wave ceptor Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 jednoho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panedge Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Dvou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Já jsem tedy prd krejčí, ale zkrácení rukávů u bundy asi bude trochu složitější než u saka, ne? Buď by to muselo být přešité nahoře, nebo se musel přežívat ten gumičkový bazmek dole- oboje IMHO celkem komplikovaná operace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Ono to nebude opravdu potřeba Sedi to dobře.Zkusim někdy udělat lepší fotky.Jinak ta cena jak psal Trutnovák cca sedí.V HK to dělaji v Gajerkách a žensky jsou moc šikovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 V 11. 1. 2015 v 11:46, Bobisek napsal: Já jsem tedy prd krejčí, ale zkrácení rukávů u bundy asi bude trochu složitější než u saka, ne? Buď by to muselo být přešité nahoře, nebo se musel přežívat ten gumičkový bazmek dole- oboje IMHO celkem komplikovaná operace...Přesně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 V 11. 1. 2015 v 12:26, wave ceptor napsal: Přesně.hovno do toho rozumiete, je to jednoduche a lacne teda pre dobru krajcirku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Gumi-bazmek To začnu používat v práci... jinak je to manžeta, stačí ji odpárat, zahnout materiál a zase přišít, pro průměrně zdatnou krejčovou je to malina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 V 10. 1. 2015 v 22:46, laskajefajn napsal: Tak dnes nakoupeno v http://www.armyshop-praha.cz/Výběr zimních bund dost velký,byl jsem tam snad hodinu a ještě že jsem zaparkoval na hlídaném parkovišti... Jinak jsem koukal na tu bundu co postoval Sibiř ale ta mi přišla moc cirkusácka (ta žlutá) takže jsem šel do klasiky.Mám z ní radost Sedí akorát,na fotce ji mám na holé tělo ale ideální s tričkem max mikinu ale to je tak na severní pol Jaký to je model? Nemůžu to na jejich stránkách najít. Mají tam dost velký výběr? Myslím i velikosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Model pry to je nejprodavanejsi Engine 103101/03 black mam 2XL. Puvodne jsem mel vybranou jinou. Cernou s cervenym prosivanim ale bylo mi to tesne v podpazi. Vyber a velikosti maji perfektni. Pristup taky. Doporucuju. P.S jedina nevyhoda ze to je relativne maly obchod (malo mista) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 V 10. 1. 2015 v 22:46, laskajefajn napsal: Tak dnes nakoupeno v http://www.armyshop-praha.cz/Výběr zimních bund dost velký,byl jsem tam snad hodinu a ještě že jsem zaparkoval na hlídaném parkovišti... Jinak jsem koukal na tu bundu co postoval Sibiř ale ta mi přišla moc cirkusácka (ta žlutá) takže jsem šel do klasiky.Mám z ní radost Sedí akorát,na fotce ji mám na holé tělo ale ideální s tričkem max mikinu ale to je tak na severní pol Gratulačka k novému úlovku. Popravdě mě se moc nelíbí tento styl bundy ... ale jsem zvyklej na kožich kolem krku, takže to bude asi tím. Jen technická - kolik měříš? Na to, že máš 2XL tak jsou ty rukávy fakt plandavý ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Diky,diky! Ja mam 178cm a 89kg na to jak jsem vypaseny tak ta bunda sedi perfektne. To je tezky no...kdyz mas pres zada 125cm a pas 87 tak tam vznika velky rozdil. Asi zacnu odtucnovaci kuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Mě se líbí tahle, tak se tam zajedu podívat. Nezkoušel jsi jí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 No jooo, tak to je jasný, 178 cm, to se nedivím, že máš dlouhý rukávy . Ale v ramenou sedí parádně. No tak už by to chtělo jen tu zimu, pomalu zapomínám, jak to vypadá ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Ava: me tam vadili ty barevne nasivky a ta zluta kapuca na fotce vypada mnohem lepe nez v realu. Kazdopadne dobre vyberte a nenechavejte auto na hlavni u toho obchodu. MP je hodne rychla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Díky za radu. Takže tuhle bundu mají? Kde jsi nechal auto? Nevšiml jsi si , jak mají otevřeno, na stránkách to nemají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Laska, Ty mas v pase 87cm? Nekde tu byla fotka, jak jsi mel chlupy a pivak jsi mel solidni. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 V 11. 1. 2015 v 16:20, laskajefajn napsal: Diky,diky! Ja mam 178cm a 89kg na to jak jsem vypaseny tak ta bunda sedi perfektne. To je tezky no...kdyz mas pres zada 125cm a pas 87 tak tam vznika velky rozdil. Asi zacnu odtucnovaci kuru Proč si s takovejma mírama kupuješ 2XL, když seš někde mezi L a XL? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ava Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Pokud tedy nepočítá, že pod to bude dávat tlustý svetr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Peťa píše, že svetr má od přirozením, takže s ním asi počítá... No zádama to i je na ty 2XL, to je fakt, pasem pomalu na M, seš takovek nesouměrnej, čoveče... neměřil sis ty záda na výšku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 No,ja mam metrak a 180cisel,de facto tu samou Alphu(CWU) v nomexu, je to XL a je to akorat,ten matros je fakt pevnej,nikde nic neplanda(hlavne na pupku ne),mit 2XL,budu v tom jak Jay-Z,nebo jak se jmenuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se