Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Na tom duralu vypadaj dobře. Tohle vlákno mě asi zlomí k tomu, abych si je koupil ( další hodinky, které budu muset mít :frusty: ).

Odesláno

Hodinky Fortis mám docela rád byť vyrábějí stále totéž dokola...výměna cifru = nový model, jiná luneta = jiný model atd. Tentokrát je to něco z jejich historie z čehož nejsem nijak odvázaný, ale aspoň jsem mohl koupit svému desetiletému bráchovi Fortisky jak má jeho velký brácha. Strojek a pár barevných řemenů...z tohoto pohledu pro mě ideál. A možná to v něm probudí tu touhu po pořádných hodinkách nejen značky Fortis.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Dobrý!

Když jste tak šikovní, mohli byste mi poradite, jak spravit uchycení pásku na těch původních? Zrovna dneska mi došly po aukci na aukru a bohužel mají na každý straně urvané jedno uložení pro stěžejku (holt plastové pouzdro...) :-(

(ev. jak jinak uchytit pásek, asi na to byly ty dovrtané díry...)

Docela se mi líbí a nerad bych je posílal zpět.

post-22024-0-55615500-1366400354_thumb.jpg

post-22024-0-61015600-1366400444_thumb.jpg

Odesláno

Jestli by to šlo tak vyrobit nové pouzdro z hliníku tak jak to mám já nebo pro zachování vzhledu bych zkusil vyvrtat dírku pro stezejku skrz a dat delší osycku. Nebo nejakym dvouslozkovim lepidlem doplnit to vytržené místo a až to vytvrdne tak dobrousit do tvaru a vyvrtat novou díru.

Je to jen můj názor možna nejaký hodinář zná lepší řešení nebo už s tím ma zkušenost.

Odesláno

Díky za tip. Hodinář mi radil to s tím provrtáním. Ale není tam už moc místa a řeal taky, že ten plast má své za sebou, prostě tak nějak zdegeneroval. Vyrabět pouzdro je mimo moje možnosti, zavžuju to ještě dát do jiného; ovšem jestli to bude pasovat?

Jestli by to šlo tak vyrobit nové pouzdro z hliníku tak jak to mám já nebo pro zachování vzhledu bych zkusil vyvrtat dírku pro stezejku skrz a dat delší osycku. Nebo nejakym dvouslozkovim lepidlem doplnit to vytržené místo a až to vytvrdne tak dobrousit do tvaru a vyvrtat novou díru.
Je to jen můj názor možna nejaký hodinář zná lepší řešení nebo už s tím ma zkušenost.

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak jsem to tady prelouskal. Musím uznat ze to nevypadá zle a je to hravý a stylový. Nicméně jak majitel fortisu, jsem si s hodinkami koupil i určitou prestiž, která diky těmto hodinkam dost pokulhává. Je to pro me od Fortisu zklamaní. Myslíte, ze by si někdo z bohatších kupoval rolady nebo hubloty, kdyby prodávali lacinou cetku s jejich logem kazdymu a ještě by to všude hlasali? To co leta fortis získával na prestizi, ted rázem ztratil. Nekamenujte me ploutvaci :) , jen můj názor.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...