zibarek Odesláno 30. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2012 Děkuji, velmi příjemná komunikace, férové jednání, nádherné hodinky, škoda že obchod proběhl na dálku a nebylo možné osobní předání. Ještě jednou děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 I ja dekuji za rychlost a vybornou komunikaci. Bylo mi cti. Dekuji 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2012 Děkuji Blamovi za pohodovej kšeftík.Spona dorazila tařka okamžitě.Děkuju a víc takových lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Hejdiku taky Ti děkuji za obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2012 Děkuji Michalovi za obchod-vše šlo jak po másle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jone Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2012 Děkuji za příjemný obchůdek: vyřešeno rychle a s překvapivým servisem! Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
relativ Odesláno 1. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2013 Bezproblémový obchod, spokojnosť. Zásielka došla tak rýchlo, že na pošte musel niekoho podplatiť... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 16. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2013 Děkuji za bezproblémový obchod. Rychlé jednání, skvělá domluva. Jsem spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Perfektní komunikace, rychlé dodání, nezbývá mi než 100%-ně doporučit!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 31. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2013 Taky Vám pěkně děkuji pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m107 Odesláno 4. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2013 Připojuji se ke chvále kolegy Blama a děkuji mu za bezproblémový obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Přidávám taky kladné hodnocení. Rychlá domluva a naprosto bleskové dodání hodinek. Takže doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 18. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2013 Dve sz, platba, no skrátka chlapské jednanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2013 musim se pridat-bezproblemovy obchudek doporucuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2013 Včera odpoledne jsem napsal, ze mám zájem, dneska mám hodinky na ruce, a to vše poštou. Bez va obchod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emef Odesláno 4. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2013 Rychlá komunikace, rychlé odeslání, není se o čem bavit, prostě fajn obchodník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2013 sice uz nejakej mesic dozadu,to ale nic nemeni na faktu,ze je blam ultraochotnej,slo sice jen o remen,ale donesl mi ho s usmevem az pod nos,takze parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Připojím se k ostatním.. Rychlá domluva, rychlý a bezproblémový obchod. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 3. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2013 Stoprocentní deal. Férové a rychlé jednání. Mohu jen doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. června 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2013 Prijemny obchod. Online slusna a pratelska komunikace, zadny zbytecny cavyky, penize poslal snad driv nez jsem vyrazil na postu a to jsem sel hned.Blamovi diky a ostatnim doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se