charles Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Praváci většinou nosí hodinky na levé ruce. Zkoušeli jste někdo "přeučit" nošení hodinek z levé na pravou ruku? Dneska jsem si to na den zkusil a asi bych si nezvyknul natrvalo.
ggrand Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Zkoušel jsem to, není problém, sice 1. týden pořád pohled na levou ruku, ale pak už mi to ani nepřišlo.
Daemonultimate Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Nemám s tím problém jen jeden-pud sebezáchovy-mám nacvičenou krytou levou ruku,takže pravou bych vymetl kdejaký futro.
organic Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Já to mám tak, ze jako pravák nosim hodinky na prave ruce a na levou bych si nezvykl. Zkoušel jsem to, protože pravou používám na práci s myší a levá leží ladem, ale prostě nejde to.
bohus76 Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Musíte chlapi nosit na každé ruce jedny hodinky /Hubloty/tak jako Maradona a je po problému
ggrand Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 buhus76: Tak já bych rád, jen kdybych nevypadal jako blázen. Ani na domácí žvýkání se mi to neosvědčilo- člověk vystřelí z baráku a pak se přistihne, že má hodinky na obou rukách a je hned nesvůj.
Tower Of Power Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Me by teda spis zajimalo, fakt existuje duvod, proc by se clovek preucovat musel. Teda krome hecu a samozrejme ztraty koncetiny...
Lion Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Me by teda spis zajimalo, fakt existuje duvod, proc by se clovek preucovat musel. Teda krome hecu a samozrejme ztraty koncetiny... velikost např. korunky popř. tlačítka/nátah na levé straně?
little_w Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 to bych taky nemohl. kdyz uz, tak sice dvoje, ale na jedne ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tower Of Power Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 velikost např. korunky popř. tlačítka/nátah na levé straně? Aaa, svata pravda. Bral jsem to moc do extremu. Je ale fakt, ze u me by to bylo spis naopak. Nez bych se preucil, to bych si spis "nestandardni" hodinky nekoupil. A jeste jednu vec s sebou to zkouseni na druhe ruce nese: vytrhane-vyhoblovane chlupy na obou zapestich:) Radsi zustanu u klasiky...
Lion Odesláno 22. října 2012 Nahlásit Odesláno 22. října 2012 Tower Of Power: tak kvůli Sinn U1000 nebo pak jsem tu někde četl, že někdo nosí IWC BP kvůli otlačenému hřbetu od korunky na pravačce... tam bych se taky přeučil podobné téma tu už bylo http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/7380-hodinky-na-prave-ruce/
Daemonultimate Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Kámoš je nosil normál na levý,pak si jí zlomil a měl v sádře.Hodinky už potom z pravý ruky nesundal.
Filip.J Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 To je náhodička - zrovna včera jsme nezávisle na tomhle vlákně zkusil poprvé v životě coby pravák hodit hodinky na pravou ruku - na cestu autem. První půlhodinu jsem měl blbý pocit, jako bych jel v protisměru, pak jsem si zvykl. Důvodů je víc: V autě držím volant levou rukou, takže pokud zrovna neřadím, můžu si pravačku s hodinkama strkat před obličej, jak je mi libo, aniž bych se přitom vzdával kontroly nad vozem. Krom toho jsem se taky rozhodl, že si prohodím "pracovní" ruku - doteď všechnu špinavou práci odváděla pravačka a levačku s hodinkama jsem šetřil. Takže pravačku mám dobitou, přičemž ji potřebuju funkční a citlivou pro klikání na myš v práci. Takže jsem se rozhodl vyzkoušet, jak to půjde, když na ní dám hodinky, čímž ji automaticky začnu šetřit, a bita bude levačka, kterou v případě problému k získávání obživy potřebuji méně...Zatím jsou hodinky na pravé ruce pořád trochu nezvyklý pocit, ale myslím si, že to půjde.
Mari Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Tak teď jsem si kvůli tomuhle vláknu zkusil přendat hodinky na pravou ruku. Dalo by se na to zvyknout, dívat se na pravou ruku místo levé. Ale problém je v tom, že mám o něco tlustší pravé zápěstí než levé. Sotva jsem tah dopnul.
Jakubisko Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Občas to na pár hodin přehodím. Mám potom pocit, že je to něco nové, nevšední až zakázané!
spartakcz Odesláno 23. října 2012 Nahlásit Odesláno 23. října 2012 Jednou jsem zkusil a následně hodinky putovaly na servis. Tudíž nikdy více...
charles Odesláno 24. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 24. října 2012 Musíte chlapi nosit na každé ruce jedny hodinky /Hubloty/tak jako Maradona a je po problému A víš, že to funguje? Dneska jsem to zkusil a už mi to tak nevadilo, že je mám na pravý
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se