Přejít na obsah

Chronoshop.cz

kubson

Doporučené příspěvky

pláště měly stejnou velikost, já su prostě švihák! červené ponožky atd.  :whistling:

attachicon.gifsvihak.jpeg

sluší pánovi... švihák lázeňský, vzor Karlsbad wunderbar :)

PS. Jakubisko už má i žluté :D

No fakt.....nebyl jsem na tom v roce 1988 líp? Uááááá  :giljotiini: . Já chci stroj času..... :death:

Cyrdo woe, tys měl vlasy? A dlouhý? To mě poser... :P

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 509
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak zase pár seriózních fotek. Hoši jednají se zástupci našich značek: Tady konkrétně se Stephanem Lackem, prezidentem firmy Glycine.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Z.
Odkaz ke komentáři

Co nám pan prezident Lack předvedl, si můžete přečíst na našem blogu:

http://blog.chronoshop.cz/?p=1248

M.j. třeba koncept chronografu Airman Airfighter

Ovládání funkcí bude zcela inovativně umožněno posuvným tlačítkem na levé straně pouzdra.

Odkaz ke komentáři

Zdravím do "chronošopy".

Mám prosbičku.

Jistou dobu jsem pokukoval po těchto Autran Viala.

Sice momentálně je můj zájem někde jinde,ale do budoucna kdo ví?

Nicméně zatím nemám možnost okouknout je na živo a na netu jsem našel jen těch pár oficiálních fotek.

Nikde jsem nenašel jejich  foto ze zadní strany,bylo by možné hodit sem nějakou fotečku?

Případný dík.

Odkaz ke komentáři

Zdravím do "chronošopy".

Mám prosbičku.

Jistou dobu jsem pokukoval po těchto Autran Viala.

Sice momentálně je můj zájem někde jinde,ale do budoucna kdo ví?

Nicméně zatím nemám možnost okouknout je na živo a na netu jsem našel jen těch pár oficiálních fotek.

Nikde jsem nenašel jejich  foto ze zadní strany,bylo by možné hodit sem nějakou fotečku?

Případný dík.

tady to je:

Odkaz ke komentáři

Chtel bych tohle vlakno vyuzit k nasledujicimu dotazu: Zaujaly me nove Sinn 104 a zajima me, jestli se vam v Basileji podarilo sehnat nejake dalsi informace k tomuto modelu - planuje se rozsireni a vytvoreni cele rady 104 podobne jako je tomu u 103 - tedy verze s akrylatem a/nebo obycejnou treci celocernou lunetou, GMT, bez otocne lunety? Pripadne kdy by mely jit tyto modely na trh (fantaziruju, ale treba neco vite a mate povoleni to poslat dal...)? A ted vic na zemi - kdy budou 104 na chronoshopu? Predem diky za odpoved!

Odkaz ke komentáři

Superskvely jsou T2 na silikonu.

Vhodna velikost, kruta vodotesnost, titan, bezpecnostni luneta, tegiment, Ar a to vse v soudku. Wow...

Zaujala me nebreitlingovska politika "velikost vs. WR" u T1 a T2 - 45mm/1000m, 41mm/2000m.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Máš pravdu, budou to velmi pohodlné a technicky skvělé potápky. Ideální na slabší zápěstí (zvláště tedy ty T2).

Odkaz ke komentáři

Hmm krasa :wub:

Doufam ze k fotkam brzo pribyde i nejaky povidani o Sinn novinkach ;)

Ty T2  by byly na moje 17cm zapesti jak delany 41mm prumer, 13mm vyska, krasnych 60g + dalsi vychytavky, ale U1 mne prece jen berou o neco vic(univerzalnejsi, originalnejsi, toolovejsi IMHO)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...