mirahoh Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Vím, ale u Accutrona v bibli nejsou - pokud nejsem slepýš, a nikde na obrázcích od Vás taky ne, jde jen o přibližné stáří tikalek. Zdravím JR_2010, radostně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 Bude to něco 1980 + Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 12. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna 2020 takže mladší než já, no tikají jak výstřely za samopalu vz.58, díky za pomoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří9 Odesláno 13. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2020 Stroj je typu Dynotron EH 10 a píše se o něm v knize od strany 611. kolem roku 1990 až 2000 se jich opravovalo mnoho. Dnes jsou vidět opravdu výjmečně . Odcházelo plastové řadící kolo a pak kondenzátory a cívky. Vzhledem k váze setrvačky, i její dolní čep .J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 14. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2020 před 13 hodinami, Jiří9 napsal: Stroj je typu Dynotron EH 10 a píše se o něm v knize od strany 611. kolem roku 1990 až 2000 se jich opravovalo mnoho. Dnes jsou vidět opravdu výjmečně . Odcházelo plastové řadící kolo a pak kondenzátory a cívky. Vzhledem k váze setrvačky, i její dolní čep .J. Tchyně je zásobou věcí od hodin, hodinek, až po minutky Prim - vše plně funkční a stále používané. Sice jim tchán věnoval občas zvláštní péči, ale fungují. Zrovna hodiny jí fungují naprosto bezvadně a jdou neuvěřitelně přesně, ten rachot je ale úžasný. Musím jí pochválit.... Díky díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 Anonimne... z roku 82 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Zdravim a pozdravuji... Taky bych rad prispel svou troskou do mlyna. Dostal se ke me tenhle krasavec. Jako neznalec jsem skocil na gugl ale ten mi nic moc nenasel. Proc taky, kdyz vsechno vedeni chronosveta je tady, pekne pohromade Co jsem si tu tak procital, tak by se melo jednat o Prim Golias, vyroba Chronotechna Sternberk v osumdesatejch, verze lestena mosaz. Ale kdyztak me opravte, rad se poucim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Moc hezkej kousek, pane! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 před 4 hodinami, colommbo napsal: Moc hezkej kousek, pane! Diky moc. Doma ovsem uz takove nadseni nepanuje. Prej to tika moc nahlas a kdyz jsem zkousel budik, tak decka malem vyskocily z kuze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Jsou jen trošku přecitlivělí, asi ta současná pitomá doba, to přejde... V dobách mého mládí hlasitě tikaly hodiny v každé kuchyni, někde dokonce odbíjející, a nikomu to nevadilo. A že při buzení řinčí - je to halt kovovej budík, žádná plastová hrkávka nebo pípák. Dneska jsou lidi zvyklí nastavit si na buzení líbeznou melodii oblíbeného zpěváka v mobilu, ale život je tvrdej... Dyť ho nemusíš natahovat ani na chod, nastav si na něm pěkně 10:10 a ať dělá parádu ve vitrině nebo na stolku, fakt pěknej kousek a barva cifru je kouzelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
garisz Odesláno 25. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2021 Pěknej kousek, začal jsem si budíky kupovat po burzách a taky nějak doma nejsou nadšený. Ale už mám na ně poličku a až skončí tenhle hnus, tak si jdu koupit další. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Ahoj jsem tu nový,mám rád budíky prim a další značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 2. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. února 2021 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 před 10 hodinami, Filda35 napsal: Ahoj jsem tu nový,mám rád budíky prim a další značky. Tvůj odkaz mně nic neukazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Aha ale,popíšu ti to .Je tam na fotce HES Jumbo který jsem sehnal na antik Hovorka za 300 ale původní cena je 1 490kč. Krasa před 10 hodinami, Filda35 napsal: před 10 hodinami, Filda35 napsal: Ahoj jsem tu nový,mám rád budíky prim a další značky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Už to jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 V 14. 10. 2012 v 16:53, tolja napsal: Dvoje osmidenní bruselky. před 19 minutami, Honza.manta napsal: Tvůj odkaz mně nic neukazuje, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Ja nevim co se stalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2021 Ahoj,pošlete mi někdo nějaký budík. Prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filda35 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2021 Ahoj mám nový úlovek Je to PRIM B71 krasavec Hnědý a je to top stav Dostal jsem ho za pomoc sousedovi s odklizováním větví z pokáceného stromu je pěkný..........No posuďte sami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se