Tomas_2002 Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Dají se tam koupit rozumné věci v JEREM, Carlo Caddeo a Speers London. Vše pouze pánská móda. Souhlas. Vždycky se tam stavím do Speers a slušnej pracovní oblek do 5 tis. K tomu košile Frederick - když je od nich objednáš z netu tak jsou za pár korun a mám zas na půl roku vystaráno
Bison Odesláno 10. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2014 Fashion arena není špatný tip na nákup obleku popř. i košil
Moty Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Tak jsem to dneska prolitnul, v Jeremu mi paní po tom co sem si vybral a vyzkoušel řekla, ze velikosti nemůže kombinovat a ze ani zavolání vedoucí nepomůže, v dalším krámě mi prodavačka řekla at si koupim polyesterovej oblek, ze je v něm sice vedro, ale nemacka se a na muj dotaz na vlněnéj do 5k mi řekla ze ani náhodou, tak jsem nakonec s luxusním servisem koupil v Carlo Caddeo za 5490,- vlněnej a sem moc spokojenej
bandicoot Odesláno 17. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2014 Jen tak BTW, Zara byla relativně OK, ale šla strašně do řiti, podšívky vydrží deset, dvacet dnů.Ověřeno na pánskem obleku i dámském flaušáku.Mrtka jak hrom.
onney Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Rád bych se zeptal, jestli má někdo DOBROU zkušenost s nějakou čistírnou v Praze. Jde mi o hedvábné kravaty. Nerad bych, aby je někdo zničil.
onney Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 ...čistíte si případně kravaty doma? Pokud ano, jak?
gougy Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 ...čistíte si případně kravaty doma? Pokud ano, jak?Hedvábné kravaty jsou ořech, u mě to končí vyhazovem - pokud se nejedná o mikroskvrnu, kterou odstraníš jemnou ruční prací. Kdysi jsem byl tak v depresi, že jsem dvě kravaty (po neúspěšném "číštění" v ruce) narval do pračky na ruční praní, pak nechal uschnout a pokusil se vyžehlit.. No, hodily se tak na hasičský bál v horní dolní.. V čistírně si sice řeknou asi o 150Kč (nevím přesně, ale zarazilo mě, že stejně jako za sako) ale výsledek je nejistý a kravata už nikdy není to pravé. (ale třeba se za těch pár let, co jsem v čistírně nebyl, změnila technologie)
M10 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Asi tě zklamu, ale jen Praha : http://www.leder-tex.cz/ a máme je odzkoušené, umí zázraky ! Jinak bych to nikdy nikam jinam nedával, jestli o ně nechceš přijít.Rád bych se zeptal, jestli má někdo DOBROU zkušenost s nějakou čistírnou v Praze. Jde mi o hedvábné kravaty. Nerad bych, aby je někdo zničil.
onney Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 jedná se o vážně malinké skvrnky, téměř nejsou vidět. Ale dnes to jedna schytala kávou (kolegyně ji na mě chrstla - podotýkám, že omylem :-) )
bandicoot Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 (upraveno) Poctivá čistírna je v Bille na Proseku. Má to tam nějakej rus a vždycky bylo všechno OK. Tuším Alna se to jmenuje. Kabáty i odžmolkovávají, že vypadají po sezoně jak nový. Chodím tam asi 8 let se vším. Dávám tam i povlečení na praní a mandl a voní pak několik dnů celá ložnice. Edit, kravaty mi taky dělali, byť neumím teď říct, jestli i hedvábnou. Upraveno 29. ledna 2014 uživatelem bandicoot
ivan_989 Odesláno 29. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2014 Kedysi som kupoval aj tam aj tam. Teraz uz len u CT a som spokojny. Navyse tmlewin uz nemá take fajn fashion kosele ako kedysi.
ivan_989 Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Uz sa nanho tesim, posledne roky mam obleky len od Jeffa, tento vypada obzvlast dobre... http://www.thewizardofaahs.com/index.php?route=product/product&path=59_114&product_id=244
gougy Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Byl jsem teď ve čtvrtek v Parndorfu (holt mají tam moooc kabelek... takže lokalita byla jasná..) a docela široký výběr obleků od Bosse 300-500EUR, nejlevnější obleky JOOP za 220, což mi připadá jako cena Blažka ve výprodeji a mohou sednout líp. Nosit kravatu třikrát do roka, nakupuji asi jenom tam
ivan_989 Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Parndorf je ok, hlavne ta novsia "stvrt" o ktorej pises oblek som tam ale nikdy nekupil. Zegna alebo Corneliani sa mi zdaju az prilis drahe. Tie usa obleky co kupujem sice nemaju znackove logo, ale materialovo / kvalitou su takmer identicke, strihovo mi vyhovuju a stoja menej ako stvrtina znackovych
gougy Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Parndorf je ok, hlavne ta novsia "stvrt" o ktorej pises oblek som tam ale nikdy nekupil. Zegna alebo Corneliani sa mi zdaju az prilis drahe. Tie usa obleky co kupujem sice nemaju znackove logo, ale materialovo / kvalitou su takmer identicke, strihovo mi vyhovuju a stoja menej ako stvrtina znackovych Však je to jen pro ty, co prostě mají potřebu "brandu" o kvalitě jen málokdy. Jinak u Zegny mají super "designer jeansy" za 110-130 EUR, což mi připadlo jako skvělý kauf, mám Zegnu rád, akorát holt v outletech délka 36 není no (naštěstí i v Praze se dají koupit), saka měli od 600, to opravdu není málo..
tommi_d Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 V Parndorfu som 3 x riešil oblek u René Lezard... má kvalitnú odľahčenú vlnu, ktorá sa nekrčí... cena obleku cca 300,- EUR... naposledy smoking u Bossa za 379,- EUR, moderného strihu čo je myslím cena ok...
Marfael Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Parndorf je ok, hlavne ta novsia "stvrt" o ktorej pises Co tam je za shlédnutí zajímavého? Nikdy mi na tu novější čtvrť už nezbyde čas a tak to vždy odkládám, že příště:-). Blbé je, že už to není úplně u toho hlavního komplexu...Teď se chystám zase, tak ať vím, jestli navštívit i tu novou čtvrť:-)
ivan_989 Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 No ja do starej chodim iba kvoli športovym obchodom, TH a RL. Inak uz len nova stvrt na zaciatku starej. Boss, Joop, Trussardi; prada; calvin klein; lagerfeld, Salamander, baldinini...
tommi_d Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 Mám pocit že Marfael myslí Villagio... nie novšiu časť Mc Arthur Glenn ako ty Ivan...
Marfael Odesláno 11. května 2014 Nahlásit Odesláno 11. května 2014 No já myslím tu úplně novou část,co je tam chvilku, je to tak docela bokem.Bosse a zbytek počítám do staré části, i když se to dostavovalo, ale to už je dýl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se