Radimk Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Pozor pozor!! Já předpokládám, že si to budu muset tvrdě odmakat!! Jenom trnu,jestli mi zavolá při zvelebování rodinného sídla, nebo mě zlanaří k myslivcům na brigádečku ( to zase docela můžu). Zadarmo ani kuře, a uy vůbec ne v tomto případě. já si už před časem pustil pusu na špacír, takže on už ví , která bije.. jen si mě vychutnával..
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 Jo tak to je povolený způsob boje. Hlavně když mají z transakce obě strany potěšení.
watch Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 V Annoncich je inzerat na Diplomaty: Prim Diplomat. Nabídněte. Tel.: 777 653 759 Email: otesar@centrum.cz Napsal jsem email,ale zatim bez odpovedi.
Prokop Odesláno 5. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2006 No jo, ale to je inzerát na koupi. Vím o koho jde.
31682 Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Uvažuji nad renovací Diplomat. Z fotografií, zde prezentovaných renovovaných kousků, mám dojem, že je nové zlacení téměř připravilo, o pro ně tak typické, vroubkování kroužku kolem sklíčka. To bych nerad... Můžete se k tomu, prosím, někdo vyjádřit?
typograf Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Nejdřív si zaokrouhli jméno, tuším směrem nahoru na celé stovky, nebo se tady s tebou za chvíli nikdo nebude bavit. :D :D
noname Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Možná by šlo objednat v PRIMU celozlaté pouzdro, najít nějakého šikovného a levného hodináře a zbytek tam přeházet.
Red Dwarf Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 watch napsal: V Annoncich je inzerat na Diplomaty: Prim Diplomat. Nabídněte. Tel.: 777 653 759 Email: otesar@centrum.cz Napsal jsem email,ale zatim bez odpovedi. Že bych se odmaskoval No ano, inzerát je to na koupi a už jsem Vám i napsal odpověď...
Sklomont Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Zdravím ve spolek Pozbíral jsemdoma a různě po burzách nějaké Primky zatím se v nich moc nevyznám ale dělám co můžu.Několik jsem už jich prodal ale nějak mne to chytlo a už je neprodávám.Nemáte někdo odkaz na nějaké stránky s touto tématikou kde bych se o modelech které vlastním dozvěděl více?Předem děkuji za pomoc a radu.
saboter Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Myslím že http://forum.chronomag.cz v kombinácii s http://www.prim.cz/info/prehled-kalibru je momentálne asi nejlepší zdroj informácií.
Sklomont Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Včera jsem koupil tyto hodinky jsou diplomatům podobné sice jen trochu a jaký jde prosím model nevíte to někdo:Děkuji
saboter Odesláno 6. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2006 Vyskúšaj prehladať toto vlákno: http://forum.chronomag.cz/viewtopic.php?id=372
Sklomont Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Podle výše uvedených fotek jsem na tom podobně ale ty moje nemají ani vroubkovanou korunku kolem skla a chybí i nápis Diplomat asi nějaká snaha o podobu ve chromovém pouzdře.
Lukáš Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Bohužel si myslím, že Diplomaty jsou opravdu jen dvoje pozlacené a teď nově zlaté a platinové Podobných hodinek Prim vyráběl určitě velké množství a o některých ani neví
Sklomont Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Tak to jsi na tom o poznání lépe já mam jen nějakou napodobeninu ale jsou funkční a pěkné nepoškozené tak z nich mám taky radost.Po dalších holt budu ještě muset pátrat třeba na ně taky narazím.Chci je nechat zrenovovat a nechat na ně vyrýt monogram.A dát je synovy aby po mně taky něco měl.
31682 Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 zdenda: máš pravdu, i z té fotografie je patrné, že tam nějaké vroubkování zůstalo, ale zdá se mi to výrazně méně než na původním kousku. Petr_S: na pražské besídce jsem renovované Diplomat viděl, nebyly náhodou tvoje? Jestli ano, jak je to s tím rýhováním? Už si přesně nedokáži vzpomenout, ale stále mám dojem, že i na nich bylo rýhování dost vyhlazené. typograf: se zaokrouhlením posečkám až na změnu kalibru noname: máš pravdu. Původní pouzdro bych potom mohl prodat a zpět by se mi vrátilo 50% nákladů altfretka: vlož sem foto, takhle to jsou plané dohady. Ale je pravděpodobné, že se jedná o "domácí práci".
Lukáš Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Tak to je jiná - ten nápis Diplomat, ale já jsem opravdu viděl jen ty "zlaté". Já ale nevím všechno, že jo?! to Prim: Jak je to tedy?
VS Odesláno 7. dubna 2006 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2006 Nemůže to být domácí výroba? Třeba se původnímu majiteli ošoupaly a nechal si je pochromovat. Vím, že kdysi se chromovalo kdeco. Taky mám doma dva staré kostelní svícny, původně mosazné a nějaký "umělec" je nechal poniklovat. Asi aby nečernaly Dá se nějak odstranit nikl z mosazi bez poškození?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se