Timmy Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Ahoj všichni experti. Rád si nechám poradit. Mám 10 let Tag Heuer Kirium Formula 1 (dostal jsem je jako dárek). Super sportovně laděné hodinky. Nyní přemýšlím doplnit je o něco společenštějšího (decentnější vzhled, automaty, kožený pásek). Cenová představa je v řádu desetitisíců. Ocením rady co koupit a kde. Předem díky.
bohus76 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 Velikost jaká a jednoduché tři ručky nebo chrono?
ivan_989 Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 tuto sa zorientuj www.askmen.com/fashion/fashiontip_500/507_the-watch-snob-qa.html a tuto si nieco najdes co sa ti bude lubit www.watchdeal.dewww.watch.dewww.chronoshop.czwww.toptime.sk
Daemonultimate Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 (upraveno) To je dobrý,řád desetitisíců a to je kolik 2 nebo 9 desetitisíců?A nebo víc?To je širokej výběr Jen taková ukázka rozdíluhttp://www.chrono24.cz/hugoboss/1512656-herrenuhr-automatik--id2018297.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=4&countryIds=&dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&movementTypes=1&priceFrom=11000&priceTo=11500&query=&searchexplain=false&sortorder=1&specials=104&specials=103&usedOrNew=new&watchCategories=301&watchTypeId=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm http://www.chrono24.cz/iwc/portofino-chronograph--id1845537.htm?dosearch=true&watchTypeId=U&searchexplain=false&manufacturerIds=&query=&movementTypes=1&specials=103&specials=104&usedOrNew=new&watchCategories=301&caseMaterials=4&countryIds=&SEARCH_REGION_ID=&gender=1401&braceletMaterial=&maxAgeInDays=&priceFrom=99000&priceTo=99900&sortorder=1&STARTSEARCH=Hledat&SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm Upraveno 5. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
Olda Odesláno 5. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2012 V 5. 11. 2012 v 19:51, Daemonultimate napsal: http://www.chrono24.cz/hugoboss/1512656-herrenuhr-automatik--id2018297.htm?SEARCHSTATS_BRAND_ID=&SEARCHSTATS_MATERIAL_ID=&SEARCH_REGION_ID=&STARTSEARCH=Hledat&braceletMaterial=&caseMaterials=4&countryIds=&dosearch=true&gender=1401&manufacturerIds=&maxAgeInDays=&movementTypes=1&priceFrom=11000&priceTo=11500&query=&searchexplain=false&sortorder=1&specials=104&specials=103&usedOrNew=new&watchCategories=301&watchTypeId=U&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm...Proboha co mají ty HB za strojek? Za ty peníze? Jinak samozřejmě zvolit nejdecentnější hodinky.
Tomash. Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 No, nic klasičtějšího než ty Junghansy být asi už ani nemůže ale e otázka, jestli to je tvůj styl. To ale musíš popsat, co chceš. Já jsem teď taky kupoval oblekovky, tak se můžeš kouknout se, jak jsou názory pomíjivé a představy vratké. Když už jsem se po dlouhém hledání rozhodnul pro Tissotky, zbláznil jsem se do Hamiltonů. Koukni SEM.
Timmy Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 5. 11. 2012 v 19:51, Daemonultimate napsal: To je dobrý,řád desetitisíců a to je kolik 2 nebo 9 desetitisíců?A nebo víc?To je širokej výběr Jen taková ukázka rozdíluhttp://www.chrono24....earch/index.htm http://www.chrono24....earch/index.htm No počítám tak s rozmezím 60.000 - 90.000 Kč.
Timmy Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 5. 11. 2012 v 21:16, Olda napsal: Proboha co mají ty HB za strojek? Za ty peníze? Jinak samozřejmě zvolit nejdecentnější hodinky. Tak ty Junghansy jsou pěkné, ale zase až příliš decentní.
