tolja Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Fuj, Takhle pohromadě ještě víc vyniká jak jsou hnusný Já věděl, že to nějaký slabší jedinec nevydejchá a poplive mi to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Já věděl, že to nějaký slabší jedinec nevydejchá a poplive mi to To jsou jen mimikry, Manťák mne určitě podrží. Jinak bych je musel začít kupovat a shánět a to už by opravdu bylo dost citelně v autu. HONZO, POMOOOOC ! Že se Ti taky nelíběj?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 To jsou jen mimikry, Manťák mne určitě podrží. Jinak bych je musel začít kupovat a shánět a to už by opravdu bylo dost citelně v autu. HONZO, POMOOOOC ! Že se Ti taky nelíběj?? No nevím, asi nepodrží, protože má ode mě jedny slíbený jako bonus k dalšímu nákupu. Sice jenom černobílý, ale nějak se začít musí. A až vykoupí všechny, tak bude pozdě fňukat, že chceš taky. TADY jsou tři kousky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Poprvé jsem ho spatřil na návštěvě v kanceláři u šamana přes primky cigiho a od té doby jsem po něm šel jak vohař... Šaman Cigi ho má ode mne Od té doby jsem jich potkal asi pět, vždycky stály kolem dvou set a vždycky jsem je tam nechal. Budíky jsou zlo, to se nedá sbírat, zabírá to místa jak prase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo-d Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Tak který chceš? Tak ty jsou božííííííííí, já chcu taký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Šaman Cigi ho má ode mne Od té doby jsem jich potkal asi pět, vždycky stály kolem dvou set a vždycky jsem je tam nechal. Budíky jsou zlo, to se nedá sbírat, zabírá to místa jak prase Tak zrovna tenhle budík je imho nádhernej. Vzdáleně mu ještě může konkurovat Prim válec, ale to už je styl kalhot do zvonu, knírku ala John C. Holmes a kotlet do půli mozku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo-d Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Taky moc pěkný. PRIM válec mám slíbenej od známé sic nefunkční, ale jednou bude taky můj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Válec jsem kdysi koupil své slečně k 18. narozeninám /nebo 19. už nevím/. stál tehdy myslím 360 Kč, byla to horká novinka, jestli dobře počítám, v roce 1986....//nebo o rok později/. A před dvěma měsící jsem si ho z nostalgie znovu na Aukru pořídil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 ......stál tehdy myslím 360 Kč, byla to horká novinka, jestli dobře počítám, v roce 1986....//nebo o rok později/.l.... Fákt? Já ho tipoval na konec 70.let a ono je to o deset míň. To se teda s dyzajnem pěkně sekli, podle mě tak o deset let. Takže žádný kalhoty do zvonu, ale mrkváče a vlasy na patku do čela. Stejně to byly časy..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Tak ten válec znám velmi dobře. Měli jsme ho doma, máma ho pořídila jako nástupce starýho odřenýho mechanickýho budíka snad ze 60tých let. Od té doby skončil jeho tikot a byl nahrazen quartzem. Byl docela přesnej ale ráno protivně pípal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Tak ten válec znám velmi dobře. Měli jsme ho doma, máma ho pořídila jako nástupce starýho odřenýho mechanickýho budíka snad ze 60tých let. Od té doby skončil jeho tikot a byl nahrazen quartzem. Byl docela přesnej ale ráno protivně pípal. Tak to ten můj běží nevím proč skoro dvojnásobnou rychlostí... Asi jsem tam dal moc silnou baterku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_P Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Válec jsem kdysi koupil své slečně k 18. narozeninám /nebo 19. už nevím/. stál tehdy myslím 360 Kč, byla to horká novinka, jestli dobře počítám, v roce 1986....