N4M Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 Pěknou novou fůru uhlí na složení, kratší řetěz ke dřezu, předplatné časopisu klubu přátel žehu.... Nebo něco praktického, to mají ženy rády: nový vysavač, novou žehličku, motorovou pilu... Já jsem se manželku snažil přesvědčit k polygamii, argumentoval jsem, že by se mohly holky trochu podělit o domácí práce, ale hodila po mě pánev... Litinovou... Takže ty to máš jasný - novou litinovou pánev
dknespl Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 "Diamonds Are a Girl's Best Friend" a "Diamonds are Forever"
žabák Odesláno 9. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2008 (upraveno) "Diamonds Are a Girl's Best Friend" a "Diamonds are Forever" Teprve až mi koupí nějakýho toho astona martina, waltra PPK a OMEGY Ale teď vážně, je-li vaše přítulkyně aspoň trochu ženská, tak doporučuju tohle: www.sari.cz Upraveno 9. prosince 2008 uživatelem žabák
laskajefajn Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Jsem zoufalý protože vůbec nemám nápad.Co Vy? Už máte něco pod stromeček???
tyfo Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 tak to je velky problem, ani ja ani moje draha polovicka nevime co chceme na vanoce Asi to nejak odbudu kosmetikou a tak. Nabizel jsem treba hodinky a tak ale pry by se o ne moc bala. Sperk = lezak u ostatnich. Obleceni - tak to sam nedokazu. Nejlepsi je to pro deti to je jen otazka penez ty chcou skoro vse. A to nejhorsi je ze netusim co pro mne, hodinky co by se mi libily jsou mimo rozpocet celych vanoc. Nebo jsou nedostupny.
sibirnaya Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 prsten se sutrama, nausnice se sutrama a hodinky se sutrama.
brett Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 prsten se sutrama, nausnice se sutrama a hodinky se sutrama. začínáš být dost nechutnej .... :-)
laskajefajn Odesláno 1. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 1. prosince 2012 Sibir: Ty mě dostáváš(v dobrém smyslu slova) Jak vypadaji ty šutry? Brilianty?
sect Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Jak vypadaji ty šutry? Brilianty?Ne vole, žula
FrantisekH Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 tak to je velky problem, ani ja ani moje draha polovicka nevime co chceme na vanoce Asi to nejak odbudu kosmetikou a tak. Nabizel jsem treba hodinky a tak ale pry by se o ne moc bala. Sperk = lezak u ostatnich. Obleceni - tak to sam nedokazu. Nejlepsi je to pro deti to je jen otazka penez ty chcou skoro vse. A to nejhorsi je ze netusim co pro mne, hodinky co by se mi libily jsou mimo rozpocet celych vanoc. Nebo jsou nedostupny. tak nekupujte nic...vanoce snad nejsou proto ze musis za kazdou cenu neco davat a dostavat...
organic Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 tak nekupujte nic...vanoce snad nejsou proto ze musis za kazdou cenu neco davat a dostavat...OK, to řeknu u stromecku svým dětem
laskajefajn Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 (upraveno) Franto: máš naprostou pravdu ale když jsou doma dětičky tak na to koukáš trošku jinak Organic: psali jsme to zároven povedlo se! Upraveno 2. prosince 2012 uživatelem laskajefajn
FrantisekH Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 myslel jsem to trochu jinak ale to je jedno...my co trávíme vánoce sami máme na to jinej pohled
laskajefajn Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Franto: a proč jsi sám? Tak s tim něco udělej abys měl někomu ty dárky dávat,vždyt je to hezké.Jinak mladé chci koupit hodinky ale ona je ujetá na Guess což je pro mě šílené spojení hodinek a mody...
JimmyTulip Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Ja si ze sveho studentskeho rozpoctu nemohu moc vyskakovat, ale tka uz neco mam. Pro otce mám LPčko beatles ( help), pro mámu mam tohle http://www.comicspoint.cz/dexter-krevni-set-podtacku-6/d-72538/ (je hroznej fanousek dextera) a jeste ji koupim nejakou kosmetiku, pro segru zatim nic, pro pritelkyni mam samonafukovaci karimatku + musim jeste vymyslet neco peknyho, nejakej sperk nebo tak a to je asi vse. Sobe jsem ted koupil BB Bold 9900 a na vanoce si mam v planu koupit novej monitor a samozrejme novy hodinky, vlastně moje první "lepši" hodinky, chtěl bych začit jen tak z lehka, tak to vidím na nějaké orienty, abych si osahal ty automaty ...
FrantisekH Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Franto: a proč jsi sám? Tak s tim něco udělej abys měl někomu ty dárky dávat,vždyt je to hezké.Jinak mladé chci koupit hodinky ale ona je ujetá na Guess což je pro mě šílené spojení hodinek a mody... no to se tak stane když se rodina rozpadne nejbližší odejdou na pravdu boží a být s někym jenom proto abych nebyl sám to není nic pro mě
laskajefajn Odesláno 2. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2012 Franto: omlouvám se jestli jsem se Tě dotknul.
African Odesláno 3. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2012 Jsem zoufalý protože vůbec nemám nápad.Co Vy? Už máte něco pod stromeček??? Dobrej je zájezd, já nějákej vyberu každej rok a Všem udělá vždycky radost, jo a taky vstupenky na různé akce, koncerty, divadla a ták Jinak klasika, asi jako každej jinej průměrnej Čehůn
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se