lexa Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 a fotka lumi bude? bude,i dynka ,mam je doma asi 45 min,akorat jsem zkratil remen
lexa Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 bude,i dynka ,mam je doma asi 45 min,akorat jsem zkratil remen nasviceno cca 10min pod lampou,pak po 10 minutach uz nesvitili skoro vubec,okem malicko,fotak vyfotil jen tmuzajimalo by me referencni cislo co ma People,jestli je stejny nebo kazdej cifr ma jiny,ten s 3 a bez 3,moje je 704.10.185.1
lexa Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 vevnitr by mela byt Miyota 2115 v cene nejakejch 9$ za kus
misoo Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Bez tej useknutej 3 sa mi to paci viac, napisy mi az tak nevadia... Aka je pls velkost hodiniek?
lexa Odesláno 30. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2012 Bez tej useknutej 3 sa mi to paci viac, napisy mi az tak nevadia... Aka je pls velkost hodiniek?
cigi Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Tohle mi přijde opravdu výborný nápad, vždycky jsem flipperky obdivoval, pokud vím, šla měnit i luneta ( byly nejen různé barvy, ale i typy), a kdovíco - myslím, že by s tím mohl mít fortis zase úspěch, přesněji - s těmi bez trojky . Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem cigi
People Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Moje dynko nespomina sa ziadna cina a som rad ze na ciferniku nemam tie napisy. Useknuta 3 mi vobec nevadi.
quest987 Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 (upraveno) Ty co ma clen People tedy s ukousnutou trojkou, ale bez bordelu na cifru se daji koupit napriklad tady Miquel uhren viz muj post : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/54240-fortis-flipper/page__view__findpost__p__834812Ty co ma koscom nebo Nest jsou bez ukousnute trojky, ale s popisem na ciferniku. Upraveno 3. ledna 2013 uživatelem quest987
lexa Odesláno 3. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2013 Moje dynko nespomina sa ziadna cina a som rad ze na ciferniku nemam tie napisy. Useknuta 3 mi vobec nevadi. Dik, takze opravdu jsou ruzne verze, dobre vedet ;-),dulezite ze jsme oba spokojeni se svym modelem, me vyhovuje verze bez 3, nemusel bych tam mit tu vodotesnost, china na dynku je mi uplne fuk, jako cely dynko, neni to nic umeleckyho , ja mam teda na konci cisla jeste navic .1,asi prvni evoluce :-))
People Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Lexa neplanujes si kupit nejaku inu gumu k nim? Nemyslim orignal. Na dalsi tyzden by som mal mat aj ja cierne prevedenie a asi budem chciet inu farbu. Kombinacia modro-cierna alebo zeleno-cierna ma laka ale neviem si to zatial predstavit.
lexa Odesláno 6. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 6. ledna 2013 Lexa neplanujes si kupit nejaku inu gumu k nim? Nemyslim orignal. Na dalsi tyzden by som mal mat aj ja cierne prevedenie a asi budem chciet inu farbu. Kombinacia modro-cierna alebo zeleno-cierna ma laka ale neviem si to zatial predstavit. urcite planuji, zatim sem prave koupil jen nejuniverzalnejsi cernou,a ted se poohlednu po necem,kdyby jsi mel odkaz kde jsi nasel neco zajimaveho,tak prosim postni,koknu na to,dik
Ivan Lelák Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Nemůžu to na stránkách Koscomu najít, nebo jsem slepý? A hned na začátku byla fotka kompletního setu - kufříku s hodinkami a řemeny ve všech barvách, to se dá taky běžně koupit? Díky!
Roman-ZA Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Trochu mě to připomíná má dětská léta a dětské prim sport a vyměnitelné pásky ( sice jen jedné barvy, ale vyměnitelné ).Presne, tie primky som mal, teda este mam Iba remen nemozem nikde zohnat.
lexa Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Nemůžu to na stránkách Koscomu najít, nebo jsem slepý? A hned na začátku byla fotka kompletního setu - kufříku s hodinkami a řemeny ve všech barvách, to se dá taky běžně koupit? Díky! myslim ze na strankach Koscomu jeste nejsou,ptal jsem se primo v prodejne,prodavaj je od 23.12.,kdyz jsem kupoval ty svoje,nemaj je vystaveny ani uvnitr prodejny,pouze za vylohou,a ten kufrik se da koupit,nekde jsem na netu nasel cenu,ale zatim jen v cizine,jinak vychazi to draz nez 80e za strojek a 40e za remen.tusim to vychazelo cca na 12000,-
People Odesláno 8. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2013 (upraveno) Na diskoteke, pod UV. foto ukradnute z nemeckeho fora. Upraveno 8. ledna 2013 uživatelem People
šíma Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Tak já jsem asi divnej, ale byl jsem si je teď v Koscomu osahat a získal jsem na ně takový názor, že to jsou obyčejné plasťáky, které kdyby se jmenovaly Casio, stály by tak max. pětikilo. Sorry, názor...
People Odesláno 9. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2013 Suhlasim, najma s prvou castou a s tym ze su to plastaky. Prave to je ich caro. Bezudrzbove, nadcasove a s nejakym tym odkazom na minulost, o ktore sa netreba bat.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se