sodik Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Na konci roku bych si chtěl koupit k narozeninám Rolady. Líbí se mi tyto modely:1) GMT II Pepsi2) Datejust tmavý ciferník3) Submarinery černé Vubec se v jednotlivych modelech neorientuji, prozo nez zacnu studovat dopodrobna konkretni prosim o radu. Na jaky model, rok vyroby, strojek atd. bych se mel u jednotlivych typu zamerit, pokud mam nasysleno 80.000 kč. Chtel bych hodinky s jasnym puvodem, krabici atd, pokud mozno se servisem. Pokud je to utopie v teto cenove relaci neco poridit, sklopim hlavu a jdu do Omegy ) Diky moc.
Návštěvník Tada Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 GMT Pepsi... jediná možná volba.
lib Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) K jubileu, pokud Ti neni 90, patri hlavne poradnej mejdan. A pokud dosyslis jeste trochu (10-20), měl bys byt schopen poridit cokoliv z vyse uvedeneho. Bude to mozna chtit trochu casu, ale poridis. Treba gas prodava(-al) dnes Pepsi za necelych 90.Lovu zdar! Edit: byl to myslim gas. Spletl jsem si ho s kulixem, protoze oba jsou hrozne vysportovani Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem lib
Cyber Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Na suby a GMT II pepsi bude třeba dosyslit , na 36mm Datejusty jseš v pohodě i s rezervou. GMT II - prima komplikace - tři varianty ( pokud dokoupíš další dvě lunety )SUBY - klasika - lepší tah, extenze, větší vodotěsnost, lehce větší zvětšení datumu, lepší korunkaDatejusty - klasika, nejlevnější varianta v Tvém výběru. Nejmenší, bez komplikace, bez možnosti měnit lunety, nejusedlejší.
sibirnaya Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 za 80 leda ty DJ s papirama..
ladisu Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Na suby a GMT II pepsi bude třeba dosyslit , na 36mm Datejusty jseš v pohodě i s rezervou. GMT II - prima komplikace - tři varianty ( pokud dokoupíš další dvě lunety )SUBY - klasika - lepší tah, extenze, větší vodotěsnost, lehce větší zvětšení datumu, lepší korunkaDatejusty - klasika, nejlevnější varianta v Tvém výběru. Nejmenší, bez komplikace, bez možnosti měnit lunety, nejusedlejší. Cybere, jak to myslíš s těmi komplikacemi při dokoupení dalších lunet? (GMT II) A Datejusty přece mají komplikaci datum? Díky
Cyber Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) GMT II se dělaly ve verzi Pepsi, Coke, a černé, přehodím si za pár šupů koupenou lunetu a mám jiný hodinky ( vizuálně )JJ, pokud budu brát že komplikace je datum, tak ano, i Datejustym mají svou komplikaci. Což nic neměmí na tom, že jakoprvní Rolexy bych doporučoval raději GMT, nebo SUBY, ale servisované, s papíry za 80.000 je víc jak utopie. Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem Cyber
ladisu Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 (upraveno) Už rozumím. A ještě k těm GMT masterum, II mají průměr 40mm. A "jedničky". Já myslel, že se vyráběly menší (snad 38 nebo 36mm), na e-bay ale uvádějí taky 40. Nevíš, jak to je? A "jedničky" budou dražší, než "dvojky"? Edit: překlepy Upraveno 6. listopadu 2012 uživatelem ladisu
financ Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 Už rozumím. A ještě k těm GMT masterum, II mají průměr 40mm. A "jedničky". Já myslel, že se vyráběly menší (snad 38 nebo 36mm), na e-bay ale uvádějí taky 40. Nevíš, jak to je? A "jedničky" budou dražší, než "dvojky"? Edit: překlepy Něco ke studiu:http://gmtmasterhistory.com/
Cyber Odesláno 6. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2012 http://www.mondanionline.com/index.php?lingua=ennejlepší knihy co Ti rozšíří obzory, rozhodně doporučuju! http://stefanomazzariol.blogspot.cz/2009/07/rolex-gmt-master-ref-6542-articolo-in.htmlmálo známá stránka se spoustou informací http://rolexblog.blogspot.cz/asi nejlepší blog o Rolex
organic Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 (upraveno) S těmi 80 bys ses při troše štěstí mohl vejít se staršími Submariner 14060. Otázka, jestli letos, já se loni před Vánoci vešel se slušnou rezervou edit: Omega je kompromis a tak trochu krok zpět, vím o čem mluvím, jako bývalý majitel cca 10 hodinek té značky (nekamenovat, prosím) Upraveno 7. listopadu 2012 uživatelem organic
sodik Odesláno 7. listopadu 2012 Autor Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 měl jsem tušení, že bude problém se vejít do limitu. zkusím se poohlednout po GMT II 16 710, jestli na něco narazím, případně trochu připlatím. financ: stránka s GMT je bezva, vše na jednom místě. Není něco podobného pro Submarinery? Pokud by jsem zvedl vložené peníze, abych pořídil slušné GMT nebo Suby, kolik bych měl připlatit a na jaký model se podívat? Organic: ani je to krok z5 ( Omegy mám doma už dvoje
panedge Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Pokud si nekoupis keramicky Rolexy,nevidim Omegu jako krok zpet.Mrkni na novy PO a porovnej je z dvacet let starejma GMT Pepsi(je to stejna cenovka).
