semi001 Odesláno 6. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2013 Velmi rychlý a příjemný obchod Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 Pavel je zkrátka a dobře chronofrajer, je mi vždy potěšením s ním obchodovat. Díkes! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stoura Odesláno 10. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2013 Vše proběhlo bez problemu, rychle odesláno a perfektně zabaleno.Hodinky v bezvadnem stavu. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 16. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2013 vše naprosto v pohodě, rychle, skvělá komunikace. Takhle by měl vypadat každý obchod :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 20. července 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2013 Kupoval jsem od "kdojinej" hodinky, vse v naprostem poradku, pohodovej kluk, skoda, ze na pokec nebylo vice casu, dekuju a vice takovych lidi! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woody88 Odesláno 10. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2013 Bezproblémový obchod,rychlá komunikace a odeslání.Doporučuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guca Odesláno 20. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2014 Velká spokojenost. Rychlá komunikace a při osobním setkání příjemný pokec. Všem doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2014 Byla to sice drobnost za pár korun, ale i tak - rychlost a solidnost vždy potěší. Moc díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2014 Zatím všechny obchody bez problému a není tomu jinak ani teď, bezproblémová a rychlá domluva, doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasH Odesláno 24. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna 2014 Od Pavla jsem kupoval mesh. Naprosta spokojenost s prodejem, rychla domluva bezproblemove predani. Mesh je krasnej, ale slouzi pritelkyni :-) Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmickey Odesláno 28. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2014 uz je to dyl, co jsem od nej kupoval hodinky, ale bylo to rychle, spolehlive a na urovni, dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanuska Odesláno 12. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2014 Naprosto bezproblémový obchod, vše včetně osobního předání vyřízeno během odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Skvělý a rychlý obchod. Jednoznačně doporučuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Pavle, diky za skvelej obchod. Z hodinek mam radost. Vse probehlo dle dohody.TL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bushman Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Díky moc za bezproblémový, poctivý a rychlý obchod. Vše bylo přesně tak, jak jsme se domluvili a tak kromě radosti z nových hodinek mám ještě radost, že pořád jsou mezi námi lidi, pro které něco znamená dané slovo. Jednoznačně doporučuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Vše naprosto OK, směněny SKX007 za toolwatche Trasery. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Pohodový obchod, pohodový pokec, všechno dle domluvy - a díky za pivo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazzi Odesláno 7. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2014 S Pavlem jsme provedli rychlou výměnu hodinek. Osobně doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. dubna 2014 Kupoval jsem od Pavla ocelový tah. Vše na jedničku, blesková domluva, bleskové poslání, zabaleno jak porcelán Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 7. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2014 Kupoval jsem par drobnosti. Vse bez problemu. Takze doporucuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se