//nebo o rok později/. A před dvěma měsící jsem si ho z nostalgie znovu na Aukru pořídil....Fákt? Já ho tipoval na konec 70.let a ono je to o deset míň. To se teda s dyzajnem pěkně sekli, podle mě tak o deset let. Takže žádný kalhoty do zvonu, ale mrkváče a vlasy na patku do čela. Stejně to byly časy.....Budík se strojkem EHSQ (asi Elektrický/Elektronický Hodinový Strojek Quartz) tzv. Quartz -Válec byl první quartzový budík u nás. Vývoj ve Šternberku zahájne v roce 1975, do výroby šel v roce 1979. Nejsem si jistý podklady, ale prvních 20 tisíc kusů mohlo mít dovozový západoněmecký strojek Staiger. Udělá někdo fotku vnitřností budíku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 No nevím, asi nepodrží, protože má ode mě jedny slíbený jako bonus k dalšímu nákupu. Sice jenom černobílý, ale nějak se začít musí. A až vykoupí všechny, tak bude pozdě fňukat, že chceš taky. TADY jsou tři kousky. Himbajs, tak to je teda pěknej plantážník a budu muset s barvou ven, protože sám asi barikádu neudržím... Nojo...jsou pěkný...fakt hezký...Ale já to vydržím a NECHCI JE !!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Ony se taky dělaly budíky a nástěnné hodiny Sport?A váš kocour nám může taky ... ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 15. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 (upraveno) NENENE!!!! Trhni si se svými nápady nohou!! Už takhle nestíhám a mám s tim problémy to doma obhájit, ale budíky?!?!? Fuj, to se sbírka neschová někam do šuplíku.. Upraveno 15. října 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 (upraveno) NENENE!!!! Trhni si se svými nápady nohou!! Už takhle nestíhám a mám s tim problémy to doma obhájit, ale budíky?!?!? Fuj, to se sbírka neschová někam do šuplíku.. Taky jsem se zatím úspěšně ubránil. I když teď když jsem přistavěl 2 další místnosti včetně pracovny................no nevím.............. . No nic - navrhujii každého, kdo založí vlákno budíky prim, exkomunikovat a doživotně vyloučit z našeho kolektivu a fóra. Důvodem bude způsobení zvýšení psychického narušení už tak narušených jedinců a dokončení rozvratu spousty rodin . Upraveno 16. října 2012 uživatelem stanik73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 No nic - navrhujii každého, kdo založí vlákno budíky prim, exkomunikovat a doživotně vyloučit z našeho kolektivu a fóra. Důvodem bude způsobení zvýšení psychického narušení už tak narušených jedinců a dokončení rozvratu spousty rodin . Jak vlákno? Já myslel celou sekci na hlavní straně... jsou tam "cibule", tak proč ne budíky?Navrhuju tedy 2 nové sekce: - Budíky, kukačky, pendlovky, stolní a jiné interiérové hodiny- Věžní hodiny, orloje; nádražní a jiné venkovní hodiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 Jak vlákno? Já myslel celou sekci na hlavní straně... jsou tam "cibule", tak proč ne budíky?Navrhuju tedy 2 nové sekce: - Budíky, kukačky, pendlovky, stolní a jiné interiérové hodiny- Věžní hodiny, orloje; nádražní a jiné venkovní hodinyTo je vůl,kaviárový tousty /sorry,musel jsem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 A jéje, zapomněl jsem tam dát smajlíka... :-) Takže to brát vážně nemusíte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tolja Odesláno 16. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2012 (upraveno) Taky jsem se zatím úspěšně ubránil. I když teď když jsem přistavěl 2 další místnosti včetně pracovny................no nevím.............. . No nic - navrhujii každého, kdo založí vlákno budíky prim, exkomunikovat a doživotně vyloučit z našeho kolektivu a fóra. Důvodem bude způsobení zvýšení psychického narušení už tak narušených jedinců a dokončení rozvratu spousty rodin . Tak nevím Stando, jestli ti tahle fotka pomůže, ale máš kliku, protože mám ještě dva budíky prim, jeden cestovní s černým cifrem a druhý v takovém pěkném, řekl bych až bruselském stylu, ale teď jsem je nemohl najít. Asi mi je uklizečka uklidila. Upraveno 16. října 2012 uživatelem tolja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se