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Stále spousta možností:něco od Maurice Lacroix .................................................................................................Longines .......................................................................................baum mercier a mnoho a mnoho dalších. Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Daemonultimate
Jezevcik2 Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Pročti si tohle vlákno.Chudák Slevin se do toho pěkně zamotal,ale jsou tam dobré tipy pro inspiraci. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53243-mechaniky-spise-k-obleku/
MarvinX Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 6. 11. 2012 v 6:17, Timmy napsal: Tak ty Junghansy jsou pěkné, ale zase až příliš decentní. Vzhledem k tvému rozpočtu to může být i druhá značka ze stáje Junghans a to Erhard Junghans, viz vlákno tady na Chronomagu http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/53267-erhard-junghans-creator/Creatory působí solidním dojmem, ale nejsou až tak moc konzervativní nebo decentní jako Max Billy. Navíc je tam In House strojek a hodinky jsou ručně sestavovány.
Daemonultimate Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 5. 11. 2012 v 21:16, Olda napsal: Proboha co mají ty HB za strojek? Za ty peníze? no přeci in-house
Olda Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 6. 11. 2012 v 6:17, Timmy napsal: Tak ty Junghansy jsou pěkné, ale zase až příliš decentní.Když chceš trochu revolty tak.To je asi tak hranice toho co si zachovalý, daně platící občan může dovolit aby nebyl považován za petrolejníka a rozvraceče.
Timmy Odesláno 6. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 V 6. 11. 2012 v 14:50, Olda napsal: Když chceš trochu revolty tak.To je asi tak hranice toho co si zachovalý, daně platící občan může dovolit aby nebyl považován za petrolejníka a rozvraceče. No musím přiznat, že četnost a různorodost předčily (v pozitivním slova smyslu) moje očekávání. Na druhou stranu mi to jenom komplikujete - těch krásných tipů je strašně moc.
emba Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Co tyhle Mida? Nejdražší kousek jejich produkce, ale stále na spodní hranici tvého limitu...
Timmy Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Možná budu mít kacířskou otázku, ale jaký máte názor na současné primky?
cody Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Jsou proste Prima. No, touhle otazkou z tohoto vlakna asi udelas snusku flame. Bo vetsina lidi ti rekne, ze by meli prodavat svoje modely pomalu pod cenou Steinhartu a ze to jsou trapaci a idioti atd. Pokud s tvym rozpoctem uvazujes nad Primem, pak bych se zameril na Orliky, idealne ty puvodni. Pokud by na te byli moc drsne, resis oblekovky, maji radu krasnych modelu s novym inhaus Prim kalibrem. Individualizace je jasna... tu ti na rozdil od jinych za ty prachy udelaji. A mas pekny hodinky s machr indexem jemuz muze v teto cene konkurovat jen Seiko. Proste laik zasne, odbornik se divi a mnohdy v duchu zavidi:-))) Pokud se ti Prim libi, ja bych do nej sel. Zaplatit pul sta za tuctove Brajtle nebo Omegu tu umi kdekdo. Na Prim jak jsem psal se nazory ruzni...
Jezevcik2 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Prim to má skutečně těžké.Lidé si buď myslí,že neexistuje,anebo že existuje,ale vyrábí v Číně(nešťastná existence MPM Quality)a když už zjistí,jak se věci mají,tak narazí na ceny,které jsou v jejich očích oproti původním"lidovým"primkách z jiné galaxie.Na MI se vykašli.Pokud strávíš cenu,tak je z čeho vybírat.Osobně bych skočil do Spartaků.
Timmy Odesláno 8. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 V 7. 11. 2012 v 17:46, Jezevcik2 napsal: Prim to má skutečně těžké.Lidé si buď myslí,že neexistuje,anebo že existuje,ale vyrábí v Číně(nešťastná existence MPM Quality)a když už zjistí,jak se věci mají,tak narazí na ceny,které jsou v jejich očích oproti původním"lidovým"primkách z jiné galaxie.Na MI se vykašli.Pokud strávíš cenu,tak je z čeho vybírat.Osobně bych skočil do Spartaků. Díky za rady. Jak už jste asi zjistili, jsem v této "brandži" nováček, takže se zatím rozkoukávám. A těch vaši tipů je fakt dost. Nedávno jsem na letišti okukoval hodinky Zenith. Taky nevypadaly vůbec špatně.
FraK Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 (upraveno) Taky uvažuji o oblekovkách v podobném cenovém rozmezí a mám zatím v hledáčku tyto (možná tě taky zaujmou): Omega De Ville hour vision IWC Ingenieur Zenith Elite Captain Upraveno 8. listopadu 2012 uživatelem FraK
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se