Peegee Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 A tak když člověk natrefí na tu správnou zlatokopku, tak na hodinky zabere . Voni jsou chytrý jako vopice a v těch značkách a cenách se celkem vyznají . Tohle není teorie, ale zkušenost
NIGHTinGALE Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Já jsem svoji druhou ženu sbalil na to, že jsem jí pro jejího tehdejšího muže sehnal levně ojeté Bondovky v quartzu.Asi jí přišlo, že jsem šikovný a hodný a už jsem se jí nezbavil.
NIGHTinGALE Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) edit: double post Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem NIGHTinGALE
Karlos Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 draha polovicka - doktorka - resila, ze prece nemuze do prace nosit rolady, ze to pacosi nezkousnou - haha, za tu dobu se chytl jeden obchodak, to mela zrovna na ruce iwc aquatimer, a rikal, ze ma pekny hodinky, bla bla, on je taky fanda a mel frederic constant, nebo jak se to pise. takze nejen baby na to nehledi, vetsina normalnich lidi na to nehledi - takze asi tak...Tak tady to bude asi trochu prostředím. Když už musím k doktorovi, tak v tu chvíli mě hodinky nezajímají ani trochu.
kloubik Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Nemky se v hodinkach a znackach docela vyznaji, hlavne z vetsich mest. Uz me parkrat prekvapily jaky maji prehled. Ale neni divu, vsudepritomna reklama v novinach, na ulicich... Jinak se zadna zenska na moje hodinky nechytla a ani jsem je na ne nebalil... Podle me ve svete se od urcitych pozic nebo postaveni trochu vic dba na obleceni a u chlapu k tomu patri slusnejsi hodinky, ale jasny ze to nejde zevseobecnovat a zalezi taky na profesi. Nicmene povedomi o slusnem (vhodnem) obleceni a doplnkach mi prijde ve svete porad vetsi nez u nas. Pred par mesici jsem se po dlouhe dobe dostal do centraly CSOB v Radlicich a rikal si, proc tolik lidi vypada jak kdyz jsou obleceni na horskou turu a ne na praci v bance (i kdyz chapu ze je to vetsinou asi back office, ale i tak), nepadnouci obleky, kosile k obleku s kratkym rukavem atd. nebudu radsi komentovat...
Eman2208 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Já je spíš odpuzuju - když vidí béčka, řeknou si, že mám malý péro a dou za borcem s QaQ... Někde zde na foru zaznělo, že čím větší hodinky, tím menší brko... Na tyto by se nějaká chytit mohla... případně nějakej4%...
Tower Of Power Odesláno 6. prosince 2012 Autor Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Já jsem svoji druhou ženu sbalil na to, že jsem jí pro jejího tehdejšího muže sehnal levně ojeté Bondovky v quartzu.Asi jí přišlo, že jsem šikovný a hodný a už jsem se jí nezbavil. Nebo jsi měl na ruce něco lepšího než jetý Bondovky v quartzu;)
vrcan Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 S mojimi kuskami by som ich skor odstrasil, sudiac podla reakcii zeny Asi nejaky GANT alebo FOSIL by urobil rovnaky efekt ako neviem ake rolady. Ak nie lepsi
dave9014 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 U nás v malym městě (17 tisíc) to asi moc nefunguje (nejspíš to bude tím, že žádnou fajnovost nenosim, můj vrchol jsou automatický Orienty). Taky trávím všední dny mezi kupou holek, který zaujme obvykle průhled, chrono nebo pěkně udělaný digi. Největší ohlas sklidily asi Nighthawky, kvůli komplikovanýmu cifru, ale logáro už nikoho nezajímalo Jsem rád, že to tak je. Kdyby se holka dala sbalit na hodinky, tak je něco špatně.
Slim_brno Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Já měl pozitivní reakce jen na žlutý D&G. Jak jsem vzal na ruku Omegy, ML nebo něco podobnýho, slyšel jsem už jen "a kde máš ty žlutý?"
StanoBare Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Raz jednu slečnu zaujímalo, čo to mám na ruke. Ukázal, vysvetlil, robil múdreho pri využití lunety, jemne snažil sa odhaliť krásy mechaniky s tým, že dostanem za túto snahu adekvátnu odmenu....no, dostalo sa mi odpovede, že preboha, načo tak komplikované stroje pre obyčajné určenie času, či nebudem tiež taký fajne komplikovaný .
Onipep Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 No moje zkušenost:Před půl rokem jsem si vydražil Seika divers, od té doby jsou na ruce té moji!!! A to jsem nabízel na výměnu všechno možné!! Tolik jen k tomu jak ženy a hodinky!!!!
Moty Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Ženský zajímají u chlapa oči, p...l, nehty (ruce) a hluboký hlas. Jestli Breitling nebo Patek je úplně jedno, pokud však nemají místo mozku kalkulačku. velká pravda:smile_anim:
skalis Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Ja mam zkusenost, ze se na hodinky dala kocka sbalit, resp. na moje hodinky zacla kocka balit me. Hodinky ji zaujaly a zacala konverzace. Ona rikala, ze ji hodinky zajimaji a posleze, jestli se nechci stavit na jeji sbirku podivat . Ale nebyla muj typ, tak jsem se radeji pri nejblizsi prilezitosti vyparil .
lastam Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 Motyle su uz z mody? na hodinky holky kašlou, ale ta sbírka motýlů by nemusela být marná...
Giovany21 Odesláno 6. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 6. prosince 2012 (upraveno) Niektoré ženské sa v hodinkách vyznajú (Breitling, Rolex, Omega atd) - hlavne predavačky v nakupných centrách (vo väčších mestách)...Najprv si Vás prehliadnu a podla toho sa potom správajú... O luxusných disko cluboch sa ani nemusíme baviť ... Upraveno 6. prosince 2012 uživatelem Giovany21
adamo Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Najprv si Vás prehliadnu a podla toho sa potom správajú... jj, to mám nejraději jak tě prodavačka nejdřív sjede pohledem jestli ji stojí za námahu zvednout pozadí. A k tématu. Asi bych nechtěl holku, která se dá zbalit na hodinky...
CEGY Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Pokud by to bylo na jeden večer tak by mi to asi nevadilo.
dave9014 Odesláno 7. prosince 2012 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2012 Největší ohlas sklidily asi Nighthawky, kvůli komplikovanýmu cifru, ale logáro už nikoho nezajímalo Tak jsem to asi zakřiknul. Jelikož jsme neměli kalkulačku, tak jsem dneska spolužačce počítal průměr známek logárem na hodinkách a byla z toho div živá.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se