decebal Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Došli vometáci,rádio hrálo,něco sepisovali,vyhodil jsem je,jsem nic nepodepisoval.Po pár měsících to zopakovali se stejným výsledkem.Je klid.No tak vidíš. OSA je fajn .
African Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 No tak vidíš. OSA je fajn . Vidlěls vůbec ten váš zlodějskej sazebník, cirkusy, školky, nemocnice Jsem normákně vystřílivjel, s tímhle nomrákně běžte do p....e !! Zítra, až se vzbdím, takm se vrátím, hi hi avscětlím, alme toot je docela síla A ty jsž u nich jakop ji?
Kalifx Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Vidlěls vůbec ten váš zlodějskej sazebník, cirkusy, školky, nemocnice Jsem normákně vystřílivjel, s tímhle nomrákně běžte do p....e !! Zítra, až se vzbdím, takm se vrátím, hi hi avscětlím, alme toot je docela síla A ty jsž u nich jakop ji?Nevěřím.
montemar Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 http://www.mkcr.cz/cz/autorske-pravo/caste-dotazy-508/... kdyby byla jen vosa.. člověk pomalu neví, kolika darmožroutům vlastně platit...
Jezevcik2 Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Vidlěls vůbec ten váš zlodějskej sazebník, cirkusy, školky, nemocnice Jsem normákně vystřílivjel, s tímhle nomrákně běžte do p....e !! Zítra, až se vzbdím, takm se vrátím, hi hi avscětlím, alme toot je docela síla A ty jsž u nich jakop ji?Jihoafrická vína bývají moc dobrá,ale velmi silná:-)
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Mně taky přijde roztomilé, že firmy, které hlásají, že kopírování zabíjí hudbu, dělají s hudbou třeba tohle.
long Odesláno 8. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2012 Jihoafrická vína bývají moc dobrá,ale velmi silná:-) A hlavně silná :-)))))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se