Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Praváci většinou nosí hodinky na levé ruce. Zkoušeli jste někdo "přeučit" nošení hodinek z levé na pravou ruku? Dneska jsem si to na den zkusil a asi bych si nezvyknul natrvalo.

Odesláno

Já to mám tak, ze jako pravák nosim hodinky na prave ruce a na levou bych si nezvykl. Zkoušel jsem to, protože pravou používám na práci s myší a levá leží ladem, ale prostě nejde to.

Odesláno

buhus76: Tak já bych rád, jen kdybych nevypadal jako blázen. Ani na domácí žvýkání se mi to neosvědčilo- člověk vystřelí z baráku a pak se přistihne, že má hodinky na obou rukách a je hned nesvůj.

Odesláno

Me by teda spis zajimalo, fakt existuje duvod, proc by se clovek preucovat musel. Teda krome hecu a samozrejme ztraty koncetiny...

velikost např. korunky popř. tlačítka/nátah na levé straně?

Odesláno

velikost např. korunky popř. tlačítka/nátah na levé straně?

Aaa, svata pravda. Bral jsem to moc do extremu. Je ale fakt, ze u me by to bylo spis naopak. Nez bych se preucil, to bych si spis "nestandardni" hodinky nekoupil. A jeste jednu vec s sebou to zkouseni na druhe ruce nese: vytrhane-vyhoblovane chlupy na obou zapestich:) Radsi zustanu u klasiky...

Odesláno

To je náhodička - zrovna včera jsme nezávisle na tomhle vlákně zkusil poprvé v životě coby pravák hodit hodinky na pravou ruku - na cestu autem. První půlhodinu jsem měl blbý pocit, jako bych jel v protisměru, pak jsem si zvykl. Důvodů je víc: V autě držím volant levou rukou, takže pokud zrovna neřadím, můžu si pravačku s hodinkama strkat před obličej, jak je mi libo, aniž bych se přitom vzdával kontroly nad vozem. Krom toho jsem se taky rozhodl, že si prohodím "pracovní" ruku - doteď všechnu špinavou práci odváděla pravačka a levačku s hodinkama jsem šetřil. Takže pravačku mám dobitou, přičemž ji potřebuju funkční a citlivou pro klikání na myš v práci. Takže jsem se rozhodl vyzkoušet, jak to půjde, když na ní dám hodinky, čímž ji automaticky začnu šetřit, a bita bude levačka, kterou v případě problému k získávání obživy potřebuji méně...

Zatím jsou hodinky na pravé ruce pořád trochu nezvyklý pocit, ale myslím si, že to půjde.

Odesláno

Tak teď jsem si kvůli tomuhle vláknu zkusil přendat hodinky na pravou ruku. Dalo by se na to zvyknout, dívat se na pravou ruku místo levé. Ale problém je v tom, že mám o něco tlustší pravé zápěstí než levé. Sotva jsem tah dopnul.

Odesláno

Musíte chlapi nosit na každé ruce jedny hodinky /Hubloty/tak jako Maradona a je po problému :D

A víš, že to funguje? Dneska jsem to zkusil a už mi to tak nevadilo, že je mám na pravý :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...