Dali Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Ještě májí v nabídce zlatý prsten s briliantem. https://www.tchibo.de/Solitaer-Ring-p400028506.html?cs=1
Elmagico Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 V 29. 11. 2012 v 8:51, Dali napsal: Ještě májí v nabídce zlatý prsten s briliantem. https://www.tchibo.d...28506.html?cs=1 Pozlátené ak som si to dobre preložil..A je tam zirkonium
Dali Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 V 29. 11. 2012 v 8:54, Elmagico napsal: Pozlátené ak som si to dobre preložil..A je tam zirkonium Dobře jsi přeložil. Omlouvám se za nepochopenou ironii.
mischa Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 V 27. 11. 2012 v 22:57, Ilario De Meo napsal: Jestli je to regulerní tourbillon, tedy obíhající jednou za minutu, nebyl bych tak přezíravý. Samozřejmě, že ten produkt srovnání se Mrakodrapovými JLC nesnese. To ale neznamená, že to nemůže být pěkná podívaná, stejně jako ten Seagull tourbillon, co tu kdysi proběhl prodejní sekcí.Pravda, je úchylnost, když Číňan zkonstruuje tourbillon, který se ani zdaleka nevejde do COSC tolerancí, ale pořád věřím, že bych dokázal pár večerů promrhat pohledem na ten rotující zázrak. Za ty peníze je to lepší než kabelovka nebo sbírka DVDček. A proč by se tam neměl vejít?
NIGHTinGALE Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Kdyby tam bylo napsaný Breket, tak se všichni poserete a budete je chválit.Ale protože je prodává Čibo, tak je to nutně šunt? (navíc tam ten kafař ani není uvedenej, na ciferník je název bývalé luxusní hodinářské firmy)
jencekgs Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 V hodinkách se nevyznám, ale mě se líbí moc. Kdyby byly u nás, asi bych neodolal.
Mirek Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Sakra, hodinky v Tchibu, tak to je průser, matka je schopná mi je koupit . Až bude Tchibo vyrábět auta, budeme mít na 100% jedno v garáži...
Rs. Odesláno 29. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 29. listopadu 2012 Šunt jako takový to není, ale do COSC se to dle specifikací nevleze (taky nechápu proč). 500Euro je dost, až 500USD tak akorát ... (celkem běžně se draží pod různými labely ...)Cifr kupodivu rozumný. "Zajímavé" hodinky ? - je to jednoduché reálné 1min turbo, manuál, podíl ruční práce nebude velký - viz rytí strojku, je to pro uzpůsobené pro automaty. Na druhou stranu zajímavější volba (za ty peníze) než hafo průměrné německé + swiss. Odhodlávám se je koupit už nějaký ten pátek a vždycky se najde něco jiného ...
NIGHTinGALE Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Kluci, nevíte někdo, kdo teď vlastní Gold Pfeil a kdy došlo k tomu, že už jsou asi čínští? Protože pro tuhle značku vytvořilo v minulosti speciální adici "The Seven Masters" těchhle 7 řízků: gpap11 - Antoine Preziuso, The Leather Watchgpsa11 - Svend Andersen, The Pupitre Watch with 24 Hour Dialgpur11 - Urwerk - Designed by Martin Frei & created by Thomas & Felix Baumgartner, Reserve De Marche gpvc11 - Vincent Calabrese, Jump Hour with Date gpvh11 - Vianney Halter, Jump Hour with Moon-phases gpbl11 - Bernhard Lederer, Regulator with Dual Time & Calendar Week Counter gpfj11 - Frank Jutzi, Regulator with Moon-phases
Georf Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Tady máte hodinek Tchibo slušnej výběr - až dole na stránce. Takže vesele vybírejte....
Eman2208 Odesláno 30. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2012 Pánové, já nevím, ale já z Tchiba hodinky darem dostal a pominu-li vše již napsané, tak ač bez turba, tak ty moje skeletony dělají +1 za 72 hodin, což hned tak žádné neumí.Tuty:
mischa Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 V 29. 11. 2012 v 21:22, Rs. napsal: Šunt jako takový to není, ale do COSC se to dle specifikací nevleze (taky nechápu proč). 500Euro je dost, až 500USD tak akorát ... (celkem běžně se draží pod různými labely ...)Cifr kupodivu rozumný. "Zajímavé" hodinky ? - je to jednoduché reálné 1min turbo, manuál, podíl ruční práce nebude velký - viz rytí strojku, je to pro uzpůsobené pro automaty. Na druhou stranu zajímavější volba (za ty peníze) než hafo průměrné německé + swiss. Odhodlávám se je koupit už nějaký ten pátek a vždycky se najde něco jiného ... Jedině díky té širší specifikaci to mohou prodávat tak levně. Kdyby stroje museli zkoušet a regulovat, museli by to prodávat o mnoho dráž. A kdyby na to chtěli oficiální COSC, stály by tolik, že by to už moc lidí nekoupilo. Tím není firmou řečeno, že hodinky nejsou schopny spnit chronometrové požadavky. Mám doma vícero obyčejných hodinek s Etou 2824, nebo 2892 a mnohé z nich ty normy splní bez problémů. Dokonce jsou známé stroje s kolíčkovým krokem /takový větší budík/, jejichž chod je překvapivě velmi, velmi