Přejít na obsah

Zimní bunda

Doporučené příspěvky

V 11. 1. 2015 v 11:46, Bobisek napsal:

Já jsem tedy prd krejčí, ale zkrácení rukávů u bundy asi bude trochu složitější než u saka, ne? Buď by to muselo být přešité nahoře, nebo se musel přežívat ten gumičkový bazmek dole- oboje IMHO celkem komplikovaná operace...

Přesně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 10. 1. 2015 v 22:46, laskajefajn napsal:

Tak dnes nakoupeno v http://www.armyshop-praha.cz/

Výběr zimních bund dost velký,byl jsem tam snad hodinu a ještě že jsem zaparkoval na hlídaném parkovišti...

Jinak jsem koukal na tu bundu co postoval Sibiř ale ta mi přišla moc cirkusácka (ta žlutá) takže jsem šel do klasiky.

Mám z ní radost :)

Sedí akorát,na fotce ji mám na holé tělo ale ideální s tričkem max mikinu ale to je tak na severní pol :)

Jaký to je model? Nemůžu to na jejich stránkách najít. Mají tam dost velký výběr? Myslím i velikosti?

Odkaz ke komentáři

Model pry to je nejprodavanejsi Engine 103101/03 black mam 2XL.

Puvodne jsem mel vybranou jinou. Cernou s cervenym prosivanim ale bylo mi to tesne v podpazi. Vyber a velikosti maji perfektni. Pristup taky. Doporucuju.

P.S jedina nevyhoda ze to je relativne maly obchod (malo mista)

Odkaz ke komentáři

V 10. 1. 2015 v 22:46, laskajefajn napsal:

Tak dnes nakoupeno v http://www.armyshop-praha.cz/

Výběr zimních bund dost velký,byl jsem tam snad hodinu a ještě že jsem zaparkoval na hlídaném parkovišti...

Jinak jsem koukal na tu bundu co postoval Sibiř ale ta mi přišla moc cirkusácka (ta žlutá) takže jsem šel do klasiky.

Mám z ní radost :)

Sedí akorát,na fotce ji mám na holé tělo ale ideální s tričkem max mikinu ale to je tak na severní pol :)

Gratulačka k novému úlovku. Popravdě mě se moc nelíbí tento styl bundy ... ale jsem zvyklej na kožich kolem krku, takže to bude asi tím.

Jen technická - kolik měříš? Na to, že máš 2XL tak jsou ty rukávy fakt plandavý ...

Odkaz ke komentáři

V 11. 1. 2015 v 16:20, laskajefajn napsal:

Diky,diky! Ja mam 178cm a 89kg :) na to jak jsem vypaseny tak ta bunda sedi perfektne. To je tezky no...kdyz mas pres zada 125cm a pas 87 tak tam vznika velky rozdil. Asi zacnu odtucnovaci kuru :(

Proč si s takovejma mírama kupuješ 2XL, když seš někde mezi L a XL?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...