Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Mám se dnes rozhodnou kam pojedem na lyze mezi dachtein west a rausit. Byl jsem v zell am see, kaprunu, salbachu, kitzbuhlu (sakra jak se to píše) a nejraděj bych zase kitz nebo salbach (nejlepří apreski) tak kdybystě měl nekdo rady a argumenty proč tam nejet budu rád. nechci vypadat před ostatníma jak rejpal že nechci jet jen proto že jsem tam nebyl ale na druhou stranu proč jezdit jinam když vím kde se mi líbí ale třeba je to tam fajn tak jestli někdo znáte budu rád za info. díky

Odesláno

Mám se dnes rozhodnou kam pojedem na lyze mezi dachtein west a rausit. Byl jsem v zell am see, kaprunu, salbachu, kitzbuhlu (sakra jak se to píše) a nejraděj bych zase kitz nebo salbach (nejlepří apreski) tak kdybystě měl nekdo rady a argumenty proč tam nejet budu rád. nechci vypadat před ostatníma jak rejpal že nechci jet jen proto že jsem tam nebyl ale na druhou stranu proč jezdit jinam když vím kde se mi líbí ale třeba je to tam fajn tak jestli někdo znáte budu rád za info. díky

Nazdar,

interpunkce je pro Tebe asi nesmysl,co? Nedá se to číst. O tom, že ignoruješ i velká písmena vlastních jmen, tak nad tím bych i oči přihmouřil.

Abych nebyl jen OT, tak trochu znám jen Dachstein West, dalo by se říct, že je to rodinné středisko. S Kaprunem, natož se Saalbachem-Hinterglemem a Kitzbühlem se to nedá srovnat.

Rausit mi nic neříká.

Odesláno

Já bych si rád nechal poradit, sháním něco v termínu 21.12 - 26.12, doufám že ty první dny bude málo lidí.. Nejraději Itálie nebo Rakousko (hlavně tam to neznám).

Díky!

Odesláno

ja jezdim uz hodne let na Stubai a nemuzu si stezovat..

to už seš asi třetí co mi o tom říká a všichni máte společnýho jmenovatele "rolex" trochu se toho místa začínám bát :crying_anim:

jinak je rozhodnuto pojedem na dachstein west a v podstate to za me rozhodl marosh čímž mu děkuji a omlouvám se mu za moji gramatiku. (česky umím obstojně mluvit ale psaní mi jde velmi těžko když mám psát bez chyb a řekl bych objektivně že to asi ani nedokážu, ale bohužel jsem v čssr chodil jen do 4 tříd a chybí mi to)

Odesláno

ja jezdim uz hodne let na Stubai a nemuzu si stezovat..

Na Stubai chceš-li bydlet blízko lanovky bohužel jen tato možnost http://www.mutterberg.at/ . Jinak je to super(bohužel z mého pohledu trošku dál než tux,ale není to tak strašné)

Odesláno

jj, bydlis vetsinou v Neustiftu apod, tzn 20km pod ledovcem, takze kdyz se chces najebat, tak je ideal jet hotelovym shuttlem.. bary sou tam fajne, dokonce je nahore dobra hospoda, trochu drazsi, ale varej fakt dobre, je to spravnej ulet.

5232_2_schaufelspitz_andreschoenherr_DSC5894.jpg

Odesláno (upraveno)

to už seš asi třetí co mi o tom říká a všichni máte společnýho jmenovatele "rolex" trochu se toho místa začínám bát :crying_anim:

jinak je rozhodnuto pojedem na dachstein west a v podstate to za me rozhodl marosh čímž mu děkuji a omlouvám se mu za moji gramatiku. (česky umím obstojně mluvit ale psaní mi jde velmi těžko když mám psát bez chyb a řekl bych objektivně že to asi ani nedokážu, ale bohužel jsem v čssr chodil jen do 4 tříd a chybí mi to)

Tak to sorry za ten "pojeb", tohle mě nenapadlo, že jsi inostraněc. Na první pohled to nevypadalo, kromě čárek vše v oukeju.

Potrefená husa kejhá aka já. V mé oblíbené Val Gardeně si při objednávce jídla dokážu spojit basic english und basic deutsch v jedné holé větě.

Teda pokuď neobsluhuje šikovná Slovenka nebo není po ruce profesor z Norska.

Když už tady padají další tipy na lyžařské oblasti, tak já doporučuju už výše zmíněnou Val Gardenu, perlu Jižního Tyrolska.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem marosh
Odesláno
<br />Tak to sorry za ten "pojeb", tohle mě nenapadlo, že jsi inostraněc. Na první pohled to nevypadalo, ....<br />
<br /><br /><br />jo v klidu. já jsem čech. narodil jsem se tady a žiju tady jen mě rodiče na 5 let odtáhly mimo a ta základka mi prostě chybí ale popravdě si myslím že i kdybych chodil 8 let do české tak velkej rozdíl v tom nebude. jsem ignorant
Odesláno

jj, bydlis vetsinou v Neustiftu apod, tzn 20km pod ledovcem, takze kdyz se chces najebat, tak je ideal jet hotelovym shuttlem.. bary sou tam fajne, dokonce je nahore dobra hospoda, trochu drazsi, ale varej fakt dobre, je to spravnej ulet.

Tak to je nádherajawdrop.gif .Za tohle se asi oplatí i připlatit,protože to je krása.Víc fotek by nebylo?

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Zásadně Nassfeld. Jezdí se tam Světový pohár, super noční lyžování na sjezdovce dlouhé přes dva km, nejdelší kabinovka v Evropě, spousta sněhu. Vřele doporučuji.

Edit - kdybys jel někdy do Švýcarska tak zkus Crans Montanu. Tam jsem jezdil ještě do loňska, kdy jsem ještě udělal posledních pár obloučků. V podstatě jsem už jezdil jen tam. Podle mě asi nic lepšího nenajdeš kromě Zermattu, ale tam jsou samé těžké sjezdovky takže to není pro každého. Každopádně ten pohled na horské masivy, které máš kolem sebe za to stojí. Na konci jsem tam už nemohl, to jsem byl už jako moucha, tam bych se už zabil.

Upraveno uživatelem Snow
  • Po roku...
Odesláno

Potřeboval bych poradit kam do Rakouskych Alp na lyžování koncem února.

Hledám místo:

- Vhodné pro naučení se dětí, ktere na lyžích jeste nestaly - 6, a staly ale neumí - 12

- Rad bych si zalyzoval i ja :-)

- Osvědčené ubytovani a restaurace

- Odjezd z Olomouce, tak i geograficky ne úplne nejdal

Díky

Odesláno

Doporucim ti Katschberg, z Brna 440 km. Vesnice 1600m nad morem, hodne ubytovani primo u sjezdovky. Byl jsem v hotelu Sonnalm, je to klasicky rakousky rustikalni styl, zadnej prepych, ale fakt dobre vari, na modrou sjezdovku pro deti je to 30m. Nebo zkus tamtez hotel Cristallo, ten je o level vys, tam se chystam priste. Je taky primo u svahu. Mne se tam moc libilo, malej brazdil modrou a cervenou a hned vedle je i cerna, tak jsme byli porad v kontaktu.

Potřeboval bych poradit kam do Rakouskych Alp na lyžování koncem února.

Hledám místo:

- Vhodné pro naučení se dětí, ktere na lyžích jeste nestaly - 6, a staly ale neumí - 12

- Rad bych si zalyzoval i ja :-)ec

- Osvědčené ubytovani a restaurace

- Odjezd z Olomouce, tak i geograficky ne úplne nejdal

Díky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...