Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...
  • Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

2People: Středa je pryč, kdy se nám pochlubíš s fotkama a mini recenzí těch tvých vysněných krásek s bílým ciferníkem?

Jenom mě mrzí že se u nich Fortis vykašlal na luminiscenci u číslic - klidně bych si na nich dovedl představit provedení s celoplošnou luminiscencí ala Marinemaster White, ale to už by asi bylo na číňana moc drahé a technologicky náročné...

Odesláno

nejaky nemecky ebayjista ich uz ma skladom a svajciarsky AD ich nevie zohnat na tyzden.   :frusty:  Ale aspon som zistil cenu maschinistov. 175CHF s jednym remenom a 3-kombo v pet-krabicke za 295CHF. Kufrikova edicia ma opat nezaujimala. 

$T2eC16FHJGIFFoZMuyFrBSKEfCQqmQ~~60_12.J$(KGrHqJ,!nYFIJ61lfvsBSKEe1z+Mg~~60_12.J

$T2eC16RHJGMFFpsDRwUpBSKEe7uTYw~~60_12.J$T2eC16Z,!)4FIZ-!yBktBSKEfMsk4!~~60_12.J

• po 2 týdnech...
Odesláno

Tak nevím, černý ciferník se mi jeví jako hezčí, ale tyhle mají zase dobře propracované provedení ručiček, každopádně nepochybuju, že první kousky půjdou na ebay vysoko...

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 5. 9. 2013 v 11:06, People napsal:

Este ich nemam. Objednane a zaplatene su, cakam na sms z hodinarstva. V sobotu mi povedali, ze to potrva 2-3 pracovne dni. Dnes tam skocim a pozeniem ich.

Tak co,uz je mas? Prosim o foto,jsem na ne docela zvedavej.

• po měsíci...
Odesláno

Taky se mi jedny původní válí doma.

Už jsem zmáknul opravit vylomené uložení stěžejek, zalepit díry v pouzdru a teď řeším lunetu. Je to už jen takový bílý kolečko, tak nevím jestli nějakou jinou (kde ji ale sehnat?) nebo to nějak potisknout / popsat...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...