Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 300
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

bude,i dynka smile_anim.gif,mam je doma asi 45 min,akorat jsem zkratil remen

nasviceno cca 10min pod lampou,pak po 10 minutach uz nesvitili skoro vubec,okem malicko,fotak vyfotil jen tmucrying_anim.gif

zajimalo by me referencni cislo co ma People,jestli je stejny nebo kazdej cifr ma jiny,ten s 3 a bez 3,moje je 704.10.185.1

post-13493-084566800 1356886222.jpg

post-13493-007949600 1356886230.jpg

Odesláno (upraveno)

Tohle mi přijde opravdu výborný nápad, vždycky jsem flipperky obdivoval, pokud vím, šla měnit i luneta ( byly nejen různé barvy, ale i typy), a kdovíco - myslím, že by s tím mohl mít fortis zase úspěch, přesněji - s těmi bez trojky :).

Upraveno uživatelem cigi
Odesláno

Moje dynko :) nespomina sa ziadna cina a som rad ze na ciferniku nemam tie napisy. Useknuta 3 mi vobec nevadi.

Dik, takze opravdu jsou ruzne verze, dobre vedet ;-),dulezite ze jsme oba spokojeni se svym modelem, me vyhovuje verze bez 3, nemusel bych tam mit tu vodotesnost, china na dynku je mi uplne fuk, jako cely dynko, neni to nic umeleckyho , ja mam teda na konci cisla jeste navic .1,asi prvni evoluce :-))

Odesláno

Lexa neplanujes si kupit nejaku inu gumu k nim? Nemyslim orignal. Na dalsi tyzden by som mal mat aj ja cierne prevedenie a asi budem chciet inu farbu. Kombinacia modro-cierna alebo zeleno-cierna ma laka ale neviem si to zatial predstavit. :)

Odesláno

Lexa neplanujes si kupit nejaku inu gumu k nim? Nemyslim orignal. Na dalsi tyzden by som mal mat aj ja cierne prevedenie a asi budem chciet inu farbu. Kombinacia modro-cierna alebo zeleno-cierna ma laka ale neviem si to zatial predstavit. :)

urcite planuji, zatim sem prave koupil jen nejuniverzalnejsi cernou,a ted se poohlednu po necem,kdyby jsi mel odkaz kde jsi nasel neco zajimaveho,tak prosim postni,koknu na to,dik

Odesláno

Nemůžu to na stránkách Koscomu najít, nebo jsem slepý? A hned na začátku byla fotka kompletního setu - kufříku s hodinkami a řemeny ve všech barvách, to se dá taky běžně koupit? Díky!

Odesláno

Trochu mě to připomíná má dětská léta a dětské prim sport a vyměnitelné pásky ( sice jen jedné barvy, ale vyměnitelné ).

Presne, tie primky som mal, teda este mam :D Iba remen nemozem nikde zohnat.

Odesláno

Nemůžu to na stránkách Koscomu najít, nebo jsem slepý? A hned na začátku byla fotka kompletního setu - kufříku s hodinkami a řemeny ve všech barvách, to se dá taky běžně koupit? Díky!

myslim ze na strankach Koscomu jeste nejsou,ptal jsem se primo v prodejne,prodavaj je od 23.12.,kdyz jsem kupoval ty svoje,nemaj je vystaveny ani uvnitr prodejny,pouze za vylohou,a ten kufrik se da koupit,nekde jsem na netu nasel cenu,ale zatim jen v cizine,jinak vychazi to draz nez 80e za strojek a 40e za remen.tusim to vychazelo cca na 12000,-
Odesláno

Tak já jsem asi divnej, ale byl jsem si je teď v Koscomu osahat a získal jsem na ně takový názor, že to jsou obyčejné plasťáky, které kdyby se jmenovaly Casio, stály by tak max. pětikilo. Sorry, názor...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...