tano Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ja odporucam Thor Steinar bytelna odolna tepla bunda do mesta aj na prezitie do hory...To ne, automaticky se radis nekam k .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 to jsou jen předsudky ze značky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ale velmi reálné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 az se ochladi, budu potrebovat rukavice. latkovy jsou naprd, tak chci vyzkouset konecne nejaky kozeny. kdyby se nekomu chtelo mi odpovedet tady do vlakna tak gut, jinak budu muset po ochlazeni zalozit novy vlakno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Mam jedny Lloyd a jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) to jsou jen předsudky ze značkyJa myslim, ze ne, hlavne 50% lidi ani nevi souvislosti s nazvem znacky. Pak taky, ze novy vlastnik je nejaky cmoud. Zase je ale fakt, ze jsou daleko extremnejsi znacky:). http://zpravy.idnes.cz/rasiste-zanevreli-na-svou-uniformu-thor-steinar-koupili-arabove-phs-/domaci.aspx?c=A090331_185926_domaci_pei Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 mi je uplne u zadele co pro koho znacka znamena, pokud je ta bunda dobra a plni svuj ucel, nema pres cele záda nebo rukávy nejaké extremistické vyjádření nebo název značky tak mi je to fakt šumák a nikdo to stejne nepozná. jinak klííd a no flame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 mi je uplne u zadele co pro koho znacka znamena, pokud je ta bunda dobra a plni svuj ucel, nema pres cele záda nebo rukávy nejaké extremistické vyjádření nebo název značky tak mi je to fakt šumák a nikdo to stejne nepozná. jinak klííd a no flame Vsak zadne flame;). Jenze to pozna hodne lidi, ver mi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 (upraveno) Ale ona ma, jak vyjádření, tak historii a i vlastně důvod vzniku. Od fasounku pro fasounky. Takze tomu zadele muzes mít, ale ....... :-) Upraveno 12. listopadu 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 třeba tahle mi přijde uplne cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Stačí když o té asociaci vím já. Tím to pro mě hasne. Špatně vibrace jsou daleko důležitější, pro mě, než nějaká domnělá kvalita. Kdyby to byla jediná zimní bunda na trhu, třeba, jako ta zelená, stejnokrojová v KLDR, tak prosím, ale není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 pro mě hasne.to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ewolucionar Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Pani ak hodnotite cloveka hned podla bundy ktoru nosi tak vas uprimne lutujem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Cajk na první pohled asi jo, ale podporovat financne nacky je proti memu přesvědčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Pani ak hodnotite cloveka hned podla bundy ktoru nosi tak vas uprimne lutujem...Skinhead. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 A co Fred Perry? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 A co Fred Perry?Jsi dobrej Bobe:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Pani ak hodnotite cloveka hned podla bundy ktoru nosi tak vas uprimne lutujem...Ja zas lituju tebe, za tvou neznalost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 Ano, na druhou stranu není skinhead jako skinhead, původní skinhead v 60. letech poslouchali cerny jamajský ska... ti ale tuhle značku určíte nikdy nenosili. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 12. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2015 A co Fred Perry?To uz neplatí, když se rozšířila info, ze Perry mel židovský původ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se