PavelK Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Děkuji!Zatím to byla první vlaštovka - vyzkoušení technologie a tak... Ale určitě budu pokračovat... Jinak, jak jsem psal, mám nafocený postup, pokud by to někdo chtěl zkusit, můžu zveřejnit... (A pokud by měl někdo vyřezávací plotr, byla by to úplná brnkačka, takhle je to všechno řezané ručně ) Sice nemám zrovna v úmyslu to zkoušet, ale postup výroby by mě v každém případě zajímal. Za případně zveřejnění předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikec Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 I mě by to docela zajímalo. Jen by to chtělo asi své vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 OK...Vlákno jsem vytvořil v sekci Opravy...http://forum.chronom...ynskym-hodinam/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Teď by to chtělo celé miniaturizovat a vymyslet, jak to aplikovat na ciferník Diplomatů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 jsou uzasny, budu sledovat aukro, jestli se neco objevi... Tak který chceš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Vím, že by to patřilo spíš do vlákna oprav, ale zeptám se - Není mezi přítomnými někdo, kdo by mi poradil se strojkem kuchyněk? Narazil jsem na jeden strojek, který vzdoruje Klidně i SZ, ať neplevelíme fórum... Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 Děkuji!Zatím to byla první vlaštovka - vyzkoušení technologie a tak... Ale určitě budu pokračovat... Jinak, jak jsem psal, mám nafocený postup, pokud by to někdo chtěl zkusit, můžu zveřejnit... (A pokud by měl někdo vyřezávací plotr, byla by to úplná brnkačka, takhle je to všechno řezané ručně )S tím plotrem to není tak nedostupné. Nedávno jsem nechával řezat šablony na veletrh a stálo to pár desetikaček. A protože to ti naši lakýrníci furt lepili křivě, byl jsem tam třikrát Vybral jsem první grafické studio, co jsem měl po cestě. Stačí dodat předlohu na dzindziku nebo poslat mailem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2012 S tím plotrem to není tak nedostupné. Nedávno jsem nechával řezat šablony na veletrh a stálo to pár desetikaček. A protože to ti naši lakýrníci furt lepili křivě, byl jsem tam třikrát Vybral jsem první grafické studio, co jsem měl po cestě. Stačí dodat předlohu na dzindziku nebo poslat mailem. To jo... Však jsem nad tím taky uvažoval... Ale narazilo to na to, že chtěli předlohu vektorově... A já zatím Inkscape moc neovládám Možná se zkusím poptat i jinde, jestli by si to nedokázali z bitmapy překonvertovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 To jo... Však jsem nad tím taky uvažoval... Ale narazilo to na to, že chtěli předlohu vektorově... A já zatím Inkscape moc neovládám Možná se zkusím poptat i jinde, jestli by si to nedokázali z bitmapy překonvertovat...Něco podobného už jsem maloval, nebyl by problém to přerovnat. Akorát ten font nemám, jenom podobný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Něco podobného už jsem maloval, nebyl by problém to přerovnat. Akorát ten font nemám, jenom podobný. No... Na tenhle obrázek už jsem taky koukal. (A s dovolením jsem si ho stáhl a uložil ). Nicméně, je to taky bitmapa, ne? Pokud ne, mohl bych poprosit o poslání v tom vektorovém formátu? Zkouším si hrát s Inkscapem a moc mi to nejde... Třeba by mi to pomohlo... Kuju pěkně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 No... Na tenhle obrázek už jsem taky koukal. (A s dovolením jsem si ho stáhl a uložil ). Nicméně, je to taky bitmapa, ne? Pokud ne, mohl bych poprosit o poslání v tom vektorovém formátu? Zkouším si hrát s Inkscapem a moc mi to nejde... Třeba by mi to pomohlo... Kuju pěkně! Do bitmapy je to převedené kvůli webu, mám to v Corelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak jsem nedávno na Aukru koupil dva zajímavé budíčky. Mám je v původním balení s návodem, nové nepoužité. Strojek je Prim, výrobce je Výrobní družstvo Malá skála. Vyrobeno v roce 1992, tedy porevoluční výroba. Budík nezvoní, ale zespoda je natahovací mechanismus pro zvonkohru, která je funkční při vytaženém šuplíku. Zasunutím šuplíku se zvonkohra zastaví. Je to funkční a pěkné. Jinak normální mechanický budík s primkovým strojkem. Tělo budíku je plast. Malá Skála je někde na Liberecku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak jsem nedávno na Aukru koupil dva zajímavé budíčky. Tak tobě už zbývá jen jedno - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 (upraveno) Tak tobě už zbývá jen jedno - A víš, že mám stejný pocit ? Fakt se někdy sám sebe ptám, zda už nejsem zralý na duševní nemocnici. Jak se mi žilo donedávna krásně. No jo, to je asi problém nás všech. Aspoň si to myslím. Upraveno 24. listopadu 2012 uživatelem PetrM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Jo a to sem dávám jen takový výběr. Kdybych sem měl dát všechny bejkárny, co jsem kde posháněl, tak fórum asi zahltím. Teď na to nemám moc času, tak to hromadím v garáži, ale přijde doba kdy se na to vrhnu a ...... budu jak strýček Skrblík, zaplavu si v primkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Jo a to sem dávám jen takový výběr. Kdybych sem měl dát všechny bejkárny, co jsem kde posháněl, tak fórum asi zahltím. Teď na to nemám moc času, tak to hromadím v garáži, ale přijde doba kdy se na to vrhnu a ...... budu jak strýček Skrblík, zaplavu si v primkách. Úplně Tě vidím, jak děláš tempa v budíkách a kloktáš igenama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. listopadu 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Tak to jsem v pohodě, já zatím měřím jen na kýble, bazén ještě neplánuju, to jsi mně uklidnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2012 Super budíci, jen tak dál... a na Honzu.mantu v tomhle nedej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubajz Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Ahoj, nevíte jaký budík mohl patřit do vyfocené krabičky? Tomuhle odvětví moc nehovím, ale někoho z Vás by třeba zajímala... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 25. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2012 Tak do takové fáze jsem se ještě nedostal. Sehnat krabičku a pak do ní napasovat autentický budík !!! Klobouk dolů, to mě nenapadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se