ToChceČas Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Ten mi prinesla mamka. Ma za ukol nosit vse s logem Prim. Chvili mi to trvalo, ale pak jsem uznal, ze je roztomilej. Sent from my iPhone using Tapatalk Je to opravdu pěkný budíček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ToChceČas Odesláno 24. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2018 Kdyby měl někdo zájem, tak UZSVM (Státní úřad) nabízí k aukci budíček Prim. https://www.nabidkamajetku.cz/Home/AuctionDetail/867 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 To Miroslav5/ToChceČas: Diky panove. Chvili mi to trvalo, ale uz se mi taky moc libi:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Jedny XXXL primky, které jsem dostal včera k narozeninám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Velká nádhera a projev lásky nejen k Primkám...! Určitě chutnalo a tož dodatečně přeju zdraví a vůbec jen všecko dobrý, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Jedny XXXL primky, které jsem dostal včera k narozeninám.Gratulace k narozeninám a vypadá to na dobrý vkus s hodinkama ,s tím dortem :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Vsetko naj k Tvojmu sviatku!!!A vyborna kombinacia s tou slaninou, tak hadam aj torta je masova;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Přidávám se s gratulací! A doufám, že XXL bylo ještě lepší, než vypadá na fotce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Přidávám se s gratulací, vše nej pane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Jedny XXXL primky, které jsem dostal včera k narozeninám.Velká gratulace, vše nej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Jedny XXXL primky, které jsem dostal včera k narozeninám.Gratuluji k narozeninám!!!!!A schválně, jak dlouho ti vydrží ve sbírce?!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Připojím se do fronty gratulantů a přeji vše nej., nej. a rovněž gratului k dárku, pěkný nápad a určitě chutný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo79 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Všetko najlepšie k sviatku krásna torta mňam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Nechci do toho pindat, ale Libora je 23.7. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 (upraveno) Taky si říkám, že svátek mají všichni Liborové až někdy v polovině prázdnin. Tedy alespoň v rámci české republiky. Upraveno 2. června 2018 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 jojo79 myslel sviatok ako narodeniny, český svátek je na Slovensku označovaný ako meniny Pripájam sa ku gratulantom, všetko najlepšie prajem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 K narozkám přeji vše nejlepší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jojo79 Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2018 Panovia moji mi gratulujeme aj k meninám aj k narodeninám všetko najlepšíe k tvojmu sviatku tak ešte raz všetko najlepšie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KarelGott Odesláno 7. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2018 Všechny vypadají, že jsou v hezkém stavu! Byli všechny hodiny u hodináře ? Náramkové byly u hodináře všechny, běžně je nosím dle situace a nálady, tedy až na spotry, které zatím čekají na řemínky. Budíky u hodináře nebyly, ty jsem jenom sám čistil, ale všechny jdou. Jinak u budíků i hodinek, kde je to potřeba, si sám leštím sklíčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2018 Náramkové byly u hodináře všechny, běžně je nosím dle situace a nálady, tedy až na spotry, které zatím čekají na řemínky. Budíky u hodináře nebyly, ty jsem jenom sám čistil, ale všechny jdou. Jinak u budíků i hodinek, kde je to potřeba, si sám leštím sklíčka.Chce to mezi koncerty dokupovat další kousky . :-)))))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se