People Odesláno 30. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 30. srpna 2013 (upraveno) a teraz ktore kupit. Som zvedavy, ze kolko budu stat maschinisty. Upraveno 30. srpna 2013 uživatelem People
People Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 31. srpna 2013 biely bratcek je na ceste. Neboj. V stredu je tu ako na koni.
flivver Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 No, keď Fortis chce, predsa len vie vyrobiť fajn hodinky. Končne majú čo na ruku aj opravári motorov na vesmírnych staniciach.
People Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 ako to je? znacka vs povolanie Panerai - taliansky instalater/ Fortis - vesmirny mechanik dalej?
flivver Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Breitling - viedenský taxikár a čistič kanálov
odjinud Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 (upraveno) Rolex - pasák (kurev) :-) sorry, ale to nešlo jinak Upraveno 4. září 2013 uživatelem odjinud
odjinud Odesláno 4. září 2013 Nahlásit Odesláno 4. září 2013 Jinak mašinisť je fakt úlet... to já si zasviním hodinky klidně zadarmo sám. :-)
Radek124 Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 2People: Středa je pryč, kdy se nám pochlubíš s fotkama a mini recenzí těch tvých vysněných krásek s bílým ciferníkem? Jenom mě mrzí že se u nich Fortis vykašlal na luminiscenci u číslic - klidně bych si na nich dovedl představit provedení s celoplošnou luminiscencí ala Marinemaster White, ale to už by asi bylo na číňana moc drahé a technologicky náročné...
People Odesláno 5. září 2013 Nahlásit Odesláno 5. září 2013 Este ich nemam. Objednane a zaplatene su, cakam na sms z hodinarstva. V sobotu mi povedali, ze to potrva 2-3 pracovne dni. Dnes tam skocim a pozeniem ich.
People Odesláno 6. září 2013 Nahlásit Odesláno 6. září 2013 nejaky nemecky ebayjista ich uz ma skladom a svajciarsky AD ich nevie zohnat na tyzden. Ale aspon som zistil cenu maschinistov. 175CHF s jednym remenom a 3-kombo v pet-krabicke za 295CHF. Kufrikova edicia ma opat nezaujimala.
cipo22 Odesláno 16. září 2013 Nahlásit Odesláno 16. září 2013 Tak nevím, černý ciferník se mi jeví jako hezčí, ale tyhle mají zase dobře propracované provedení ručiček, každopádně nepochybuju, že první kousky půjdou na ebay vysoko...
People Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Moj biely cifernik bol odlozeny na neurcito. Vzal som si spat zaplatenu sumu a pockam si az bude fyzicky na predajniach.
kuncák7 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 V 5. 9. 2013 v 11:06, People napsal: Este ich nemam. Objednane a zaplatene su, cakam na sms z hodinarstva. V sobotu mi povedali, ze to potrva 2-3 pracovne dni. Dnes tam skocim a pozeniem ich.Tak co,uz je mas? Prosim o foto,jsem na ne docela zvedavej.
kuncák7 Odesláno 25. září 2013 Nahlásit Odesláno 25. září 2013 Aha,sorry,muj prispevek vyse je blbe rypnuti. Nenacetla se me tva odpo. Omlouvam se.
odjinud Odesláno 6. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2013 Taky se mi jedny původní válí doma. Už jsem zmáknul opravit vylomené uložení stěžejek, zalepit díry v pouzdru a teď řeším lunetu. Je to už jen takový bílý kolečko, tak nevím jestli nějakou jinou (kde ji ale sehnat?) nebo to nějak potisknout / popsat...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se