Přejít na obsah

Máte všichni po ptákách!

Návštěvník Kamil

Doporučené příspěvky

Návštěvník Tada

Ať hledám jak hledám, chybí mi tam moje jméno... To by teprva měli po ptákách, odešli by sami...

Ale YPO to zvládne taky, věřím tomu, že staré koště s novejma štětinama dobře mete :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Kamil

:clap:

...je potřeba to tu mydlit hlava nehlava (demokracie a liberalismus je bohužel i o samopalech) a bez zbytečných keců = konec konců to víš sám ==== je tu bordel a svoloč jako nikdy nebyla....

Odkaz ke komentáři

Provokuješ marně, Kamile. :)

Ypovi do hlavy nevidím, ale v jeho úsudek mám oproti úsudku Tvému důvěru.

EDIT: A tím končím svou debatu na téma fungování serveru. Akorát se vířej' úplně zbytečný emoce a výsledek se nedostaví.

Upraveno uživatelem carpaccio
Odkaz ke komentáři

Návštěvník ?po

... nadpis vlákna je naprosto správný ....

... nebudu na vás mít tolik času jako za mlada, ale vyzobu si vás zpětně :smile_anim: = kdo mě zná tak ví, že neřeším, nedopisuji si, a konám - He He

takže začneme mazat a vylučovat z kolektivu = ty hodný na pár hodin a ty zlý navěky ---- Franto ? Heh :D

Odkaz ke komentáři

... nadpis vlákna je naprosto správný ....

... nebudu na vás mít tolik času jako za mlada, ale vyzobu si vás zpětně :smile_anim: = kdo mě zná tak ví, že neřeším, nedopisuji si, a konám - He He

takže začneme mazat a vylučovat z kolektivu = ty hodný na pár hodin a ty zlý navěky ---- Franto ? Heh :D

No co, neda se nic delat. Holt nejsme socialni sit, takze i asocial muze bejt moderator smile_anim.gifsmile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...