georg Odesláno 7. října 2006 Nahlásit Odesláno 7. října 2006 Mechano, proč být pasivní? Zkusme poptat u MPM možnost výroby limitované edice s tím, že specifikaci si dodáme sami! Pak už to nebude o řečech, ale o činech. A jsem si jist, že ty dokážeš objektivně posoudit produkty obou společností.
X-Bob Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 jen trošku mimo - pro oživení - Už jste někdo viděl Kupka l.e.? Na www.prim.cz je mrtvo, nikde žádné novinky nebo "drby ze zákulisí" .....
watch Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 omni napsal: tiez by som ju rad videl... Ja take....
JJ Odesláno 8. října 2006 Nahlásit Odesláno 8. října 2006 X-Bob napsal: jen trošku mimo - pro oživení - Už jste někdo viděl Kupka l.e.? Na www.prim.cz je mrtvo, nikde žádné novinky nebo "drby ze zákulisí" ..... Já ano :-) Je to poměrně zajímavé - pouzdro je mám dojem Linea 40mm, stříbrný ciferník, modré ručky (IMHO lakované). Minutové indexy jsou velmi krátké (pouze čárky), což velmi opticky zvětšuje ciferník a jsou pouze mezi 12 a 9 (tj do 3/4). Mezi 9 a 12 jsou indexy nahrazeny nápisem. Tuším je tam "Manufacture Prim 1949". Další text (mám dojem "Kupka limited edition") je na posici 3 a je typograficky opravdu *velmi* povedený.
X-Bob Odesláno 9. října 2006 Nahlásit Odesláno 9. října 2006 TAK PRIME - šup sem s fotkami!!! 2 JJ - děkuju za popis
Prokop Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Tak jste mě tedy donutili splnit mou povinnost. A chronomag je první médium, které bude tyto fotky publikovat.
Návštěvník Kamil Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Hmmm, vůbec nejsou špatný.:cool:
31682 Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Originalita se jim upřít nedá. Mě se to zatím líbí.
Prokop Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Jo, já je dám do ponuky a ukamenujete mě kvůli ceně. Jak jste si už všimli, hodinky jsou součástí limitované série 88ks a 14 prvních už je prodáno! Dříve než jsem měl možnost alespoň jeden z nich nafotit pro náš web.
maxs Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 Paradne.Podla popisu som mal trochu obavu,ale na fotkach su krasne.Skoda,ze sa objavili v takom nedostojnom "vlakne" .Padelky hodinek znacky Prim,nie je najlepsia adresa v meste
old black Odesláno 11. října 2006 Nahlásit Odesláno 11. října 2006 PRIM napsal: Jo, já je dám do ponuky a ukamenujete mě kvůli ceně. Jak jste si už všimli, hodinky jsou součástí limitované série 88ks a 14 prvních už je prodáno! Dříve než jsem měl možnost alespoň jeden z nich nafotit pro náš web. Konečně něco pro lid! V takové velké sérii určitě nebudou stát víc jak 5.... ! Určitě povedený kousek. Chtěl by vidět naživo ...
X-Bob Odesláno 12. října 2006 Nahlásit Odesláno 12. října 2006 PRIME, paráda, fakt nádherné! Gratuluji!!!
Koumeles Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2006 Bych Vam chtel podekovat, malem jsem koupil tchyni ke kulatinam falesne primky
Prokop Odesláno 28. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2006 V případě nejistoty se na mne můžete kdokoliv obrátit. Takovýmto nežádaným nákupům rád zabráním.:-)
WDW Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Koumeles napsal: Bych Vam chtel podekovat, malem jsem koupil tchyni ke kulatinam falesne primky FALEŠNÉ PRIMKY NEJSOU. JSOU POUZE TAKOVÉ A MAKOVÉ.........
Lukáš Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 WDW napsal: Koumeles napsal: Bych Vam chtel podekovat, malem jsem koupil tchyni ke kulatinam falesne primky FALEŠNÉ PRIMKY NEJSOU. JSOU POUZE TAKOVÉ A MAKOVÉ......... Nejsou?...tak si raději kup ty makové
VS Odesláno 29. listopadu 2006 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2006 Lukáš napsal: WDW napsal: Koumeles napsal: Bych Vam chtel podekovat, malem jsem koupil tchyni ke kulatinam falesne primky FALEŠNÉ PRIMKY NEJSOU. JSOU POUZE TAKOVÉ A MAKOVÉ......... Nejsou?...tak si raději kup ty makové a co když zrovna ty makové jsou z Nového Města? Bohužel to ale platí, dokud soud nerozhodne, tak ty čínské nejsou falešné.
zpejcel Odesláno 9. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2006 lm napsal: Povědomost značky PRIM v Polsku je slabá a jestli trochu umíte polsky můžete se přečíst http://www.zegarkiclub.pl/forum/viewtopic....&highlight=prim snad je to dobře zkopírováno, nebo si to sami pohledejte na jejich verzi klubu :szukaj PRIM Staci se jen mrknout na jejich ranking ... (viz. nize) - panove Prime a Arture ... myslim, ze polskych 38 milionu obyvatel by stalo za to vysvetlit polakum, proc je lepsi kupovat od slovanskych bratru... P.S.: W razie jakiesz potrzeby tlumaczenia jestem Panom do dyspozycji ...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se