Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zavítal jsem na toto fórum v dobré víře, že se rozhodnu při koupi hodinek, ale zatím jsem rozšířil výběr o další hodinky. Vzhledem k tomu, že si nevím rady, nechám si poradit, popř doporučit i něco jiného

Výbírám zatím z tohoto:

http://www.hodinky-damske-panske.cz/4463.484/a-9880/

http://www.hodinky-damske-panske.cz/srp017k1/a-6607/

http://www.hodinky-damske-panske.cz/1-1516l/a-27345/

http://www.hodinky-damske-panske.cz/snzh63k1/a-19787/

http://www.hodinky-damske-panske.cz/adriatica-1074/a-8949/

Díky předem.

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

tak ale to musis zadat take nejaka kriteria, v ramci kterych se mame hejbat.. co presne chces? ten tvuj vyber je mix spolecenskych i sportovnich hodinek, kvarcu i automatu.. cili?

Odesláno

Víc specifikací- první maj chrono, další ne ( nepátral jsem po pohonu ). Chceš to natahovat obden či se spolehneš na baterii, vodotěsnost? Hlavně ne ty první.

Odesláno

Nejvíc společného měli co do ceny, ale jinak automaty s natahováním při pohybu, chrono by byl dobrý, ale do ceny se nevejdem. jinak společenský nebo sportovní? No, byl jsem si zkusi 38mm průměr a na mém 23mm zápěstí děs, tzn, že sportovní, i když se pohybuji na jednáních i v obleku. No, já věděl, že mě dostanete. Stačí prozatím?

Odesláno

Nejvíc společného měli co do ceny, ale jinak automaty s natahováním při pohybu, chrono by byl dobrý, ale do ceny se nevejdem. jinak společenský nebo sportovní? No, byl jsem si zkusi 38mm průměr a na mém 23mm zápěstí děs, tzn, že sportovní, i když se pohybuji na jednáních i v obleku. No, já věděl, že mě dostanete. Stačí prozatím?

Chlape, a do jaký ceny se máme teda vejít?

Odesláno

Chlape, a do jaký ceny se máme teda vejít?

Před měsícem jsem začal na 3 tis. a dnes jsem do 6 tis, ale pokud by to byl opravdu zajímavý kousek, vzal bych i do 7 tis.

Odesláno (upraveno)

Ty Seiko od Vita jsou bozi, ty vubec neznam. Provedeni jako vzdy na prvni pohled super. Po dlouhe dobe (me) nerusici datumka s peknou kombinaci okenka dne. A lunety simulujici GMT. Za me Seiko opet palec nahoru a kolegovi je nemuzu nez durazne doporucit. Tyhle bych fakt rad videl nafocene v chlubirne.

Upraveno uživatelem cody
Odesláno

Před měsícem jsem začal na 3 tis. a dnes jsem do 6 tis, ale pokud by to byl opravdu zajímavý kousek, vzal bych i do 7 tis.

chlape, já jsem z tebe daněk - co vlastně hledáš...? víš to ty sám?

:rolleyes:

Odesláno (upraveno)

Tak za mě:všechno jsem to zkouknul a sjistil,že máš zájem jen o mechanickou mašinku,ten Seculus tedy vybočuje baterkou a do něj bych nešel.Možná jejich potápky s Etou,ale tenhle model ne,protože v téhle cenové kategorii a v baterkáčích jsou určitě přitažlivější modely,když vynechám takový vychytávky jako eco-drive a pod.Adriatica nevypadá zle,ale pokulhává za konkurencí s vodotěsností.Zůstaly nám Seiko a Lemans.Z tvého odkazu nevidím jaký stroj jim tiká v těle,ale předpokládám,že Eta ale pár webů jsem prolítl a nikde to neuváděli.Nutno zjistit,spolu s disainem a wr 200m je to jeden z favoritů.Seiko je ověřená firma kvalitou i zpracováním ale Tebou vybrané modely mě zrovna moc neoslovily.Z tvého výběru mi vyplývá,že máš chut na oblekovky ale dva modely Ti vybočují.Ujasni to.A také ujasni mechaniku a baterku.

Nabízená Seika kolegy Up jsou OK!!! :smile_anim:

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odesláno (upraveno)

Proto ten nadpis, že jsem ztracen.

Tedy jinak:

Hodinky automatika

s možností do vody

seiko 5 řada líbí, už jsem se vtáhnul i do vlákna s fotem, ale nabízíte mě odkazy na série, které neznám a teprve se s nimi seznamuji

Cena do 6 tisíc, ať to tedy má nějaký konec. Návrhy výše super a ty moje odkazy už ani neotevírejte, vypadá to, že zraju k max dvěma značkám.

Hlanvě neházejte kameny, myslím, že to s vámi dám dohromady a moc děkuji za trpělivost.

Ještě dotaz, ty odkazy jsou i návodem pro případné zakoupení nebo se mám obráti na autory odkazu, ktří je rovnou nabízejí?

Upraveno uživatelem Macin.Z
Odesláno

Tak nevynechej v úvahách ani Orienty:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tady jsou na ně odkazy:

Můj odkaz a Můj odkaz

Odesláno

ano, taky bych ti doporučil pro začátek vybrat v levnějších sériích SEIKO nebo ORIENT - to jsou značky pro začátečníky jako dělané, a přitom kvalitní, mnozí u ních zůstanou napořád... no proč ne

jeden link, kde se dají i dobře a spolehlivě nakoupit nové hodinky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...