semi001 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 To rád slyším. Jsem byl venčit psa, venku masakr, padající sníh mixovaný s deštěm, vichr, v bundě pohoda, tak jsem si na tebe vzpomněl :-)Fakt se nosí skvěle !! Taky se těším až něco takového schytám a uvidim co vydrží, ale zatím to vždy vidím jen za okny Ještě jsem koupil na cernaku kulicha a přemýšlím, co bych vzal na jaro/podzim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Fakt se nosí skvěle !! Taky se těším až něco takového schytám a uvidim co vydrží, ale zatím to vždy vidím jen za okny Ještě jsem koupil na cernaku kulicha a přemýšlím, co bych vzal na jaro/podzim Skogso v šedý vypadá dost dobře :-) https://www.hudy.cz/skogso-jacket-men?variant=59898&size=103395 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Skogso v šedý vypadá dost dobře :-) https://www.hudy.cz/skogso-jacket-men?variant=59898&size=103395Já sem asi divný, ale mě se líbí i té červené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Já se jen tak rýpavě zeptám..kampak chodíte s těma zimníma bundama?? Já ještě letos zimní bundu / kabát nevytáhl.v civilu jedu v podzimní a tak tomu asi už i zůstane.A na tůru lehkou softshell a pod to 2 funkční trička. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
semi001 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Tak ona Kiruna není úplně klasická zimní, je to taková lehká bunda.. Takže do tohoto počasí super.. Do většího mínusu, by byla zima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Já se jen tak rýpavě zeptám..kampak chodíte s těma zimníma bundama?? Já ještě letos zimní bundu / kabát nevytáhl.v civilu jedu v podzimní a tak tomu asi už i zůstane.A na tůru lehkou softshell a pod to 2 funkční trička. To se to machruje, když máte na Moravě počasí pomalu už jak ve Španělsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 30. ledna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 No jo, N3B jsem taky jeste nevytahl, bezna lehci perovka letos uplne staci. Akorat uz zacina byt pomerne jeta a letos jsem opet na zadnou slusnou nenarazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Mrkni na Hudy, zdali tě tam něco nechytne, mají u něčeho až 50% slevy. Se mi líbí ta Trilogy, moc, ale ta cena je stále furt brutál i po slevě PrimaLoft nechceš? https://www.hudy.cz/zimni-vyprodej?p1008%5B132936%5D=peri-11&categoryId=32179&ajax=&sort=price-asc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 To se to machruje, když máte na Moravě počasí pomalu už jak ve Španělsku To si člověk musí najít ten správný plácek na život.Ale připomeň mi to za půl roku, až budu mít v baráku 40st. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Zimni bundu jsem nemel na sobe uz 2 roky, minuly turisticky vikend v krkonosich 2 trika a fleeska.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Parku Alpha Industries hážu do skříně, na cestě je mamut, ty přechody auto-práce, auto-obchod/pošta s ní jsou už předimenzované. Vánoční trhy jsou fuč, tak seru na nějakou parku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 A co teprve kluci s Canadian goose ve skříních, co se tu jedno období kupovali ve velkém? :-) Je to upřímně velmi smutná zima letos, snad aspoň to léto bude fajnový.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Zeptám se tady, koupil jsem si kalhoty od lišky - Fjar....n Pro odborníky - počítám, že z krámu (Hudy) jsou nenavoskovány - tudíž je můžu vyprat v pračce? A navoskovat si je můžu nejspíš sám že? Když najdu někde návod jak na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Navoskovaný jsou z fabriky, takže je neper a nos :-) Po dvou, třech vypráních je navoskuj, já používám fén k rozpuštění vosku a pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Já je právě nosim, ale jsou zralý na vyprání ... okey díky za radu Takže navoskuješ a pak vyfénuješ a toť vše? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Hudy už nedává poukaz na jedno navoskováni zdarma? Jinak ano, jednoduché, navoskovat a fénem nechat roztéct. Můžeš ale klidně použít i žehličku, ale počítej s tim že manželka bude chtít k vánocům novou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 2. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2020 Hele ani nevím, byl to nákup za >15k tak ani nevim jestli jsem to dostal, každopádně by to bylo fajn a zároveň aby mi zkrátili nohavice, který jsou ve stylu "dodělej si sám" (je tam i nášivka s jehlou a nití jako náznak, že se mají upravit) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. února 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Hele, shodou okolnosti vybiram jeste nejakou budnu na zimni sporty, kdy je Primaloft ve hre (dal Polartec Alpha a SS) a koukal jsem na jednu Spyder, kterou maji za 50 % v Intersportu, https://www.intersport.cz/spyder-glissade-insulator-m-8520255ale nakonec spis pujdu do univerzalnejsi SS (softshell)... pocasi uz je skoro jarni. Mrkni na Hudy, zdali tě tam něco nechytne, mají u něčeho až 50% slevy. Se mi líbí ta Trilogy, moc, ale ta cena je stále furt brutál i po slevě PrimaLoft nechceš? =peri-11&categoryId=32179&ajax=&sort=price-asc]https://www.hudy.cz/zimni-vyprodej?p1008[132936]=peri-11&categoryId=32179&ajax=&sort=price-asc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Nosí tady někdo Tilak KETIL? Je to moc teplé do českých luhů a hájů? Chci ho mít zároveň i na hory (3týdny v zimě na horách) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 5. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2020 Ketil ne, ale já i otec nosíme denně Tilak Svalbard. A jsou to fakt parádní bundy. Když je kolem nuly nebo nad tak jen s tričkem, když je hodně pod nulou tak s nějakým fleecem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se