organic Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Nechci polemizovat na téma Rolex vs. Omega, je to jen můj osobní názor. Měl jsem nové Planet Oceany s kalibrem 8500 i Rolex Submariner a přes technickou vyspělost nových PO mám radši chrastící staré Rolexy.
bandicoot Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 sodik:Nový PO jsou výrazně nad GMT I (viz inzerce). Ale nový keramický Bondovky - tam se vejdeš. Jinak souhlasím s panem-edge, že Coax, keramika, spona... To je krok zpět možná jen na machrindexu značky výrobce, jinak je to nebe a dudy. Jak Montana se sedmi melodiema vs. Junghans Mega. Až seženeš GMT Master II za 80 nebo za "trochu příplatek", tak dej vedět.
Návštěvník dlubix Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 panedge - v čem jsou keramický Rolády lepší? Potřebuju, aby mi to už někdo konečně vysvětlil organic - moje slova
Jakubisko Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Nechci polemizovat na téma Rolex vs. Omega, je to jen můj osobní názor. Měl jsem nové Planet Oceany s kalibrem 8500 i Rolex Submariner a přes technickou vyspělost nových PO mám radši chrastící staré Rolexy. TESAT!!! I když moje další hodinky budou nejspíš právě 42PO8500 (jako doplněk ke starým SUBům)
sibirnaya Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 hele, staci se divat na ebay, za kolik to chodi. 14060 submariner nodate, 2000+, bez papiru sly ted za 3,4E. jo, pokud bys chtel explorer I s notama, tam se vlezes. ale zas maj jen 36mm. nejlevneji koupis z 40mm explorer II, pak je SubNoDate, pak je GMT, pak Sub, pak SeaDweller a nakonec Daytona. bavim se o modelech 1990 - 2005 rekneme. ja osobne jsem ted koupil 14060 nodate 2002 s papiram za kilo a myslim, ze je to slusna cena. bez papiru tu tusim sly nejaky 1990 za 91. submarinery bez papiru jsou 90-95, podle stavu, s papirama 100-105. cokoliv pod kilo od rolexu s notama ve 40mm je dobrej kauf.
stopa99 Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 panedge - v čem jsou keramický Rolády lepší? Potřebuju, aby mi to už někdo konečně vysvětlil organic - moje slovaMyslim ze je to len subjektivny pocit majitela niekomu viac vyhovuje nova spona nechrastici tah atd za seba mozem povedat ze som sa vzdy vratil od novych subov k starym jednoducho mi lepsie sedia a pre mna je velkou vyhodou ze si mozem sam menit lunety(podla nalady) A k teme tiez si myslim ze 80k je malo ale mozes skusit DJ a casom ich pripadne vymenit s doplatkom za sub alebo GMT.
m.n. Odesláno 7. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2012 Omlouvám se za OT, ale s těma vložkama lunet - děláte to teda? Já si říkal, jestli mě někdo neodsoudí, když mě to napadlo A origo se dělají jen černá a zelená na 16610? Ostatní je aftermarket? Díky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se