Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 256
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

:) :) :) Uvedu na pravou míru. Na fotce v mém avataru, který pro mne připravil Viktor jsou skutečně Diplomaty z masivního zlata se safírovým cylindrickým sklem. Jde o skutečně první model této limitované série. Pro zajímavost, pořadové číslo 2 bylo vyrobeno z platiny, bylo kompletně taušírované a součástí byla i ručně vázaná publikace k tomuto modelu. Součástí publikace byly i fotokopie původních výrobních výkresů (na pauzáku).

To, že nosím pokaždé jiné hodinky již patří k výhodám mé profese. V podstatě se dá říci, že žádné nevlastním. Všechno to jsou předváděcí vzorky. No, pár jich vlastním, ale rozhodně to není nic co by mělo budit závist.:)

I když, nebudete mi to věřit, potíže mi to skutečně i tak působí.

Odesláno
  PRIM napsal:
To je pravda, ale u Diplomatů by nové logo ani graficky nefungovalo. Musel se použít originál.

No ve vší úctě, dle mého názoru ono nové "ukecané" logo příliš nefunguje ani jinde ;-)

Odesláno

to JJ - bohužel s tebou musím ohledně loga souhlasit a je záhodno to primovi pořád připomínat, ona je to ve vší úctě opravdu neudržitelná situace, ale napravitelná. :)

Odesláno

"Ukecanost"!. Srovnejte podobu loga na Spartakách a Spartakách l.e. (i když s jiným nápisem). Podle mě 1 : 100!

Odesláno

Přesně tak...prostě přílišnou přeplácanost a ukecanost, navíc poněkud zavádějící - není to manufaktura (zatím) a nebyla pod tím jménem založena v roce 1949, a v každém případě přebytečná - všichni hodináři jsou tak trochu manufaktura a byli někdy založeni. Podle mě je ovšem největší vada v tom, že to logo není graficky neutrální - musí mít určitou velikost, aby bylo čitelné, umístění, orientaci, aby nebylo úplně mimo atd.., nejde použít nejen např. na diplomaty ale i spoustu jiných typů číselníků a i těm, na které jakž takž jde dává vlastní charakter - kapku retro - a k tomu zase vůbec nepasuje použitý typ písma ze 70.tých let a to je problém.

Návštěvník Kamil
Odesláno
  Bobr napsal:
"Ukecanost"!. Srovnejte podobu loga na Spartakách a Spartakách l.e. (i když s jiným nápisem). Podle mě 1 : 100!

Jenže tam to vyvažuje mimostředná vteřinovka. Mně se naopak to současné logo líbí.

Odesláno

Tady se vyjímečně přidám k cigimu... :D Absolutně s ím v otázce loga souhlasím, především s tvrzením že "logo není graficky neutrální - musí mít určitou velikost, aby bylo čitelné, umístění, orientaci, aby nebylo úplně mimo atd."

Spartak l.e. beru jako jasnou ukázku toho, že méně je často více. V porovnání s o.e. je to opravdu markantní!

Odesláno

Asi by stálo za úvahu mít k dispozici více variant log. Např. ze současného vypustit . MANUFACTURE . a řádek 1949 trochu odsadit níže a nepatrně proložit (1 9 4 9) a zmenšit. Tato varianta by se mohla použít tam, kde by to bylo vhodnější. Myslím, že by mohlo existovat něco jako ,,malé a velké logo''. U Diplomatů bylo použito logo také nestandardně.

K těm Spartakům: jedině l.e. Ty jsou dokonalé co se týče celkové vyváženosti vzhledu. Ta mimostředná vteřinovka, která je oproti podobným hodinkám, kde zasahuje do šestky, umístěna poněkud výše, má něco do sebe.

Odesláno

Také souhlasím s cigim. Fakt je to nové logo hrůza. Mě se líbí to staré v té "U" svorce s nakloněnými písmeny. No a když to má teda být, tak maximálně bych pod něj dal maličkým hůlkovým SINCE 1949 a DOST šmitec, tečka, odchod...

Sakra to je nás chytrolínů co? :D

Odesláno

Pánové, je mi líto, ale toto je zbytečná diskuze. Registrovaná ochranná známka je taková, jaká je a je registrována jeko ochranná známka pro celou Evropskou unii.

Můžu s vámi i souhlasit, ale prostor pro změnu loga teď v nejbližších letech není naprosto žádný. Už jsem se v tom pokoušel angažovat. Má to široké právní vazby, které tu nechci rozebírat.

Odesláno

Jde o repliku, takže tady to je trošku jiný přístup. Levných napodobenin se nebojím. Vůbec se jimi nezabývám. To bych už potom musel být na pokraji zhroucení z paranoe.:)

Odesláno

Nechtějte po mě kalkulace na chronomagu. Zaprvé si musíme hodinky detailně prohlédnout, zadruhé má každý jiné požadavky. Ceny mohou být od 2.000,- do 11.000,-Kč a ani toto rozpětí není 100%.

Je třeba to pustit do standardního procesu:

1) poptávka zaslaná e-mailem na adresu info@prim.cz - nejlépe i s fotkou/fotkami

2) předběžná nabídka připravená pro zákazníka

3) zaslání hodinek do firmy

4) jejich prohlídka a upřesnění původní nabídky

5) detailní nabídka odeslaná zákazníkovi k odsouhlasení

6) samotná renovace

7) dodání

Ukazuje se, že když se tímto systémem nepostupuje, není potom komunikace k dohledání. Cokoliv si řekneme tady na webu nebo po telefonu má charakter jen velmi obecné informace.

Odesláno

Nene bod číslo jedna zní: sundat tyto hodinky z ruky současnému majiteli.

Ale vzhledem k tomu, že se jedná o rodinného příslušníka, který potažmo má svého synovečka rád tak to snad klapne. A když navíc uvidí zhodnocení daru...

Odesláno
  Radimk napsal:
Nene bod číslo jedna zní: sundat tyto hodinky z ruky současnému majiteli.

Ale vzhledem k tomu, že se jedná o rodinného příslušníka, který potažmo má svého synovečka rád tak to snad klapne. A když navíc uvidí zhodnocení daru...

Tady uz se o Primky "okradaji" i pribuzni..kam ten svet speje...sodoma gomora velebnosti..uz to zacalo!!! :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...