Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Pěknou novou fůru uhlí na složení, kratší řetěz ke dřezu, předplatné časopisu klubu přátel žehu....

Nebo něco praktického, to mají ženy rády: nový vysavač, novou žehličku, motorovou pilu...

Já jsem se manželku snažil přesvědčit k polygamii, argumentoval jsem, že by se mohly holky trochu podělit o domácí práce, ale hodila po mě pánev... Litinovou...

Takže ty to máš jasný - novou litinovou pánev :thumbsup_anim:

• Odpovědi 662
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
"Diamonds Are a Girl's Best Friend" a "Diamonds are Forever"

Teprve až mi koupí nějakýho toho astona martina, waltra PPK a OMEGY :thumbsup_anim:

Ale teď vážně, je-li vaše přítulkyně aspoň trochu ženská, tak doporučuju tohle:

www.sari.cz

Upraveno uživatelem žabák
  • Po letech...
Odesláno

tak to je velky problem, ani ja ani moje draha polovicka nevime co chceme na vanoce

Asi to nejak odbudu kosmetikou a tak. Nabizel jsem treba hodinky a tak ale pry by se o ne moc bala. Sperk = lezak u ostatnich. Obleceni - tak to sam nedokazu. Nejlepsi je to pro deti to je jen otazka penez ty chcou skoro vse.

A to nejhorsi je ze netusim co pro mne, hodinky co by se mi libily jsou mimo rozpocet celych vanoc. Nebo jsou nedostupny.

Odesláno

tak to je velky problem, ani ja ani moje draha polovicka nevime co chceme na vanoce

Asi to nejak odbudu kosmetikou a tak. Nabizel jsem treba hodinky a tak ale pry by se o ne moc bala. Sperk = lezak u ostatnich. Obleceni - tak to sam nedokazu. Nejlepsi je to pro deti to je jen otazka penez ty chcou skoro vse.

A to nejhorsi je ze netusim co pro mne, hodinky co by se mi libily jsou mimo rozpocet celych vanoc. Nebo jsou nedostupny.

tak nekupujte nic...vanoce snad nejsou proto ze musis za kazdou cenu neco davat a dostavat...

Odesláno (upraveno)

Franto: máš naprostou pravdu ale když jsou doma dětičky tak na to koukáš trošku jinak :)

Organic: psali jsme to zároven :) povedlo se!

Upraveno uživatelem laskajefajn
Odesláno

Franto: a proč jsi sám? Tak s tim něco udělej abys měl někomu ty dárky dávat,vždyt je to hezké.

Jinak mladé chci koupit hodinky ale ona je ujetá na Guess což je pro mě šílené spojení hodinek a mody...

Odesláno

Ja si ze sveho studentskeho rozpoctu nemohu moc vyskakovat, ale tka uz neco mam. Pro otce mám LPčko beatles ( help), pro mámu mam tohle http://www.comicspoint.cz/dexter-krevni-set-podtacku-6/d-72538/ (je hroznej fanousek dextera) a jeste ji koupim nejakou kosmetiku, pro segru zatim nic, pro pritelkyni mam samonafukovaci karimatku + musim jeste vymyslet neco peknyho, nejakej sperk nebo tak a to je asi vse. Sobe jsem ted koupil BB Bold 9900 a na vanoce si mam v planu koupit novej monitor a samozrejme novy hodinky, vlastně moje první "lepši" hodinky, chtěl bych začit jen tak z lehka, tak to vidím na nějaké orienty, abych si osahal ty automaty :)...

Odesláno

Franto: a proč jsi sám? Tak s tim něco udělej abys měl někomu ty dárky dávat,vždyt je to hezké.

Jinak mladé chci koupit hodinky ale ona je ujetá na Guess což je pro mě šílené spojení hodinek a mody...

no to se tak stane když se rodina rozpadne nejbližší odejdou na pravdu boží a být s někym jenom proto abych nebyl sám to není nic pro mě

Odesláno

Jsem zoufalý protože vůbec nemám nápad.Co Vy? Už máte něco pod stromeček???

Dobrej je zájezd, já nějákej vyberu každej rok a Všem udělá vždycky radost, jo a taky vstupenky na různé akce, koncerty, divadla a ták :guitar: Jinak klasika, asi jako každej jinej průměrnej Čehůn :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...