Otto Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Přitom průměr na zdejší osazenstvo nic moc - pokud se nemýlím 33 mm ( mám doma model bez nápisu Diplomat a bez datumu ).
X-Bob Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Otto napsal: Přitom průměr na zdejší osazenstvo nic moc - pokud se nemýlím 33 mm ( mám doma model bez nápisu Diplomat a bez datumu ). Já taky. A kupodivu, ač dle většiny jsou "malé", ve skutečnosti působí velmi uměřeně. Osobně je pokládám za jedny z nejkrásnějších Primek.
xmenm05 Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 No, asi není tajemstvím, že jedním z těch "bitkařů" z aukra jsem byl já, nicméně pud sebezáchovy se projevil ... . A pánové, prohrál jsem se ženou ... zdá se, že hodinky nejsou ryze mužská záležitost ... http://cm.aukro.cz/item134974312_hodinky_p...m_diplomat.html
Prokop Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Tedy, moc tomu nerozumím, nikdy jsem na Aukru nic nekupoval, ale koukám, že se tam rozprodává kde co. Nějak nechápu například to, jak si jeden člověk koupí plechovku od kávy, autorádio z VW a hodinky Diplomat. Složitá psychologická otázka. Skoro to na mě dělá dojem, jakoby si to Sklomont vždy rozmyslel a pod jiným jménem to prodal sám sobě. Nekamenujte mě, jen jsem vyjádřil podiv nad tím co jsem si prohlédl pod výše zmíněným odkazem. Možná je to úplně běžné.
Viktor Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Jo, jo, Uďo, teda Prime, to je úplně normální
Prokop Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 Někdy mne to někdo budete muset naučit.
t2 Odesláno 23. října 2006 Nahlásit Odesláno 23. října 2006 přečetl jsem spoustu o diplomatech a skoro diplomatech a nevidim rozdílu kromě datumky a indexu ve vodorovné rovině. stejná barva i tvar pouzdra číselníku chybí krom zmíněného jen ten magický nápis. pletu se? mám teď možnost koupit skoro diplomaty ve žlutém kovu s incablokem za 300 kč ve stavu tři ( podle školního hodnocení), má to cenu?? díky
tm.watch Odesláno 28. října 2006 Nahlásit Odesláno 28. října 2006 ty jsou po renovaci u Prima, nebo si je takto koupil?
tm.watch Odesláno 28. října 2006 Nahlásit Odesláno 28. října 2006 ja se na to divam zrovna tak, (bohuzel mi nejede e-mail - na centrum.cz to pise: Datový zdroj není k dispozici - nevite nekdo co by to mohlo byt?) takze pokud mas navic neco podobne zachovaleho mam zajem:-)
tm.watch Odesláno 28. října 2006 Nahlásit Odesláno 28. října 2006 Diky za odpoved. Chtel jsem to resit e-mailem, ale zatim mi nejede a tady (na chmagu) tim neobtezovat. Mel bych zajem o NOS Diplomatu (incablock, jeste radeji kif). Ty na fotce se mi moooc libily. A ze je cena hodinek v takovem stavu vyssi je mi jasne a pokud neni z meho pohledu mimo akceptuji ji. Jinak diky za NOS 66, jsou nadherne!!! Ceny vyssi ale stoji mi to za TO.
Jakubisko Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 i ja uz mam sve vysnene Diplomaty ;-) Po dlouhem shaneni jsem si pod stromecek nadelil vysneny pasek, takze jsou presne podle meho gusta -> http://www.asset-bohemia.eu/prim_diplomat.jpg
bunny Odesláno 27. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 27. prosince 2006 to Jakubisko: slinky mi vybehli, velmi pekne
georg Odesláno 28. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2006 Ježíšek má dobrý vkus - pěkné. Ty Diplomaty mi jsou nějak povědomé!
Jakubisko Odesláno 29. prosince 2006 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2006 to georg: diky... Nejenom povedome, jsou to primo ty od Tebe ;-)
monsieur Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2007 To Prim: Ze strany pouzdra Diplomatů na 6. hodině mám vyraženo "PRIM PLAQUE G 20". Bylo to standardní označení povrchové vrstvy pro všechny zlacené modely nebo se to týkalo jen některých typů? To Cyber: Lze nějak vyjádřit poměry počtů Diplomatů s KIF a s INCABLOC? Podle ciferníku mám model s KIF a kalibr strojku je 683 - může laik jako já sám ověřit shodu? Díky za odpověď.
rur Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 Cyber napsal: To: Monsieur vyražení Prim plaque je docela neobvyklé, protože většina produkceDIPLOMATů toto silné (20mikronové) zlacení neměla. ( V jakém je to pouzdro stavu dnes, nemůžeš mi poslat fotku?, docela by mě to zajímalo.) Incabloc byl protinárazový systém používaný u prvních sérií Diplomatů, postupně vystřídaný KIFem ( verze s KIFem však označení KIF neměla ), zřejmě levnější variantou téhož. Řekl bych, že KIF je pro sběratele cennější, protože se méně vyskytuje, zatímco o nápis INCABLOK na ciferníku je mezi lidmi větší zájem. Těžko říct, čeho se vyrobilo víc. Jinak výrobní a prodejní dokumentace ( jestli existuje, o čemž pochybuji ) by mohla poodhalit typové řady DIPLOMATů podle strojků, ale to se asi hned tak nedozvíme. Obecně lze říct, že jak 66 ( tzv.pseudodiplomat) tak 68 Diplomat, měly hezké a značené strojky. Pokud je uvnitř strojek matný, neznačený, tak se jedná vždy o pozdější výměnu. Dej tu fotku prosím sem také jsem zvědav.
monsieur Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 To Cyber a rur: Fotky udělám dnes a večer je "navěsím". Jinak pouzdro bylo intenzivně nošené, takže je to podle mého odhadu lepší průměr. To rur: Co přesně znamená tvá formulace "hezké a značené strojky"? Ten můj je sice o třídu lépe opracovaný (co do drsnosti ploch) ale stejně značený jako třeba Sporty I gen.
rur Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 "hezké a značené strojky"? psal cyber , ale musím říct, že mě to zaujalo. Hned jak přijdu domů kouknu na strojek u mých diplomatů.
pepik Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 Na mejch diplomatu je tiež razene prim plaque G 20
Návštěvník Kamil Odesláno 9. ledna 2007 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2007 Cyber napsal: monsieur napsal: To Cyber a rur: Fotky udělám dnes a večer je "navěsím". Jinak pouzdro bylo intenzivně nošené, takže je to podle mého odhadu lepší průměr. To rur: Co přesně znamená tvá formulace "hezké a značené strojky"? Ten můj je sice o třídu lépe opracovaný (co do drsnosti ploch) ale stejně značený jako třeba Sporty I gen. Nedostanu se k tomu dřív jak o víkendu, ale nafotím rozdíl mezi hezkým a ošklivým strojkem. Pak to bude asi jasné. Tady je můj pokus:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se