popravde, tak nejak jsem porad - 50/50... Takze jeste budu chvili poslouchat a pak neco zkusim; coz me privadi k "vyzve" majitelu (puvodnich (ale i 45 LE)) Orliku - kluci, poremyslejte, zda je nebudete (nebo pokud jich mate vic (vy uz vite, na koho myslim ;-)) tak jedny z nich z nich) chtit prodat do dobrych rukou... Ne na kseft a klidne i s predkupnim pravem; ale to uz predbiham - az dozraje doba, tak bude prislusny inzerat v sekci "Koupim" :-)

---

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...