Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 16. 6. 2013 v 18:27, flivver napsal:

Je to krása nevídaná, jediný môj estetickejší zážitok sú v tomto roku tie Invicty s otváračom na ponorky. Tá luneta je otočná?

Ak je instant "seiko ambasádor", tak je People "flipper ambasádor" :-)...a tým otváračom na ponorky si ma dostal  :clap:

Ad "čajna" atď: je fakt otázkou, ako to dopadne. Je ich pomaly 2 miliardy, a ako sa zvadčšuje ich stredná trieda, tak si búdú žiadať stále viac a viac (hoc i zdanlivej) slobody, i viac ako 1 auto na osobu, možnosť len tak cestovať bez obmedzení, budú chcieť mať viac ako jedno dieťa (a nebudú chcieť byť nútení podplácať úrady, aby to 2. či 3. dieťa v poradí dostalo SSN a nebolo iba "čiernym a neexistujúcim" občanom pred štátom) atď atď. Plus do hry rozhodne vstúpila i India. A o Afrike ani nehovorím. Tá sa tak isto prebúdza a jej úzka spolupráca s BRIC-om tiež určite zamieša kartami.

Čína ma know-how (získaní vďaka neprezrieravému a bezhlavému outsourcingu Západu) i neskutočný kusový potenciál - zvážiť možno i nasledovné: tie (ľudské) kusy v Číne sú schopné makať 12-16h (!!!) a to 7 dní v týždni. Prečo? Pretože je tam brutálna konkurencia, a ak by si makal iba 10h/6 dní tak by Ťa prevalcovalo 10.000 ďalších čakajúcich na Tvoje miesto. Jeden z mojích spolubydlov je číňan, ktorý si tu na miestnej univerzite robí PhD. Ten chlapík chodí do práce každý deň, je tam "iba" 10-12h denne, aj keď samozrejme nemusí. Bavil som sa s ním o tom, a povedal že je proste deformovaný tým čínskym prostredím, kde niečo také robiť musí, ak chce prežiť. Je ho kolegovia čo tu robia ten istý research ako on, si dávajú 8h/5 dní, a sú v pohode...tak ja sa mu snažím s tým "čínskym" syndrómom trošku pomôcť :-) beriem ho na koncerty, do hotpotu....a pomaly to ide :photo:

Afrika, tá má žiaľ iba nerastné bohatstvo, kusový (ľudský) potenciál...a oproti Číne a Indii - neskutočný "hlad". India, Čína a tak ďalej sa vyvíjali povedzme v 90.rokoch oveľa slobodnejšie, outsourcing do nich lial všetko možné ale do Afriky sa chodilo iba ťažiť, vyvolávať etnické konflikty (CIA, Castro, Rusko ale i Čína... :lol2:). No teraz si chce z celosvetového "koláča" odkrojiť i Afrika. Nj, no chýba im know-how, a tak sa africké "kusy" zatiaľ stále nachádzajú iba na úrovni slepej masy na vôdzke "osvietených" vodcov. No kto vie, čo prinesie budúcnosť.

Sorry za  :offtopic: no nedalo mi to, neprispieť svojou troškou

F.

• Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

V pravidelném mailu z Nestu bylo mimo jiné toto :frusty:  :

Dobrým řešením pro letní dny může být použití méně drahých hodinek nebo takových, které jsou více odolné.
Mají vyšší vodotěsnost (minimálně 100m/10 bar) a speciální materiály (kaučuk, silikon).

Taková kritéria splňují například hodinky švýcarské hodinky FORTIS a jejich speciální unisexová kolekce FLIPPER COLORS.
Jde vlastně o hodinkový modul, který jednoduše zacvaknete do barevného silikonového řemínku.
Následník kultovních Flipper, které nosili i členové Rolling Stones, má dnes quartzový strojek a vodotěsnost 100m/10 bar.
Na výběr je 10 barev, od klasické černé a bílé, přes výrazné letní barvičky - žlutou, námořnickou modrou nebo typicky "Fortisáckou" oranžovou.
Cena jednoho setu je pouhých 2.990 Kč, každý další řemínek pořídíte za 1.000 Kč.

