Návštěvník včelka Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Ahoj všichni, můj kolega a kamarád který je magor do hodinek mě tak dlouho povídá o hodinkách,že mě tak trochu nakazil.Tak jsem se rozmyslel si koupit nějaké lepší.Mám sice dvoje automaty od Seika,ale chtěl bych nějaké quartzky,říkejme tomu pracovní hodinky. Líbí se mi dva kousky a to Longines Hydroconquest a Omega Seamaster.Psal jsem si o cenu hodinek do Zlína hodinářství Goldeligius a přišla mi odpověď a dokonce mi pán psal,že je to úplně jedno,quatrz,jak quartz,jenže tomu moc nevěřím. Proto bych potřeboval poradit od profíků. Předem moc díky
mlsoun1 Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Ahoj,osobně se přimlouvám za Omegy.Větší prestiž a nemůžu si pomoct,jsou i hezčí. U Longinesů mi vadí jediná věc a to je ta ochrana kolem korunky.Problém při ohybu zápěstí. Pro mě prostě Omegy
Frantik Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Urcite Omega. Hydroconquest jsou megahnusny hodinky.
maccin Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Za mě určitě Omega jsou výše.
Daemonultimate Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Nejen Bondova volba:Omega
gougy Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Seamastery, bez diskuze jiná liga (i když vnitřnosti nejspíš úplně stejné, prestiž značky, legendární design a garantovaná kvalita provedení by u mě byla rozhodujícím faktorem)
Micey Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Nic proti Longinesu, ale zrovna Hydroconquest se jim moc nepovedly. Na obrázku to neni tak zlý, ale naživo je Seamaster o pár pater vejš.. rozhodně mnohem vejš, než by se dalo podle rozdílu cen hádat.
sashator Odesláno 17. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2012 Longines mám jako značku rád, ale pokud bych měl vybírat mezi ní a Omegou, tak jednoznačně vítězí Omega- prestiž, design a hlavně osobní sympatie k této značce...quartz strojek neřeš, tam to podle mého bude opravdu na stejné úrovni
Marfael Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Ja pujdu proti proudu,mne se vic libi Longines a jsou pro me zajimavejsi.
semi001 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Za mě Omega. Osobně jsem je měl a byly super. Desing, přesnost - prostě za mě dokonalý quartzky
Ondoni Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Sice jsem zatím ani jedny nevlastnil, ale za mě Omega...za nějaký čas budu asi stát před podobným rozhodováním, ale Longines budou reprezentovat legen (počkej si) dární potápky, což bude asi krapet složitější než v Tvém případě...
Qwuiddo Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Za mě taky omega! Od londžínů se mi hydroconquest vůbec nelíbí. Naopak se mi líbí conquest (gmt).
pedro17 Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Ja som tiež za Omegy Seamastery, ale s menším priemerom medium size tuším to je 35,6 tie 41 sa mi zdajú veľké mám radšej decentnejšie modely
cretino Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 19. listopadu 2012 Tiez sa priklanam za Omegy, oproti Hydroconquestom su to ina liga
Návštěvník včelka Odesláno 21. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2012 Tak Vám všem děkuji za rady pánové.Tož to tedy budou ty Omegy.Jak je budu mít,tak je vystavím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se