Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
Odesláno

NEVÍTE co je tohle za model? ten je taky suprovej, jen se obávám vysoké ceny...násobek orientu co jsem je prsknu výše

sbgr059_1.jpg

Ted čtu název souboru SBGR051...tak jsem si sám odpověděl na otázku a ještě info o ceně,

je to 10 násobek ceny výše zobrazených orientů (RAKUTEN 35,400 YEN - cca 7500 Kč)

Odesláno

NEVÍTE co je tohle za model? ten je taky suprovej, jen se obávám vysoké ceny...násobek orientu co jsem je prsknu výše

Ted čtu název souboru SBGR051...tak jsem si sám odpověděl na otázku a ještě info o ceně,

je to 10 násobek ceny výše zobrazených orientů (RAKUTEN 35,400 YEN - cca 7500 Kč)

http://www.seiyajapan.com/product/S-SBGR051/Grand-Seiko-SBGR051.html

jo, stoji o 'neco' vic jak ty orient star, ale jsi o nekolik stupnu vyse, presnost je mozna i lepsi nez u COSC...

Odesláno (upraveno)

Důležité je neporovnávat hrušky a jablka dohromady. Orient star není ekvivalent Grand Seika. Tam je potřeba se zaměřit

na Royal Orient (rozdíl v kvalitě ve srovnání s GS nejsem schopen posoudit) ale cenově se minimálně některé modely

RO v této hladině pohybují. Na příklad tyto za 4,900 babek  (http://www.tokyo-toyz.com/proddetail.php?prod=ROYALORIENTWE0011JB)

post-21642-0-15072000-1366701285_thumb.jpg

post-21642-0-21304400-1366701561_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Flipik
  • po 2 týdnech...
Odesláno

pravdu díž, hrušky a jablka nelze porovnávat. ale v jednoduchosti je krása a tenhe cifr je nějakej přezdobenej tím vnitřním kroužkem který je přerušený datumovým okénkem.

jistě skvělý stroj, ale ..........

Odesláno

pravdu díž, hrušky a jablka nelze porovnávat. ale v jednoduchosti je krása a tenhe cifr je nějakej přezdobenej tím vnitřním kroužkem který je přerušený datumovým okénkem.

jistě skvělý stroj, ale ..........

myslím, že toto je exkluzívní japan made top kvalita ohne wenn und aber...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...