přesný. Když Eta vyrobila exklusivně pro Omegu "obyčejné" turbo, chtěli za něj tuším 58000 Eur. O nějaké zvýšené přesnosti, nebo chronometrové certifikaci tam též nic nebylo.... Totéž Danielsův krok, nic převratného se tím nezískalo, přesnost není lepší, než u běžného kvalitního kotvového kroku. Ostatně, obyčejné turbo je u náramkových hodinek technologický anachronismus, bylo myšlené pro kapesní hodinky, které drtivou většinu času strávily ve svislé poloze, ať v kapse, nebo na stolním věšáčku a kde činnost turba měla jednoznačně pozitivní vliv na chod. Podobný omyl je třeba chronometrový krok u kapesních hodinek. Tam se předpokládalo, že hodiny vybavené tímto krokem budou ve stejné poloze zavěšené v kardanu, ne že se s nimi bude hýbat a hrkat v kapse u vesty... Proč to píšu? Protože většina takových technických vychytávek se nevyrábí velkosériově proto, aby hodinky lépe chodily, ale proto, aby u nich bylo možno technologické řešení obdivovat. A to je případ jak chronometrového kroku, tak turba. A to koukání na turbo, když Vás něco s..e, to je k nezaplacení... A že je čínské? To mi vůbec nevadí. Je jen otázka času, kdy přijdou s gyroturbem, které bude dražší, ale též funkční. Když dostali člověka vlastními silami do vesmíru, nějaké gyro pro ně nebude problémem. A nikoho nezajímá, jestli měl jejich kosmo/astronaut na palubě stejný komfort, jako amíci... Já jim držím palce a přeju si, aby to gyro udělali stejně dobře, jako obyčejné turbo a hlavně- co nejdříve.
filo-boxer Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 V 1. 12. 2012 v 20:00, mischa napsal: ... A že je čínské? nemám rád Číňany. Jednoho mám v práci a je to debil. Neumí se chovat a je nechutný. Nemám ho rád.
mischa Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 V 1. 12. 2012 v 20:14, filo-boxer napsal: nemám rád Číňany. Jednoho mám v práci a je to debil. Neumí se chovat a je nechutný. Nemám ho rád. nemám rád Čechy. Mám jich v práci hromadu a většina z nich jsou debilové. Jsou to prasata nevychovaný, k tomu ještě závistivý a arogantní. Fakt je nemám je rád. Totéž platí o Američanech, Angličanech, Němcích, Italech, Rusech a Japoncích. Ještě bych pár národností našel, ale s těmi už zas tak často do styku nepřijdu. Ale určitě to budou skoro všichni taky debilové. Ehm, teď jsem se nějak rozvášnil a nemohu si vzpomenout, jak to souvisí s kvalitou neživého čínského turba, nemůže mi to někdo připomenout? Jsem debil, jako většila lidí kolem mě..... Kuuwa Rakušani a Srílančani, to jsou asi největší debilové, ted jsem si vzpomněl....
NIGHTinGALE Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 V 1. 12. 2012 v 20:14, filo-boxer napsal: nemám rád Číňany. Jednoho mám v práci a je to debil. Neumí se chovat a je nechutný. Nemám ho rád. Tak ho sežer na Vánoce místo kapra
filo-boxer Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 V 1. 12. 2012 v 23:00, mischa napsal: nemám rád Čechy. Mám jich v práci hromadu a většina z nich jsou debilové. Jsou to prasata nevychovaný, k tomu ještě závistivý a arogantní. Fakt je nemám je rád. Totéž platí o Američanech, Angličanech, Němcích, Italech, Rusech a Japoncích. Ještě bych pár národností našel, ale s těmi už zas tak často do styku nepřijdu. Ale určitě to budou skoro všichni taky debilové. Ehm, teď jsem se nějak rozvášnil a nemohu si vzpomenout, jak to souvisí s kvalitou neživého čínského turba, nemůže mi to někdo připomenout? Jsem debil, jako většila lidí kolem mě..... Kuuwa Rakušani a Srílančani, to jsou asi největší debilové, ted jsem si vzpomněl....Nemce mam rad. Americanu, rusu a japoncu moc neznam tak nevim, anglicani fajn, italove taky....ale ja jsem nejlepsi, to je jasny. Jinak vsechno debilove. V 2. 12. 2012 v 10:11, NIGHTinGALE napsal: Tak ho sežer na Vánoce místo kapra Vzdyt pisu, ze je nechutnej.
Honza.manta Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 V 1. 12. 2012 v 23:00, mischa napsal: nemám rád Čechy. Mám jich v práci hromadu a většina z nich jsou debilové. Jsou to prasata nevychovaný, k tomu ještě závistivý a arogantní. Fakt je nemám je rád. Totéž platí o Američanech, Angličanech, Němcích, Italech, Rusech a Japoncích. Ještě bych pár národností našel, ale s těmi už zas tak často do styku nepřijdu. Ale určitě to budou skoro všichni taky debilové. Ehm, teď jsem se nějak rozvášnil a nemohu si vzpomenout, jak to souvisí s kvalitou neživého čínského turba, nemůže mi to někdo připomenout? Jsem debil, jako většila lidí kolem mě..... Kuuwa Rakušani a Srílančani, to jsou asi největší debilové, ted jsem si vzpomněl....Nikdy nepij sám - to je highway to hell. To radši pojď někdy do hospody v doprovodu jednoho nebo více českých debilů - já se do té skupiny hlásím jako první zájemce.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.