Návštěvník Kamil Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Mrkněte se laskavě na moderátorský tým. Já nebudu vůbec zasahovat kromě otročiny v mazání spamů a vyřizování reportů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Ať hledám jak hledám, chybí mi tam moje jméno... To by teprva měli po ptákách, odešli by sami... Ale YPO to zvládne taky, věřím tomu, že staré koště s novejma štětinama dobře mete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quequeek Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Áno gotham potřebuje znovuzrození :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 ...je potřeba to tu mydlit hlava nehlava (demokracie a liberalismus je bohužel i o samopalech) a bez zbytečných keců = konec konců to víš sám ==== je tu bordel a svoloč jako nikdy nebyla.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seh1 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 (upraveno) Provokuješ marně, Kamile. Ypovi do hlavy nevidím, ale v jeho úsudek mám oproti úsudku Tvému důvěru. EDIT: A tím končím svou debatu na téma fungování serveru. Akorát se vířej' úplně zbytečný emoce a výsledek se nedostaví. Upraveno 18. listopadu 2012 uživatelem carpaccio Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ?po Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 ... nadpis vlákna je naprosto správný .... ... nebudu na vás mít tolik času jako za mlada, ale vyzobu si vás zpětně = kdo mě zná tak ví, že neřeším, nedopisuji si, a konám - He He takže začneme mazat a vylučovat z kolektivu = ty hodný na pár hodin a ty zlý navěky ---- Franto ? Heh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Ypo je dobra volba, o tom zadna. Btw., na jak dlouho to ma Pleva? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Este ze uz sem moc nechodim.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Kewl. Padni komu padni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hajek Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Pry Gothem... he tak hodne zdaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2012 Jak ho dostanu zpět na ignore list? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Tak já radši dobrovolně a sám ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 ... nadpis vlákna je naprosto správný .... ... nebudu na vás mít tolik času jako za mlada, ale vyzobu si vás zpětně = kdo mě zná tak ví, že neřeším, nedopisuji si, a konám - He He takže začneme mazat a vylučovat z kolektivu = ty hodný na pár hodin a ty zlý navěky ---- Franto ? Heh No co, neda se nic delat. Holt nejsme socialni sit, takze i asocial muze bejt moderator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Sice nevim, kde se da najit moderatorsky tym, ale jsem rad, ze to YPO vzal . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leclerc Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Ve spodní třetině hlavní strany fóra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Mám radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 19. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2012 Sice nevim, kde se da najit moderatorsky tym, ale jsem rad, ze to YPO vzal .Nelisej se; i hodni to mají na par hodin. Slysels dobre, ne? Ted bude lepsi zalezt na matrace a moc se nepripominat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se