Přejít na obsah

Zákaznická karta KOSCOM

mmmttt

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

Che, ja to mel trikrat rozepsany a trikrat jsem to smazal, ze to za to nestoji.

Ale taky jsem valil oci

Priste tu bude post typu: "podle fotek soudim, ze tu mnozi maji dost volnych penez, potreboval bych pujcit".

Odesláno

Nic ve zlém pánové, kupuji si svoje první hodinky, peněz nemám nejvíc a snažím se šetřit, kde se dá. Pár karet od koskomu tu kolovalo - viz: http://forum.chronom...6-koscom-sleva/ Co se týče dalšího působení zde - bůh ví, ale hezké přivítaní jste mi tu nepřipravili...

Měls to vzít z druhý strany. Nejdřív se s fórem trochu sžít, něco pro něj udělat a pak teprv něco chtít.

Odesláno

Měls to vzít z druhý strany. Nejdřív se s fórem trochu sžít, něco pro něj udělat a pak teprv něco chtít.

těžko psát něco o hodinkách, když zatím žádné nemám. :)

Návštěvník ?po
Odesláno

Nic ve zlém pánové, kupuji si svoje první hodinky, peněz nemám nejvíc a snažím se šetřit, kde se dá. Pár karet od koskomu tu kolovalo - viz: http://forum.chronom...6-koscom-sleva/ Co se týče dalšího působení zde - bůh ví, ale hezké přivítaní jste mi tu nepřipravili...

jen pro zajímavost - v jaké cenové hladině chceš nakupovat ?

Odesláno

Nevim no, to je jako bych seděl s kámošema v hospodě, a přišel nějakej vometák, jestli mu nedáme kilo...Leda tak popelníkem...

Odesláno

Nevim no, to je jako bych seděl s kámošema v hospodě, a přišel nějakej vometák, jestli mu nedáme kilo...Leda tak popelníkem...

Myslím, že chtít peníze nebo půjčit kartu, co se ti beztak zbytečně válí v poličce, je zásadní rozdíl. Když to chceš přirovnávat k hospodě, tak je to cca, jak kdybych tě poprosil o zapík na připálení..;)

Návštěvník ?po
Odesláno

Člověče, tuhle jsem byl v Mostu u Tesca a oni už žebrají í stravenky a potravu = zřejmě přituhuje :smile_anim:

Odesláno

Možná by jsi byl pochopen lépe, kdyby si tu byl třeba byl půr roku nebo rok registrovaný třeba i bez příspěvků.

Já tu toho taky moc nenamluvím, ale zaregistroval jsem se asi před rokem, koupil tu hodinky a čtu a čtu a občas se najde nějaké téma do kterého můžeš přispět. Třeba poraďte s výběrem. Nebo můžeš někomu hodinky pochválit Toť můj názor jako nového málomluvného člena.

Založil jsem tu asi dvě nebo tři témata s prozbou o radu a myslím si, že mi byly přívětivě podány rady, návrhy a odkazy.

Takže já si třeba nemůžu ztěžovat.

Tvůj zpusob vstupu na fórum mi příjde nešikovné.

Co třeba založit vlákno. Ahoj jsem tu nový chtěl bych koupit hodinky xy, nevíte kde je sehnat za dobrý peníz protože nemám moc peněz. Přiložit pár odkazů a myslím, že by se to vlákno rozjelo jiným směrem než toto nepovedené.

Návštěvník ?po
Odesláno

Buď Seiko SNE093P1 nebo SGEE43P1...:)

a ty si fakt myslíš, že se tím někdo bude zabývat ? - řekněme kvůli tvým čtyřem stokorunám ? - koupil bys "protějšku" alespoň flašku rumu, za to že ti věnuje čas = peníze ?

bože :suicide_anim:

Já ti poradím = dojdi si do Koscomu, řekni co chceš a slušně je požádej o slevu za platbu v hotovosti = buď ti vyhoví nebo ne.

Odesláno

Toto forum jsem objevil včera a opravdu se mi nechce pul roku čekat..:) Ceny si najdu na internetu, to problém není. A když už jsme u toho Tesco a mám být i k něčemu vám všem ostatním: V přízemí obchodního domu My - Tesco v Praze platí až do 28.10. sleva 30% na všechny hodinky...dejte si ale pozor: některé jsou poškrábané...

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...