Hodinky Fortis Flipper Colors si můžete prohlédnout na našem webu http://www.nest-sro.cz/354-kolekce.html?idProduktu=135&varianta=9
K dostání u autorizovaných prodejců Fortis nebo u naší společnosti, mailem, faxem, či telefonicky.
Odesláno
  V 22. 6. 2013 v 14:07, sect napsal:

V pravidelném mailu z Nestu bylo mimo jiné toto :frusty:  :

Dobrým řešením pro letní dny může být použití méně drahých hodinek nebo takových, které jsou více odolné.
Mají vyšší vodotěsnost (minimálně 100m/10 bar) a speciální materiály (kaučuk, silikon).

To mě přijde normální,přeci ve své reklamní kampani nenapíšou,že...no řekněme neuvedou jejich vykřikované klady do pravého světla.Konec konců,když odmyslíme tu populistickou polívčičku přehnaného vychvalování,mají ve své podstatě pravdu.

Odesláno

Přišlo to celé jak to je napsané (nevím proč vytrháváš jenom kousek), podle mně by spíš měli propagovat normální modely a né tuto s" vlastně taky Fortisy".

Odesláno
  V 22. 6. 2013 v 14:16, sect napsal:

Přišlo to celé jak to je napsané (nevím proč vytrháváš jenom kousek),...

To vytržení nebylo úmyslné vytržení z kontextu,ale zkrácení citace.Nic víc v tom nehledej.Bohužel se snaží za každou cenu udělat z barevnˇáků co největší masovku,tak je vychvalujou jak můžou,což je v odbornějších kruzích trochu degradace celé firmy ale v očích řadových zákazníků něco extra s takovouhle cenou.Můj názor na tyto hodinky zjistíš několik stránek zpět v tomto vlákně a myslím,že se moc od toho tvého rozcházet nebude.

Odesláno (upraveno)

to je novinka. Dalsie verzie budu uz mat len hodinkovy modul a hlinenu formu, do ktorej si kupis potrebnu pastu plus farbivo. Vstrieknes do formy, das do rozpalenej rury 230stupnov na 13min, nechas vychladnut, otvoris formu a je to. Neskor samozrejme sa pocita podporou 3D tlaciarni a grafickou aplikaciou pre iphone(ipad).

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Mě se líbí. Kdyby to mělo Rondu, dobrou lumi, safír s oboustranným antireflexem, plastický ciferník a WR 300 tak bych fo toho šel. Prodal bych všechny ty wengery a trasery co tu mám a jenom bych přehazoval strojek do barevného pouzdra podle aktuálního outfitu.

Ale vzhledem k tomu, že pouzdra se vyměňují a samotné srdce hodinek zůstává a nosím jej vlastně pořád tak bych opravdu požadoval ty vyjmenované parametry. A klidně by pak cena mohla být 10.000,- za hodinky a 1.000,- za jednotlivé pouzdro s řemínkem. Nápad se mi moc líbí, provedení již méně....Mohl by se toho chopit třeba Tissot, okopírovat to, přejmenovat na "Switcher" a dotáhnout k dokonalosti.

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 13. 7. 2013 v 17:41, People napsal:

Stale cakam na verziu s bielym cifernikom. Davaju si pekne nacas.

Chlape, ty seš fakt do těch "fliprů" blázen, ale ber to spíš jako poklonu, než urážku :thumbsup_anim:

• Dát hlas 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Dost bylo serioznosti, takže do nich asi půjdu taky ať je trošku p...l :D o víkendu mám naplánovanou cestu do Koscomu je omrknout, k Fortisu žádný vztah nemám, tak proč to jako hodinky na volný čas, na doma nebo na vyblbnutí nezkusit.

A když ne já tak je bude nosit přítelkyně tý se budou barvičky líbit :D

Odesláno

Ahoj.

Hodinky jsem měl a jednoduše jsem z nich neměl dobrý pocit. Zní to blbě, ale i to je důvod je nenosit. :)

Možná kdyby měly větší průměr a swiss quartz strojek, nebyly smontované v Číně, bude to o mnoho lepší.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...