PetrK Odesláno 9. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2012 Naprosto perfekní a férové jednání. Skvělý chlapík. A navíc, absolvoval 800 km, aby si pro hodinky přijel osobně. To je přístup, obětavost a nadšenost. Jednoznačně doporučuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 25. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2012 (upraveno) pohodovy, rychly a bezproblemovy obchod! tak to mam rad diky moc! Upraveno 25. října 2012 uživatelem IzTaPa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Mohu vřele doporučit! Vše, na čem jsme se domluvili, platilo, zkrátka slovo chlapa. Plus mi vyšel vstříc s časem. Díky za skvělý obchod a příjemné pohovoření s kávou k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Něco nedostatkového jsem sháněl poměrně narychlo, ozval se za deset minut a poslal ZDARMA a na své náklady s tím, že aktuálně má jednu navíc a navíc má narozeniny a chuť někomu udělat radost. No a za dva dny pošťák donesl papír, že si můžu vyzvednout... Co na to chcete napsat? Že i v tom dnešním světě existují kamarádi, co jste sice pravděpodobně v životě neviděli, ale oni jsou tady na Chronomagu pro vás Ještě jednou velký dík, Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 23. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2013 Něco nedostatkového jsem sháněl poměrně narychlo, ozval se za deset minut a poslal ZDARMA a na své náklady s tím, že aktuálně má jednu navíc a navíc má narozeniny a chuť někomu udělat radost. No a za dva dny pošťák donesl papír, že si můžu vyzvednout... Co na to chcete napsat? Že i v tom dnešním světě existují kamarádi, co jste sice pravděpodobně v životě neviděli, ale oni jsou tady na Chronomagu pro vás Ještě jednou velký dík, Honzo!Tak moc jsem toho zase neudělal,hlavně trochu té radosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haky73 Odesláno 9. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2014 Měl jsem pár požadavků na Honzu a vždy mi bylo nezištně a velice rychle vyhověno za co mu dodatečně děkuji. Prostě pohodovej a fajn kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maco70 Odesláno 16. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2014 Perfektní a férové jednání, bezproblémový obchod, naprostá spokojenost. Plus příjemný tel. pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
evL Odesláno 22. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2014 Po pociatocnych dohadovackach ohladom uskutocnenia resp. prebratia to vyzeralo vselijako (kedze Honza trval na osobnom prevzati) prebehol nakoniec obchod s Honzou velmi hladko a rychlo na skvelej profesionalnej urovni, s poskytnutim vsetkych informacii, ktore som chcel vediet. Bol ochotny a docestoval do Prahy k osobnemu prevzatiu k prostrednikovi, kedze nas deli znacna vzdialenost a vsetko pekne predviedol a odovzdal podla dohody. Tak isto super pokec a pristup cez SZ a Honzu k obchodom vrelo odporucam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 13. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2015 Super rychlá komunikace, příjemný přístup, férové jednání co víc si tady přát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jetiman Odesláno 10. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2016 Muj prvni obchod zde. A jsem velmi rad, ze prave s Honzou. Pohotove, ferove, cestne a 100% spolehlive jednani spojene s fajn pokecem i cennymi radami do zacatku. Diky Honzo !!!Vic takovych lidi jako jsi ty!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stapal Odesláno 4. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2016 Pohodové a čestné jednání, hodinky jsem poslal poštou ještě před připsáním platby. Byl to dárek a hořelo to. Všechno proběhlo, jak bylo slíbeno. Můžu jenom doporučit. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenekB Odesláno 14. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. září 2016 Všechno v pořádku, rychlá a férová domluva. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 17. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2016 Rychlá domluva a ještě rychlejší dodání. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 28. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2016 Skvělá, rychlá domluva a netradiční noční předávka hodinek. Děkuji za férové jednání a rychlej obchod. Budu se těšit i do budoucna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Více než příjemný a spolehlivý člověk. Když budu vždy poznávat takovéto lidi, budu mít ten život fajn.Děkuji za povídáni si o hodinkách i za obchod.Už se těším až doma v klidu otevřu baliček :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sqad Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2017 Naprosto bezproblemovy obchod. Honza mi vysel vstric, dojel za mnou, a nebyt casove tisne, asi bychom i skvele pokecali. Tohoto sympatickeho chlapika muzu jen doporucit! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yohanus Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2019 Potvrzuji slova kolegů, jasná domluva po SZ i telefonu, vše proběhlo, jak Honza slíbil. V rámci časových možností při předání krátký pokec a hodinky fuč díky za obchod, Honzo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Jasná domluva, bezproblémový a rychlý obchod, hodinky v super stavu - díky za obchod, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgejv Odesláno 25. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2020 Skvělá domluva, rychlá platba, vše absolutně tip-top a tak to má bejt Dík za kšeft! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crhič Odesláno 14. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2020 (upraveno) První špatná zkušenost tady - domluva byla zrušena, po tom, co jsem hodinu a půl neodepsal na zprávu. Upraveno 14. dubna 2020 uživatelem Crhič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se