klobadysek Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 Zajimalo by me zda jsou tu lide kteri maji radi i umeni, to je jsou ochotni nejaky original sochu, malbu nebo graficky list byt nedrahy a od nevehlasneho autora koupit. Skladba tohoto diskuzniho fora je ruznoroda, ale z mnoha prispevku mam pocit ze je tu dost lidi s rozhledem kteri chapou, ze nejen auto co se umyje samo a poslednim modelem lednicky nejen ziv je clovek. Nic timto nesleduji ale jsem zvedav zda se nekdo ozve.
MarvinX Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Odesláno 18. února 2007 Určitě se tady tací najdou, například já jsem věrným zákazníkem nakladatelství Bonaventura. Něco pěkného se tam dá vždy najít (malonákladové tisky knih, grafické listy, ruční tisky, originální grafiky a další). Na velké umění (tááákhle veliké sochy a obrazy) zatím nemám prostory ani peníze.
Cyber Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Občas něco koupím. Většinou nedrahý, a většinou od známého, žijícího, českého autora. Lidi co znám, nakupují na aukcích, a nebo přes galerie.
falkkon Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Ale umění tady máme rádi všichni.Copak taková díla jako Blancpain,IWC,Lange Söhne jsou jenom hodinky??
Kocour Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Na sochy mám malý byt :-) Na obrazy nemám moc prostoru na stěnách, a tak radši chodím na výstavy. Naposledy v sobotu na dekadenci v Obecním domě ("V barvách chorobných".) Poslední umělecké dílo, které jsem koupil, byly kapesní hodinky Zenith z roku 1900 :-)
Foundryman Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Poslední akvizicí byl olej "Karneval v Benátkách" od Renate Koblinger (A), jinak mám doma docela dost grafik a pár olejů.
NIGHTinGALE Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Odesláno 19. února 2007 Mno, já dnes byl v Táboře na služební cestě a po obědě se stavil v jednom antiku. Hodinky tam ale neměli. Jen jedny ošklivé malé kulaté Omegy za 7.500 Kč. Jinak nic. Ale koupil jsem si tuhle věcičku - krásná, pokrytá patinou, bez poškození. Asi je to nesvatá kropenka či svícen na černou mši Je to zdobené hlavami kozlů a ukončené kopyty. Z legrace jsem to hodil na Aukro, ale nastavil dost velkou "vyhrazenou cenu", aby se to neprodalo. Prostě mě zajímá, kam až se to případně vyšplhá. Zbavovat se toho nechci. Líbí se mi to. Nevím, jestli je to staré či nějaká moderní ptákovina bez ceny, ale líbí se mi to dost. Snad se Lasenic, Levi, Kabelák či Griesse neobracejí v hrobě
norsi Odesláno 20. února 2007 Nahlásit Odesláno 20. února 2007 Night: Dobrej ulovek... Ja si bohuzel original umeni nekupuju, pac se mama v dany oblasti pohybuje (obrazy, knihy atd. + ma znamej galerii), takze sem docela vybiravej a veci, co se mi libej jsou bohuzel nezaplatitelny. Takze mam po byte akorat repliky, pac ono je tezky, kdyz se clovek prolistuje kvantama katalogu a zjisti, ze urcitej obraz je ten pravej, rozhodnout pro jinej, byt original. Ale alespon mam teda obrazy jako repliky na platne (az na jeden, ale tam je jenom otazka casu nez bude taky replika na platne). Ale celkove me zajimaj akorat (rad se podivam na vsechno, ale do bytu akorat moderni) moderni veci a celkove mam byt spis ve stylu "moderniho minimalismu", takze mam obrazu relativne malo...
hciq Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Umění nekupuju, bývá mi však občas darováno. Používám ale čmárání jako autopsychoterapii, nebo místo fotáku, zachytíš tím něco navíc, čmárám všude. A pak mě to taky tak trochu živí.
hciq Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Mno, já dnes byl v Táboře na služební cestě a po obědě se stavil v jednom antiku. Hodinky tam ale neměli. Jen jedny ošklivé malé kulaté Omegy za 7.500 Kč. Jinak nic. Ale koupil jsem si tuhle věcičku - krásná, pokrytá patinou, bez poškození. Asi je to nesvatá kropenka či svícen na černou mši Je to zdobené hlavami kozlů a ukončené kopyty. Z legrace jsem to hodil na Aukro, ale nastavil dost velkou "vyhrazenou cenu", aby se to neprodalo. Prostě mě zajímá, kam až se to případně vyšplhá. Zbavovat se toho nechci. Líbí se mi to. Nevím, jestli je to staré či nějaká moderní ptákovina bez ceny, ale líbí se mi to dost. Snad se Lasenic, Levi, Kabelák či Griesse neobracejí v hrobě no nic ve zlém, já bych spíš hádal na nějaký myslivecký motiv než Bafometovy hlavy patnáctého tarotového arkána. Takže Petr z Lásenice může dál nerušeně odpočívat.... za křivdu slabosti těch kteří mohli být silní, a za slabochy, kterým byla do rukou dána vláda
31682 Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 no nic ve zlém, já bych spíš hádal na nějaký myslivecký motiv než Bafometovy hlavy patnáctého tarotového arkána. Takže Petr z Lásenice může dál nerušeně odpočívat.... za křivdu slabosti těch kteří mohli být silní, a za slabochy, kterým byla do rukou dána vláda Myslivecký motiv vylučuji! Ti totiž mají aspoň nimimální představu jak mají zviřátka vypadat Tohle stvořil buď poloblb zcela závislý na knihách D. Browna nebo genius jako S. Dali
vanderB. Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 to je spis nejaky okultni plivatko...
norsi Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 to vanderB: Taky by bylo pomerne zajimavy v tom donest k lekari ranni moc :-))))
NIGHTinGALE Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Óóóóó, děkuji za cenné rady a tipy Jsem to "okultní plivátko na ranní moč myslivců" hodil na Aukro. Vyvolávací cena 500Kč. Je to tam dva dny a už je to na 510Kč. Asi to draží nějaký myslivec Ale vyhrazenou cenu jsem dal sakra vysokou, aby se to neprodalo. Takže mají smůlu, ti myslivci
hciq Odesláno 21. února 2007 Nahlásit Odesláno 21. února 2007 Óóóóó, děkuji za cenné rady a tipy Jsem to "okultní plivátko na ranní moč myslivců" hodil na Aukro. Vyvolávací cena 500Kč. Je to tam dva dny a už je to na 510Kč. Asi to draží nějaký myslivec Ale vyhrazenou cenu jsem dal sakra vysokou, aby se to neprodalo. Takže mají smůlu, ti myslivci výýýýýýýýýýborně jsi prolnul naše bláboly :lol:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se